ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99

In jos 
+14
ionut.vasile
Mengelaus
mihaiatanasie
allex
propellerdream
RoNIN_731
horia
cipi_TM
deltadagger
gmc_extreme
Andrej3000
codrutz
fularU
mesterul manolescu
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Balki
Moderator
Balki

Numarul mesajelor : 1683
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/10/2008

FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99 - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99   FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99 - Pagina 2 EmptyMier 21 Apr 2010, 18:20

asa imi imaginam si eu, demonstratii de amploare, cu plecari de pe pista din nor de fum tricolor, cu aterizare si defilare prin fata spectatorilor, autografe/afise/insigne la sfarsit, sa terminam cu micii si berea la cort, dar probabil visam ca niste copii Smile
Oricum, sa dea Domnu sa se faca... Smile

sunny
Sus In jos
gmc_extreme
Flight Level 200
Flight Level 200
gmc_extreme

Numarul mesajelor : 262
Varsta : 40
Localizare : london
Data de inscriere : 24/01/2010

MesajSubiect: Re: FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99   FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99 - Pagina 2 EmptyMier 21 Apr 2010, 20:14

apropo de insigne si alte suveniruri...
m-am speriat in 2001 la timisoara cand am vazut standul celor de la turkish stars. plin ochi de tot felul de chestii peronalizate turkish stars. cred ca orice s-ar personaliza cu ai nostri siomi ar trece ca painea calda. ar fi si asta o forma sa se sustina in aer.
Sus In jos
abrazivu
Flight Level 100
Flight Level 100
abrazivu

Numarul mesajelor : 119
Varsta : 53
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 21/09/2009

MesajSubiect: in 2001   FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99 - Pagina 2 EmptyVin 23 Apr 2010, 20:59

a fost la MK. In anul 2000 a fost la TM. Atunci (zic eu) a fost cel mai bine reprezentata aviatia romaneasca la vreun miting. Tin minte decolarile celor 9 LanceR si dupa zbor aterizarile si rulajul prin fata publicului. La sfarsit, Luca si Anastasof dadeau autografe la un stand special, facut langa hangarul unde erau"cazate" Extre-le. Ce vremuri...........
Sus In jos
deltadagger
Flight Level 300
Flight Level 300
deltadagger

Numarul mesajelor : 324
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 06/11/2009

MesajSubiect: Discutii generale FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99   FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99 - Pagina 2 EmptySam 24 Apr 2010, 22:28

Vremuri demult apuse,din pacate.Nu numai ca ar atrage public numeros dar ar fi si o idee interesanta de marketing,de promovare.Bineinteles ca...visez cu ochii deschisi,mai ales dupa faza cu muzeul...Dar poate o rasari soarele si pe strada noastra.Toate bune.
Sus In jos
jester
Flight Level 100
Flight Level 100
jester

Numarul mesajelor : 138
Varsta : 36
Localizare : caransebes
Data de inscriere : 10/06/2008

MesajSubiect: Re: FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99   FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99 - Pagina 2 EmptyDum 12 Sept 2010, 14:44

cand eram mic pe la 12 ani imi placea sa desenez avioane... iar legat de iar-ul 99, asa il vedeam la vremea aia Razz (scuzati mintea de copil mic)

FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99 - Pagina 2 Img001im

Uploaded with ImageShack.us

Sus In jos
eugen
Membru activ
eugen

Numarul mesajelor : 3386
Varsta : 50
Localizare : Arad, LRAR
Data de inscriere : 30/04/2008

MesajSubiect: Re: FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99   FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99 - Pagina 2 EmptyDum 12 Sept 2010, 16:25

Frumos... si eu desenam la greu aveoane...
Sus In jos
mesterul manolescu
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 134
Varsta : 60
Localizare : Moinesti-Bacau
Data de inscriere : 24/03/2010

MesajSubiect: Re: FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99   FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99 - Pagina 2 EmptyJoi 16 Dec 2010, 15:06

Eppur si muove...... Se pare ca formatia are sanse sa se nasca...! O spune generalul Stanciu in ultimul numar din "Cer senin" ! Din 2011 se va lucra la ea si va fi cu IAR-99 ! Cu ce altceva...? Numele preconizat " Soimii Romaniei" mi se pare totusi cam banal si des uzitat de altii ! Propusesem mai sus sa incercam - macar intre noi - sa gasim un potential nume... Oricum ,sa dea Dumnezeu intelepciune si vointa celor ce pot face aceasta ...!
Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 43
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

MesajSubiect: Re: FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99   FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99 - Pagina 2 EmptyMier 22 Dec 2010, 12:17

Cer senin nr.6/2010, pag. 9 - Interviu cu general-locotenet dr. Ion-Aurel STANCIU, seful Statului Major al Fortelor Aeriene
Citat :
"Incepand din anul 2011, vom infiinta Formatia aeriana nationala de reprezentare, "Soimii Romaniei"
Sursa: http://www.roaf.ro/ro/cer_senin/arhiva/2010/cer%20senin%206/index.html
Sus In jos
ionut.vasile
Flight Level 300
Flight Level 300
ionut.vasile

Numarul mesajelor : 379
Varsta : 43
Localizare : London, UK
Data de inscriere : 06/10/2009

MesajSubiect: Re: FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99   FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99 - Pagina 2 EmptyJoi 27 Ian 2011, 18:27

stie cineva unde va fi baza formatiei?... bobocu sau craiova?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99   FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99 - Pagina 2 Empty

Sus In jos

FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» În anul 2015, Campionatul European de Acrobaţie va fi organizat în România
» Campionatul mondial de acrobatie, Polonia 2010
» IAR-823
» Şcoala românească de zbor din Angola
» Formatie de avioane deaspura Giurgiului

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum