ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Formatie de avioane deaspura Giurgiului

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
TheDory97
Airport Level
Airport Level
TheDory97

Numarul mesajelor : 4
Varsta : 27
Localizare : Giurgiu
Data de inscriere : 05/07/2014

Formatie de avioane deaspura Giurgiului Empty
MesajSubiect: Formatie de avioane deaspura Giurgiului   Formatie de avioane deaspura Giurgiului EmptyLun 24 Aug 2015, 21:39

Acum, deasupra Giurgiului, a trecut o formatie de 6 avioane. Se vedeau doar luminile de noapte, iar dupa sunet, par a fii motoare cu piston, in stea. Pe FlightRadar24 nu apare nimic, stie cineva cine ar putea fi ? Ca si directie de zbor, merg spre Bulgaria.
Sus In jos
http://cucapunnori.blogspot.com
Valy
Airport Level
Airport Level
Valy

Numarul mesajelor : 71
Varsta : 50
Localizare : Lugoj
Data de inscriere : 25/10/2008

MesajSubiect: Re: Formatie de avioane deaspura Giurgiului   Formatie de avioane deaspura Giurgiului EmptyMar 25 Aug 2015, 07:23

Am vazut si eu 3 Hercules deasupra Lugojului, la ora 20.10 .Dupa o ora in sir indian au urmat inca 6-8 ,cu un huruit specific ce m-a facut sa ma gandesc la cum ne bombardau americanii in 44...
La 23.00 cele 3 se intorceau spre vest.
Cercetand am gasit informatia de mai jos:

Nato begins largest airborne training exercise since Cold War in Bulgaria, Germany, Italy and Romania Written by The Sofia Globe staff on August 24, 2015 in Bulgaria - Comments Off on Nato begins largest airborne training exercise since Cold War in Bulgaria, Germany, Italy and Romania
nato swift response 2015 exercise photo us army europe

Si se pare ca mai vin pe 26 , asa ca ochii pe cer!

Valy
Sus In jos
Balki
Moderator
Balki

Numarul mesajelor : 1683
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/10/2008

MesajSubiect: Re: Formatie de avioane deaspura Giurgiului   Formatie de avioane deaspura Giurgiului EmptyMar 25 Aug 2015, 08:55

la noi va avea loc în poligonul Smârdan
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20377046-cel-mai-mare-exercitiu-nato-aeropurtat-desfasurat-europa-incheierea-razboiului-rece-militari-din-italia-spania-sua-vor-parasuta-poligonul-smardan.htm
Sus In jos
shouriken
Administrator
shouriken

Numarul mesajelor : 3451
Varsta : 69
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/04/2009

MesajSubiect: Re: Formatie de avioane deaspura Giurgiului   Formatie de avioane deaspura Giurgiului EmptyMar 25 Aug 2015, 10:23

Si mai este si Carpathian Summer
Sus In jos
mihaiatanasie
Membru activ
mihaiatanasie

Numarul mesajelor : 2388
Varsta : 67
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: Formatie de avioane deaspura Giurgiului   Formatie de avioane deaspura Giurgiului EmptyMier 26 Aug 2015, 09:13

Mi s-a raportat si mie o formatie de cel putin 50 de avioane mari care ar fi zburat luni, 24 aug., deasupra satului Papa -20 km nord de Rosiori. Avand in vedere capacitatea rezervorului de bere a celui cu raportul, m-am gandit ca a vazut de doua-trei ori dublul numarului de avioane, dar ceva-ceva tot a fost. Potrivit informatorului respectiv, e un semn al sfarsitului lumii. Pe toate celelalte din anii trecuti le-am ratat (am fost ocupat si am uitat sa ma uit pe geam), sper ca pe asta sa-l vad si eu.
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Formatie de avioane deaspura Giurgiului   Formatie de avioane deaspura Giurgiului Empty

Sus In jos

Formatie de avioane deaspura Giurgiului
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» FORMATIE ROMANEASCA DE ACROBATIE CU IAR 99
» La MAv sunt avioane/elicoptere sau machete de avioane/elicoptere?
» ROIAS 2006
» Zbor in formatie deasupra monumentului aviatorilor Bucuresti
» Avioane cu radiocomanda

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Discutii generale - Aviation Chat-
Mergi direct la: