ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Parc dezmembrari avioane

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
vic_atc
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 175
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 11/06/2008

Parc dezmembrari avioane Empty
MesajSubiect: Parc dezmembrari avioane   Parc dezmembrari avioane EmptyVin 26 Mar 2010, 11:16

Salutari,

Stie cineva daca exista in Romania vreun parc de dezmembrari de avioane?

Multumesc.
Sus In jos
claudiup
Membru activ
claudiup

Numarul mesajelor : 973
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 22/10/2008

MesajSubiect: Re: Parc dezmembrari avioane   Parc dezmembrari avioane EmptyVin 26 Mar 2010, 11:44

Salut Vic!
Despre treaba asta am vrut sa scriu in urma cu un an(cautam de fapt un cimitir de avioane, inspirat fiind de un documentar despre faimoasele parcuri din desertul american). Am vb cu mai multe persoane si am ajuns la concluzia ca singurul loc care ar putea fi catalogat drept parc de dezmembrari e Romaero... in spatele hangarelor exista cateva epave care nu mai sunt bune de nimic... In rest, nu stiu daca Armata detine ceva asemanator. Poate ar fi bine sa te uti un pic si pe siteul Romtehnica.
Cel mai bine ar fi sa discuti cu Ronin pe tema aceasta. E una dintre persoanele cele mai avizate de pe forum care ti-ar putea da detalii.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Cimitirele de aeronave din documentarele de la TV...   Parc dezmembrari avioane EmptySam 27 Mar 2010, 00:49

...din America nu sunt chiar atat de multe, si nu are oricine si oricum acces, Ce dadeau la TV, in general din Tucson Arizona acum cativa ani nu mai e valabil, totul se cere si se vinde online, si pe e-bay, asa ca e cerere si aici in US, procedeul de achizitionare deja e complicat, cu licitatie (reala), si cu liste si trebuie sa ai transport si oameni autorizati/asigurati sa colecteze, si aprobari peste aprobari, deci nu mai e ca la TV.Eu am incercat sa merg la o licitatie intr-un plane junk yard (bone yard), pt piese de avioane diverse, ca sa fac mobilier modern cu/din ele, dar nu am avut sanse cu pretul, e deja un trend activ, si deja nu prea mai ajunge nimic la topitorie...Se poarta prea mult ...Sper sa fie o sansa in Romania, dar am eu o banuiala ca cei care se ocupa de epavele/resturile de avioane se uita online inainte de casare, ca sa vada ce se poate scoate din ele, si ajung la casarea finala numai cojile...plus ca metalele sunt destul de scumpe...Sunt curios sa aflu daca ai reusit sa dai de o informatie decenta despre subiect.Mult succes
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Parc dezmembrari avioane   Parc dezmembrari avioane Empty

Sus In jos

Parc dezmembrari avioane
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Elicopterul in parc
» Guvernul ar putea sprijini EADS cu 43 milioane euro pentru a realiza un parc aerospaţial la Braşov
» La MAv sunt avioane/elicoptere sau machete de avioane/elicoptere?
» Avioane cu radiocomanda
» Avioane disparute

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Discutii generale - Aviation Chat-
Mergi direct la: