...din America nu sunt chiar atat de multe, si nu are oricine si oricum acces, Ce dadeau la TV, in general din Tucson Arizona acum cativa ani nu mai e valabil, totul se cere si se vinde online, si pe e-bay, asa ca e cerere si aici in US, procedeul de achizitionare deja e complicat, cu licitatie (reala), si cu liste si trebuie sa ai transport si oameni autorizati/asigurati sa colecteze, si aprobari peste aprobari, deci nu mai e ca la TV.Eu am incercat sa merg la o licitatie intr-un plane junk yard (bone yard), pt piese de avioane diverse, ca sa fac mobilier modern cu/din ele, dar nu am avut sanse cu pretul, e deja un trend activ, si deja nu prea mai ajunge nimic la topitorie...Se poarta prea mult ...Sper sa fie o sansa in Romania, dar am eu o banuiala ca cei care se ocupa de epavele/resturile de avioane se uita online inainte de casare, ca sa vada ce se poate scoate din ele, si ajung la casarea finala numai cojile...plus ca metalele sunt destul de scumpe...Sunt curios sa aflu daca ai reusit sa dai de o informatie decenta despre subiect.Mult succes