Trip summary:
- sunt "intre" aparate (foto si laptop), asa ca am luat numai ifonul si nu le-am mai prelucrat...
- incep cu gara din Köln, poza cu berile e un raft dintr.un magazin de linga MJV, specializat in marfa englezeasca
- 24.02.2010 to 06.03.2010
- 250€
- CGN-PMI si PMI-CGN cu Air Berlin, B738 iar PMI-MJV si MJV-PMI cu Fly Niki, A320.
- totul electronic, online si fara paper
- doar bagaj de mina
- curat in ambele avioane, in Niki, Lauda insusi nara poveshtirile safety
- civilizati, uniforme si crew dragut. Imi place basca celor de la Fly Niki
- mancarica ok (chiar m-am mirat, pe PMI-MJV, Fly Niki, au avut 20min sa plimbe tava, si ne-au servit de doua ori...prima data soft drinks/ceai/cafea si apoi un mic snack - sandwich...respect.)
- nimic deosebit la dus...738 a urcat ca de obicei la FL410, iar A320 a urcat din PMI "din prastie" cu numai 40-50 persoane la bord
- din cauza grevei Lufthansa si 4U, la CGN era Air Berlin cata frunza si iarba. Ghinionul a fost ca si ATCistii francezi erau in greva, noi ne-am pierdut slotul si am stat 2 ore pe pista, in avion.
- MJV a fost initial doar aeroport militar, pista fiind folosita de Academia Fortelor Aeriene Spaniole...istoria aeroportului (dreapta sus e butonul pt inglish)
- la intoarcere: A320 de la Niki, intra pe pista, da bice la motoare, stangul urca, dreptul dupa un scurt spooling up se razgandeste si sare la idle...ma vedeam deja iarasi in terminal asteptand the new equipment.
- la aterizare pe CGN, pe 6.03, vreme mizerabila, ceata si crosswind galore...am venit "onduland" in plan vertical la aterizare, ba pica o aripa ba alta, ba tot avionul...omul l-a pus uns...flare-ul la fix si la pus fara sa il drop sau sa aiba soc. Restul celor 3 aterizari au fost toate din 2 timpi...bum hop bum
- la fel ca Germanwings, Air Berlin si Niki sunt LCC mele preferate. As zbura cu ei oricand
- pt ca cineva vorbea de colectia de pungi "sick bags" am "capturat" si eu de la ambele companii cate una
Pics:
Papica, ziarul si coke light...loc la geam si nimeni linga mine...trai pe vatrai
Dovada ca nu am folosit pungile