Salutare! Ieri am revenit dintr-o vacanta petrecuta in Gran Canaria. Zborul cu Niki a fost excelent:]. Serviciile la bord sunt de nota 10 desi este o companie low-cost. Personalul de bord este tanar si foarte atent. La ambele zboruri am avut copiloate:P. Inainte de decolare au fost impartite diverse ziare si reviste, bauturi au fost servite de trei ori...si cina a fost super ok. Entertainmentul a fost iarasi foarte bun. Castile costau 2 euro. La dus au pus filmul What Happens in Vegas si la intors Fool's Gols plus episoade din Mr.Bean, desene, Gags, Videoclipuri si 3 canale de muzika de toate genurile. In timpul zborului se puteau cumpara diverse lucruri de la parfumuri la alcool sau obiecte personalizate ale companiei (o macheta de avion a costat 10 euro). Pot sa spun ca e cea mai buna companie cu care am zburat pana acum, servicii, orar, personal..cam tot:)).
Tur: sambata, 30 august
Zbor: NIKI HG5860 VIE-LPA
Durata zbor: 15:00-18:45 (4h45min)
Load factor: 100%
Aeronava: Airbus 320
Loc: 30B (ultimul rand...singurul lucru putin deranjant era ca au pus apa in spate si nu se putea lasa spatarul, dar a fost ok)
Am sa postez mare parte din pozele de la Viena la topicul aeroportului iar restul aici
Aeronava cu care am zburat : OE-LEA
muscaaaaa
airberlin A319
Austrian B737
pliiiiin
ceva peisaje
cina
pt o companie "wannabe" low-cost...tot respectu'
varianta 1
varianta 2
Maroc
vecina din dreapta:)) zbura singura la 9 anisori si nici nu stia germana:)) era din Slovacia dar traia in La Palma.
Gran Canaria la orizont
Binter Canarias in asteptare
aeroportul LPA
swift air
Iberia A340 (mai multe poze la retur)
Clickair A320
Condor A320
baza militara (scuze pt calitatea proasta)
transavia B737-800
swiftair si o aeronava mai in varsta in spate:))
aterizare Islas
airberlin si Condor
decolare airberlin
transavia
o captura din autobuz:D A321 easyjet
cateva poze de pe insula...
niste calatori:)
dunele din Maspalomas
promit sa postez cat mai curand pozele de la retur si cele din Viena, insa acum sunt retinut din pacate saptamana aceasta de niste treburi...:\