| AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII | |
|
+107gmi Boeing747Fan Bravo Victor IonutBz radu.c.a LRCV mihai.balaj Skywalker GYN oztan zaco DHL mig29ovt NATO codrutz mishwall cristi_avb Catalin80 v-twin VicMures conu gica Action gopo Geo LaurentiuCC strainu petrudimoff flight danutztgv16 Richelieu attiladaniel scaramouche Bogdan747 KOSTYK69 victors 46Pilot RwO adiuss Celestin Dana CDA alinteanu GAC nbk!ll3r shouriken Boeing777-300 Apopiku Griff cata_124 mario antonio gaudi MrJack aegean Capt_Vio tepes_voda Edi roger nwzeu Thomas ovidiu51 k0b3 gabi-737 Tryby Dumitru Fabian dan guina win_oradea b707nicolae cavver Balki propellerdream LeCCa loplo Andrei lyonezul Virusu Koala Miţă_KRP lrbc mariusoctavian1 Stefan Andrej3000 liviu.dnistran Raduq vishzu raduvisitor robert24 Alex_tm Mengelaus schumi Aviatia-Romaneasca B32fly Dylan mihaiatanasie valavia Elful Zuky fly_emirates eugen arianne llobregat CalinCLJ Skylink atr_42_500 claudiup kampfmaschine laurus cipi_TM 111 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Sam 30 Oct 2010, 19:39 | |
| - Elful a scris:
- [...] sau trimis la muzeu .
Cea mai dorita si buna solutie! Speram ca asa o sa fie.. ALex | |
|
| |
Elful Airport Level
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2010
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Sam 30 Oct 2010, 19:46 | |
| ceva imi spune ca nu se v-a intampla asa ,pentru ca BAC-urile 1-11 folosite pe vremuri tot pentru presedinte inca zac pe platforma lor ....deci n-ar fi exclus sa "rugineasca" si ABB-ul tot acolo .Doar traim in Romania.....nu?!
A1995/10 NOTAMR A1915/10 Q) LRBB/QMRLC/IV/NBO/A /000/999/4434N02605E005 A) LROP B) 1010291139 C) 1011011100 E) RWY 08L/26R CLSD) se pare ca se prelungesc lucrarile la 08L NOTAM-ul de fata fiind B) data intrarii in viguare ,si C) data de incetare a NOTAM-ului ( 10 anul ,11 luna,01 ziua ,1100 ora in UTC ) | |
|
| |
robert24 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 123 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 25/10/2010
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Dum 31 Oct 2010, 22:17 | |
| - Elful a scris:
- YR-LCB v-a fi noul avion prezidential al Romaniei.El se afla in momentul de fata in hangarul Tarom la repaint de unde am inteles ca v-a iesi cu " R O M A N I A oprated by Tarom " cel mai repede saptamana viitoare .
In acest caz poate merita notat ca ultimul zbor Tarom efectuat cu aceasta aeronava a fost cursa RO 383/384 OTP-CDG-OTP la data de 24 octombrie 2010. | |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Lun 01 Noi 2010, 07:01 | |
| - Elful a scris:
- Romavia mai are in curte doar BEA ,BEC-ul a disparut de mult din curtea lor .Din cate stiu eu s-a dus la CarpatAir . ABB-ul este la a 3-a mare revizie ,deci mare lucru numai poate fi facut cu el,decat vandut la indieni sau trimis la muzeu .
La care Muzeu? Daca te gandesti la cel de la Pipera, acolo de abia mai pot fi parcate MIG-uri. Iar la cel din Rosiori nu cred ca accepta ingrijitoarea sa faca curat in el. | |
|
| |
Zuky Airport Level
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 49 Localizare : Anywhere Data de inscriere : 12/11/2009
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Lun 01 Noi 2010, 10:33 | |
| Mai este un B707 la Baneasa in spatele unei benzinarii (nu mai tin minte numele) YR-ABA sau YR-ABC cred. Oricum, cert este ca sta acolo uitat de toata lumea, macinat de vreme si rugina, in loc sa fie accesibil publicului pasionat de aviatie. Alta idee ar fi sa se construiasca un parc aviatic unde tuturor vizitatorilor sa le fie permis accesul IN AERONAVA (sa stea in cockpit, sa foloseasca comenzile de pe bordul aeronavei etc.) si sa le ofere o experienta foarte placuta, dar mai avem muuuult pana sa se intample asa ceva la noi in tara. | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Lun 01 Noi 2010, 10:59 | |
| - Zuky a scris:
- Mai este un B707 la Baneasa in spatele unei benzinarii (nu mai tin minte numele) YR-ABA sau YR-ABC cred. Oricum, cert este ca sta acolo uitat de toata lumea, macinat de vreme si rugina, in loc sa fie accesibil publicului pasionat de aviatie.
Alta idee ar fi sa se construiasca un parc aviatic unde tuturor vizitatorilor sa le fie permis accesul IN AERONAVA (sa stea in cockpit, sa foloseasca comenzile de pe bordul aeronavei etc.) si sa le ofere o experienta foarte placuta, dar mai avem muuuult pana sa se intample asa ceva la noi in tara. Daca de asta vorbesti, sigur n-a fost niciodata al flotilei sau al Taromului. Uite o poza cu el facuta anul trecut de Arianne: Si pozitia exacta la 01.04.2010... | |
|
| |
CalinCLJ Membru activ
Numarul mesajelor : 1031 Varsta : 62 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Lun 01 Noi 2010, 13:06 | |
| - Elful a scris:
- Romavia mai are in curte doar BEA ,BEC-ul a disparut de mult din curtea lor .Din cate stiu eu s-a dus la CarpatAir . ABB-ul este la a 3-a mare revizie ,deci mare lucru numai poate fi facut cu el,decat vandut la indieni sau trimis la muzeu .
Gresit ! YR BEC sta la BBU "arestat/on custody" de catre lessor. | |
|
| |
Zuky Airport Level
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 49 Localizare : Anywhere Data de inscriere : 12/11/2009
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Lun 01 Noi 2010, 18:23 | |
| Da Dylan, de acela ziceam, inseamna ca am incurcat putin borcanele. | |
|
| |
raduvisitor Flight Level 100
Numarul mesajelor : 167 Data de inscriere : 27/01/2009
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Mar 02 Noi 2010, 11:06 | |
| - Elful a scris:
- YR-LCB v-a fi noul avion prezidential al Romaniei.El se afla in momentul de fata in hangarul Tarom la repaint de unde am inteles ca v-a iesi cu " R O M A N I A oprated by Tarom " cel mai repede saptamana viitoare .
Isi va mai pastra numele "Moldova"? | |
|
| |
Elful Airport Level
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2010
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Mar 02 Noi 2010, 17:53 | |
| - raduvisitor a scris:
- Elful a scris:
Isi va mai pastra numele "Moldova"? Da isi pastreaza numele de Moldova .O sa fac niste poze cand il scot baietii la lumina . | |
|
| |
kampfmaschine Moderator
Numarul mesajelor : 1927 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/01/2010
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Mar 02 Noi 2010, 18:23 | |
| Titlu: Aeroportul Otopeni va acorda acces liber pentru activitatea de taxi, de la 15 noiembrie Sursa: dailybusiness Autor: *** Data: 02.11.2010 - Citat :
- Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni va liberaliza activitatea de taxi, de la 15 noiembrie, astfel incat aceasta va putea fi desfasurata de orice transportator care detine autorizatie emisa de autoritatile din Bucuresti si judetul Ilfov si care indeplineste anumite conditii minime.
"Aceste masuri au fost luate pentru a pune in aplicare noile modificari legislative aduse Legii 38/2003, cu privire la desfasurarea transportului de persoane in regim de taxi", potrivit Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.
Accesul autoturismelor taxi in locurile de asteptare si in zona de preluare a clientilor se va efectua numai dupa obtinerea de catre transportatorii autorizati a permiselor de identificare si acces, precum si a permiselor de acces auto, relateaza Mediafax.
Eliberarea permiselor de acces va fi gratuita, iar accesul autovehiculelor in zona de asteptare, respectiv de preluare a pasagerilor se va efectua dupa achitarea tarifului de acces taxi, de 6 lei.
Eliberarea permiselor de acces auto taxi pentru transportatorii autorizati in Bucuresti si judetul Ilfov se efectueaza in maxim zece zile lucratoare de la data depunerii solicitarii scrise si documentatiei mentionate in regulamentul aeroportului.
Autoturismele taxi care detin autorizatii emise de alte autoritati teritoriale, decat cele Bucuresti si Ilfov, vor putea prelua numai clientii pe baza de contract sau prin comanda.
Acesti clienti trebuie sa aiba ca destinatie alte localitati decat Bucuresti sau cele din judetul Ilfov.
La inceputul anului Aeroportul Otopeni a atribuit unui numar de 13 firme de taxi si 57 de PFA-uri permise de acces auto pentru desfasurarea activitatii de transport persoane in regim de taxi la un tarif maximal de 3,5 lei/kilometru. | |
|
| |
robert24 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 123 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 25/10/2010
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Mar 02 Noi 2010, 22:51 | |
| - Elful a scris:
- raduvisitor a scris:
- Elful a scris:
Isi va mai pastra numele "Moldova"? Da isi pastreaza numele de Moldova .O sa fac niste poze cand il scot baietii la lumina . Se pare ca azi a iesit un pic la lumina: 2010/11/02 13:32 ROTLCB ROTLCB YR-LCB Tarom A310 | |
|
| |
vishzu Moderator
Numarul mesajelor : 1036 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/04/2008
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Mier 03 Noi 2010, 18:38 | |
| De ieri 02-11-2010 A310 YR-LCB (Moldova) are o noua imbracaminte: "Romania" P.S. Multumim Elf-ule | |
|
| |
Elful Airport Level
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Mier 03 Noi 2010, 18:45 | |
| - robert24 a scris:
- Elful a scris:
- raduvisitor a scris:
- Elful a scris:
Isi va mai pastra numele "Moldova"? Da isi pastreaza numele de Moldova .O sa fac niste poze cand il scot baietii la lumina . Se pare ca azi a iesit un pic la lumina:
2010/11/02 13:32 ROTLCB ROTLCB YR-LCB Tarom A310 A pus Vishu poza cu YR-LCB noul paint ,pe topicul cu poze Noiembrie 2010 | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Mier 03 Noi 2010, 19:02 | |
| sper ca spre coada arata mai fain ca partea din fata lasa grav de dorit....au folosit cred acelasi font de la livery-ul vechi Tarom sau mi se pare mie? O sa imi lipseasca mult batranul ABB! | |
|
| |
Raduq Fotograf
Numarul mesajelor : 1764 Varsta : 33 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Mier 03 Noi 2010, 19:14 | |
| Este exact acelasi font folosit si de Tarom.. sper sa il vedem cat de curand in intregime. | |
|
| |
liviu.dnistran Fotograf
Numarul mesajelor : 1216 Varsta : 38 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 22/07/2010
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Mier 03 Noi 2010, 19:16 | |
| Cred ca era mai bine daca scriau cum scrie pe ABB. E mai stilat. Asa arata foarte "80s" . | |
|
| |
Elful Airport Level
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Mier 03 Noi 2010, 19:24 | |
| N-am pozat ca sa-l prind pe tot pentru ca poza este facut cu tel.( Iphone 3G) si plus de asta era dupa cum vedeti si ceata deasa ,insa in rest a ramas la fel cu coada albastra ,emblema tarom si atit . nu este nimik modificat .Imi cer scuze pentru calitatea pozei insa ,asta este ! | |
|
| |
liviu.dnistran Fotograf
Numarul mesajelor : 1216 Varsta : 38 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 22/07/2010
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Mier 03 Noi 2010, 19:35 | |
| Foarte buna poza. Si acum sa vedeti pe unde umbla LCB mai devreme S-ar parea ca zboara sub callsign Tarom. P.S. "Moldova" reprezinta Romania . | |
|
| |
Elful Airport Level
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Mier 03 Noi 2010, 19:37 | |
| da stiam ,a plecat azi dimineata | |
|
| |
CalinCLJ Membru activ
Numarul mesajelor : 1031 Varsta : 62 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Mier 03 Noi 2010, 20:26 | |
| - Elful a scris:
- da stiam ,a plecat azi dimineata
Azi a facut ROT 8575 / 8576 - stie cineva destinatia? In alta ordine de idei , in airfleets.net , la YR-LCB apare mentiunea "To Romania Air Force 11/2010" . E corect ? PS : Arata groaznic ! | |
|
| |
Elful Airport Level
| |
| |
CalinCLJ Membru activ
| |
| |
Zuky Airport Level
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Mier 03 Noi 2010, 21:09 | |
| ce bine ca nu l-am prins azi dimineata, arata mai bine inainte ) | |
|
| |
Andrej3000 Airport Level
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 35 Localizare : Otopeni Data de inscriere : 08/03/2009
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII Mier 03 Noi 2010, 23:14 | |
| Oribil..Bleaah.. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII | |
| |
|
| |
| AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII | |
|