| New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) | |
|
+6Boeing777-300 llobregat airbusA380 Capt_Vio flaviu eddyz 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
eddyz Flight Level 100
Numarul mesajelor : 167 Varsta : 37 Localizare : Canada Data de inscriere : 06/04/2008
| Subiect: New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) Dum 25 Mai 2008, 00:17 | |
| | |
|
| |
flaviu Membru activ
Numarul mesajelor : 600 Varsta : 35 Localizare : Cluj Data de inscriere : 24/05/2008
| Subiect: Re: New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) Mier 23 Iul 2008, 19:35 | |
| super tare...abia astept sa pun si eu poze de pe JFK...in 6 august o sa aterizez acolo | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) Mier 23 Iul 2008, 19:54 | |
| Da? Cu ce ocazie mergi in SUA? Eu voi fi pe JFK pe 14 August cind vin in Romania si sper sa fac multe poze! | |
|
| |
airbusA380 Flight Level 200
Numarul mesajelor : 215 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 16/03/2008
| Subiect: Re: New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) Mier 23 Iul 2008, 19:57 | |
| Ma intreb cat de tolerat este spotting`ul acolo? Mai ales ca exista o doza mare de paranoia... | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) Mier 23 Iul 2008, 20:02 | |
| - airbusA380 a scris:
- Ma intreb cat de tolerat este spotting`ul acolo? Mai ales ca exista o doza mare de paranoia...
Atita timp cit faci doar poze ei sunt okay. O singura data am avut probleme in SUA la spotting, si asta a fost acum vreo 2 ani in Detroit, cind un politist ne-a zis ca nu avem voie sa stam acolo sa facem poze. In rest, am facut cam peste tot unde am fost. - Detroit (alte ocazii, ca am locuit aproape de el circa 9 ani) - Boston - Chicago - Seattle - Denver - San Francisco - Los Angeles - San Diego etc... Cred ca va fi okay, mai ales daca facem poze inauntru aeroportului unde este un "Secure area". | |
|
| |
flaviu Membru activ
Numarul mesajelor : 600 Varsta : 35 Localizare : Cluj Data de inscriere : 24/05/2008
| Subiect: Re: New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) Mier 23 Iul 2008, 20:37 | |
| - Capt_Vio a scris:
- Da? Cu ce ocazie mergi in SUA? Eu voi fi pe JFK pe 14 August cind vin in Romania si sper sa fac multe poze!
Plec la maicamea in SUA si stau pana la sfarsitul lunii. Plecarea ii de la Cluj(6 august) la Atlanta via Bucuresti si inapoi(31 august) Atlanta-Paris-Budapesta-Cluj...vor fi ceva poze la trip reports
Ultima editare efectuata de catre flaviu89 in Mier 23 Iul 2008, 20:40, editata de 1 ori | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
| Subiect: Re: New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) Mier 23 Iul 2008, 20:39 | |
| - flaviu89 a scris:
- Capt_Vio a scris:
- Da? Cu ce ocazie mergi in SUA? Eu voi fi pe JFK pe 14 August cind vin in Romania si sper sa fac multe poze!
Plec la maicamea in SUA si stau pana la sfarsitul lunii. Plecarea ii de la Cluj la Atlanta via Bucuresti...vor fi ceva poze la trip reports Zboara Delta Bucuresti - Atlanta direct? ... sau e prin Paris cu Air France? | |
|
| |
flaviu Membru activ
| Subiect: Re: New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) Mier 23 Iul 2008, 20:41 | |
| Bucuresti-New York(Delta Airlines) si New-York-Atlanta(Southwest Airlines cu ceva CRJ...nush ce model ca pe rezervare scrie numa CRJ) | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
| Subiect: Re: New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) Mier 23 Iul 2008, 21:02 | |
| - flaviu89 a scris:
- Bucuresti-New York(Delta Airlines) si New-York-Atlanta(Southwest Airlines cu ceva CRJ...nush ce model ca pe rezervare scrie numa CRJ)
Foarte cool. Si eu voi venii cu acelas zbor (OTP-JFK) cu Delta, cind ma intorc in Canada, dar dupa aceea merg cu un 757 la Seattle. Apropo, SouthWest nu are CRJ, doar 737 si nu sunt parteneri cu Delta deloc. SouthWest e un jeg de low cost. In fine, m-am uitat la site-ul Delta si se pare ca vii cu un Delta CRJ 100/200 (Care defapt e operated by "Atlantic SouthEAST Airlines) care e partener Delta | |
|
| |
llobregat Membru activ
Numarul mesajelor : 756 Varsta : 33 Localizare : Bucharestork Data de inscriere : 23/03/2008
| Subiect: Re: New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) Mier 23 Iul 2008, 21:04 | |
| Capt.Vio de ce esti asa de reticent fata de Southwest ce patanii ai cu ei? ) | |
|
| |
flaviu Membru activ
| Subiect: Re: New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) Mier 23 Iul 2008, 21:10 | |
| asa`i intr-adevar acuma m-am uitat pe hartia cu zborurile ...am omis acest aspect...in fine abia astept | |
|
| |
flaviu Membru activ
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) Mar 02 Sept 2008, 04:18 | |
| |
|
| |
Boeing777-300 Fotograf
Numarul mesajelor : 857 Localizare : Macondo Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: JFK Mar 09 Dec 2008, 07:19 | |
| | |
|
| |
arnold757 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 129 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/04/2009
| Subiect: Re: New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) Mar 13 Oct 2009, 21:00 | |
| Am ceva poze din 2 si 3 octombrie DAL 752 JAL 744 Un alt Delta 752 Delta Connection Un Boeing 747 BAW sosit de la Londra, din pacate era destul de departe de noi TAM A330 Air India B777 Air China 747 JetBlue A320 3 oct. - vreme foarte urata la JFK DAL 738 Altul, la decolare Un Embraer JetBlue Si inchei cu o ciudatenie Delta | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
| Subiect: Re: New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) Mar 13 Oct 2009, 23:06 | |
| Misto de tot pozele Arnold! Bravo | |
|
| |
kampfmaschine Moderator
Numarul mesajelor : 1927 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/01/2010
| Subiect: Re: New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) Joi 12 Aug 2010, 10:34 | |
| Delta Unveils New JFK Terminal Design Plans: Image Gallery
http://nycaviation.com/2010/08/11/delta-unveils-new-jfk-terminal-design-plans-image-gallery/?pid=387 | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) Sam 10 Dec 2011, 19:15 | |
| Caut procedurile de noise abatement pentru JFK. Nu am reusit sa gasesc mai nimic, cu exceptia: http://www.boeing.com/commercial/noise/jfk.html , care nu zice mai nimic. Exista asa ceva? De preferinta si o sursa de incredere? Sau caut degeaba? | |
|
| |
Edi Membru activ
Numarul mesajelor : 712 Varsta : 54 Localizare : Ilfov Data de inscriere : 26/02/2008
| Subiect: Re: New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) Sam 10 Dec 2011, 22:33 | |
| - arianne a scris:
- Caut procedurile de noise abatement pentru JFK. Nu am reusit sa gasesc mai nimic, cu exceptia: http://www.boeing.com/commercial/noise/jfk.html , care nu zice mai nimic. Exista asa ceva? De preferinta si o sursa de incredere? Sau caut degeaba?
Nu te înţeleg, cum nu zice mai nimic? Zice inclusiv cuantumul amenzii pentru neîndeplinirea standardului "Stage 3 Noise Restrictions"... Acum serios vorbind, mie mi se par suficiente informaţiile prezentate. Până şi pagina FAA care se ocupă cu "Airport Noise" are un.. link extern către aceeaşi pagină găsită de tine (ştie Google ce ştie, doar de aceea e prima pe listă). Iar pagina Port Authority of New York & New Jersey are un paragraf de câteva rânduri despre "Airport Noise Programs", în discuţie fiind Teterboro (TEB) şi LaGuardia (LGA), nici un cuvinţel despre JFK sau EWR. Asta nu înseamnă că la JFK nu se aplică măsuri de noise abetement, se vede aici (tot pagină Boeing) după cum se folosesc pistele 22R respectiv 13L în mod preferenţial pentru decolări (mai ales virajul de după 13L). În fine, ca o concluzie generală, americanii sunt mult mai puţin fiţoşi ca europenii din acest punct de vedere. Şi bine fac! Edi | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) Sam 10 Dec 2011, 23:11 | |
| - Edi a scris:
- arianne a scris:
- Caut procedurile de noise abatement pentru JFK. Nu am reusit sa gasesc mai nimic, cu exceptia: http://www.boeing.com/commercial/noise/jfk.html , care nu zice mai nimic. Exista asa ceva? De preferinta si o sursa de incredere? Sau caut degeaba?
Nu te înţeleg, cum nu zice mai nimic? Zice inclusiv cuantumul amenzii pentru neîndeplinirea standardului "Stage 3 Noise Restrictions"... Acum serios vorbind, mie mi se par suficiente informaţiile prezentate. Până şi pagina FAA care se ocupă cu "Airport Noise" are un.. link extern către aceeaşi pagină găsită de tine (ştie Google ce ştie, doar de aceea e prima pe listă). Iar pagina Port Authority of New York & New Jersey are un paragraf de câteva rânduri despre "Airport Noise Programs", în discuţie fiind Teterboro (TEB) şi LaGuardia (LGA), nici un cuvinţel despre JFK sau EWR. Asta nu înseamnă că la JFK nu se aplică măsuri de noise abetement, se vede aici (tot pagină Boeing) după cum se folosesc pistele 22R respectiv 13L în mod preferenţial pentru decolări (mai ales virajul de după 13L). În fine, ca o concluzie generală, americanii sunt mult mai puţin fiţoşi ca europenii din acest punct de vedere. Şi bine fac!
Edi
Mersi mult! Stiind ca pentru orice aeroport european pot gasi in AIP informatii detaliate cu privire la noise abatement, cand am gasit pagina aia scurta despre JFK am zis ca-s nebuni Si chestia cu amenda e amuzanta, practic masura nu e luata pentru protejarea comunitatii, ci ca sa mai faca ceva business aeroportul. Am de scris un eseu despre constrangerile legate de zgomot pentru un zbor tipic LHR-JFK si pentru LHR am scris un paragraf intreg, dar la americani va trebui sa ma limitez oarecum... | |
|
| |
Edi Membru activ
Numarul mesajelor : 712 Varsta : 54 Localizare : Ilfov Data de inscriere : 26/02/2008
| Subiect: Re: New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) Dum 11 Dec 2011, 00:21 | |
| - arianne a scris:
- Am de scris un eseu despre constrangerile legate de zgomot pentru un zbor tipic LHR-JFK si pentru LHR am scris un paragraf intreg, dar la americani va trebui sa ma limitez oarecum...
În cazul acesta aș putea recomanda să alegi un zbor... atipic LHR-JFK, și anume cel cu Concorde-ul. Atunci chiar nu va trebui să te limitezi la americani, au avut ei ce-au avut cu bietul Concorde (un timp)... Edi | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) | |
| |
|
| |
| New York - John F. Kennedy (JFK / KJFK) | |
|