Numarul mesajelor : 28 Varsta : 40 Localizare : Kassel Data de inscriere : 06/10/2009
Subiect: Fra Vie Fra Cu Lufthansa Mar 12 Ian 2010, 22:56
Am vrut sä vizitez o prietenä din Krems an der Donau. Cu ocazia asta am fäcut primul meu zbor din acest an. Am zburat pentru cä pretul biletului de avion a fost mai ieftin decät al trenului. Deutsche bahn e mai scump decät Lufthansa. Am cumpärat pe net biletul de dus-intors de la Frankfurt pänä la Viena la pretul de 89 de euro, cu trenul ar fi costat peste 110 de euro. Cele douä zboruri au fost scurte, cam de 55 de minute, si foarte pläcute. Am zburat numai cu airbus A 321. La intoarcere a avut o jumate de orä intirziere din cauza vremii proaste din frankfurt. Am fäcut citeva poze! Airbus A321-231 Gütersloh (D-AISJ). 5.1.2010.
Lucräri la Aeroportul din Frankfurt
cäteva poze din avion
servic: ok
in depärtare se väd alpii
citeva poze de pe aeroportul din viena pentru fratilor peste prut: "chisinau"
emirates boeing 777
retrojetul de la AUA
Statia de S-Bahn de pe aeroport
Citeva poze din Krems an der Donau. Un oras din Wachau care e cunoscut pentru viticlturä. Si in inprejurime se aflä si Willendorf unde a fost gäsitä Venus din Willendorf. Dar se zvoneste cä a fost gäsitä incä o venus care e mai grasä decit prima! Dunärea la Krems
Artä sub Urbanä din Krems
Steiner Tor
Kaffeehaus
Acum cäteva poze din Viena. Mai intii poze din Muzeul tehnic din Viena:
Vagonul lui SISI
my car:
not my car
hot car
aeronave se pot gasi mai multe informatii despre ele sub rubrica muzee de aviatie- muzeul tehnic din viena
die gelben Engel?
ceva din vremuri frumase...
Andrea Esca cu barbä
sightseeing wien Schänbrunn
Mariahilfer Str. Se spune cä de aici incepe peninsula Balcanicä din cauza Imigranilor din fost Yugoslavia.
Cind ä gindeam la casa pärinteascä din Harghita. Par cä-mi saltä inima de bucurie...
Stephansdom in renovare (din nou)
Schloss Belvedere
O bisericä din INO City
In drumul spre viena am gäsit frumoasa asta in Wien Heiligenstadt.
din nou citeva poze de la aeroportul din viena de la intoarcere.
din nou tot acolo:
aeronava de intoarcere era un Airbus A231-231 (D-AISV) cu denumirea cred cä Bingen. Preluat posibil o veche masinä de la Lufthansa (Airbus A300 D-AIAR) 11.1.2010. Air France
Baku
In Zbor
Frankfurt: Die Frisur sitzt!
Aeronava de intoarcere
Boarding Cards:
and a nice postkard:
Si in sfirsit...
mihairosioru Flight Level 200
Numarul mesajelor : 266 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/12/2007
Subiect: Re: Fra Vie Fra Cu Lufthansa Mar 12 Ian 2010, 23:08
Foarte frumos!
drabant a scris:
Frankfurt: Die Frisur sitzt!
Asa se zice pe nemteste cand ingheata de crapa pietrele?
atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
Subiect: Re: Fra Vie Fra Cu Lufthansa Mier 13 Ian 2010, 09:38
Mersi ! Tare!
C_man Flight Level 100
Numarul mesajelor : 171 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti, Romania Data de inscriere : 26/07/2009
Subiect: Re: Fra Vie Fra Cu Lufthansa Mier 13 Ian 2010, 11:22
Fain reportul, felicitari! Am fost de cateva ori in Viena si am sa mai ajung acolo, ca atare as avea o intrebare: unde anume se situeaza muzeul tehnic si ce orar are (daca mai stii)? Tare as face o vizita...
Lery Flight Level 100
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 29 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 15/11/2009
Subiect: Re: Fra Vie Fra Cu Lufthansa Mier 13 Ian 2010, 15:06
C_man muzeul tehnic este cu adevarat foarte interesant si merita vazut, din cate tin eu minte era deschis ca orice alt muzeu intre 9-18 si se gaseste pe Mariahilfer strasse o strada destul de importanta in Viena.
C_man Flight Level 100
Numarul mesajelor : 171 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti, Romania Data de inscriere : 26/07/2009
Subiect: Re: Fra Vie Fra Cu Lufthansa Mier 13 Ian 2010, 15:10
Multumesc, m-am interesat deja pe net si am mai primit info si pe privat.
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
Subiect: Re: Fra Vie Fra Cu Lufthansa Lun 18 Ian 2010, 22:12
"drabant"
Interesant TR, asa este: DB este f. scump, plus ca faceai multe ore. Inteleapta decizie, sa iei avionul. Krems - este frumos vara. Intre Krems si Melk, este cea mai frumoasa parte din valea Wachau - musai de facut cu vaporul pe Dunare. Desi am fost de 2x la Viena, nu am ajuns la Muzeul Tehnicii. Thx !!