| Wizz Air (W6 / WZZ) | |
|
+117LRCV GYN paulmare mchidean silubilu ckristi GAC Andrei bogdan17 petrudimoff bistvan fishbed Dana etravel valir vishzu oldblueeyes allex georges malev2009 maboss mariusoctavian1 vic_atc RwO cavver KOSTYK69 TheAce mihai NATO AlexC mitzaciobanu MRares mistretzu40 strainu fularU Celestin AIR06 filip.serban neagu_laurentiu bumbutza liviu.dnistran fly_emirates lrbc Dan70 Karaya 1 Skylink CDA loplo win_oradea transporter k0b3 valavia robert24 geno VicMures raduvisitor Griff LeCCa radudanutz005 flightfear roger silviubad MrJack ovivi arianne Iulius minny ionut.vasile atr_42_500 alinushi dc9northwest norwegian shouriken Miţă_KRP cipi_TM kampfmaschine Alex_tm Mengelaus Daniel arnold757 nrares cristi_avb felix andreos18 Ciprian wizzair7 Quebec Edi Voicu metalactual eugen lucian21 bgg tudor laurus Thomas Tila RazVanAir nicu1980 CalinCLJ bobocell Capt_Vio Virusu llobregat mario antonio RATus gaudi Dylan Red13 Raduq Lyvyoo VIC ovidiu51 B32fly mihairosioru gabi-737 Nic 121 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
silubilu Airport Level
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 34 Localizare : Ramnicu Valcea Data de inscriere : 12/05/2013
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mar 20 Mai 2014, 12:33 | |
| Salutari,
Am tot incercat sa fac cateva rezervari pana la miezul noptii dar n-am reusit, am intampinat aceeasi problema si se pare ca n-am fost singurul. Pe pagina de facebook a Wizz Air sunt o multime de persoane care s-au plans de acest lucru iar Wizz Air se multumea sa dea raspunsuri standard...rusinos..
Numai bine!
LE: fara sa exagerez cred ca sunt mii de persoane care se plang de acest lucru pe facebook. | |
|
| |
MRares Fotograf
Numarul mesajelor : 758 Varsta : 46 Localizare : Hell Data de inscriere : 27/08/2011
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mar 20 Mai 2014, 15:26 | |
| Eu mi-am facut rezervare.... transfer bancar si a mers fara probleme...... au fost ceva probleme la plata cu cardul din cate am inteles dar in rest.... Plangeri... oricum nu pot sa multumeasca pe toata lumea si trebuie sa iei in calcul si milioanele de accesari simultane.....
Am citit si eu pe pagina lor de FB si se pare ca marea majoritate nu au inteles cum functioneaza oferta, daca s-ar fi uitat lumea, deasupra pretului scria 2=1 sau 3=2 in cazul meu, daca ar fi incercat o rezervare pentru O persoana ar fi vazut ca pretul pentru doua este aproximativ egal cu pretul pentru una. Se da CLJ-BCN Septembrie, 1 persoana costa 1076 fara bagaj dus intors, doua persoane 1164 in aceleasi conditii si cam asa a functionat oferta. Nu stiu ce a inteles lumea din oferta asta dar din pacate nu ce trebuie.... wizz discount a fost pe la 30 lei/persoana in loc de 45 cat ii standard..... Eu am fost intrebat cum isi da seama omu ca pretul ii redus.... am stat, mi-am belit ochi la preturi incercand sa descoper "algoritmul" si dupa ce am rontait situatia o vreme s-a aprins beculetul si am simulat o persoana..... Exprimarea a fost butucanoasa in loc de 2=1 sau 3=2 ar fi trebuit sa exprime reducerea in procente si atunci ar fi avut mai putine plangeri!
Mie mi se pare chiar comic ce citesc pe FB.... serios..... | |
|
| |
silubilu Airport Level
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 34 Localizare : Ramnicu Valcea Data de inscriere : 12/05/2013
| Subiect: Reply Mar 20 Mai 2014, 18:12 | |
| Un zbor dus-intors SBZ-LTN pentru doua persoane era 368 de RON, totalul s-a facut normal, in coloana din dreapta, fara nicio problema. Un zbor dus-intors OTP-CIA, la fel, pentru doua persoane, ar fi trebuie sa fie 279 RON, doar ca programul lor a adunat sumele de jos, cele taiate..si le-a inmultit cu 2. | |
|
| |
MRares Fotograf
Numarul mesajelor : 758 Varsta : 46 Localizare : Hell Data de inscriere : 27/08/2011
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mar 20 Mai 2014, 19:33 | |
| In continuare nu ai inteles, da hai ca ma mai repet odata ca nu ma dor destele. 129.50 la dus reprezinta pretul per daraba pasager! deci daca inmultesti 2*129.50 si aduni cu 2*149.50 iti rezulta exact 558 de lei pentru doi pasageri! Daca faci acelasi lucru cu sumele taiate constati ca este aproximativ dublul totalului anterior mentionat de mine!
Reducerea nu a fost facuta prin vanzarea unui bilet cu costuri zero (legal este interzis asa ceva) ci prin reducerea pretului per pasager la jumatate(mai putin unele taxe) in cazul 2=1! Daca ai fi simulat un bilet pentru o persoana ai fi descoperit ca pretul era de aproximativ 550 de lei.... Pretul care il afiseaza acolo reprezinta intotdeauna pretul per pasager iar suma taiata reprezenta pretul fara reducere per pasager si de aici confuzia creata, eu am inteles asta din prima mai mi-a fost sa explic celor care nu au inteles!
Mai repet si exemplul meu cu CLJ-BCN pretul pentru o persoana era 1078 lei fara bagaj, pentru doua persoane era 1164 in aceasi perioada dar cu reducerea aplicata!
Din confuzia asta au fost multi care au pierdut......dar asa cum am spus mai sus este absolut imposibil sa vinzi cu costuri ZERO deci nu ar fi putut sa puna un pasager cu zero, ar fi fost mai inteligibil dar rezultatul final ar fi fost acelasi! | |
|
| |
silubilu Airport Level
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mar 20 Mai 2014, 21:37 | |
| @MRares multumesc pentru clarificari! Cred ca cel putin in cazul meu confuzia a aparut dupa ce SBZ-LTN si retur a fost 368 RON (extrem de putin), asta pentru un zbor de 1200 de mile iar OTP-CIA 558 RON pentru un zbor de 700 de mile. A fost exprimarea gresita cred eu, "2=1" si foarte multe persoane (inclusiv eu), s-a asteptat ca pentru un bilet cumparat, sa primeasca unul gratis dar de fapt reducerea era aplicata in alt fel, respectiv 50% pentru fiecare pasager. De asemenea, confuzia mare a aparut cu sumele alea taiate. Acum am cam inteles, din pacate prea tarziu... Astept cu nerabdare aniversarea de 20 ani! Sper sa fiu pregatit. Numai bine! | |
|
| |
MRares Fotograf
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mar 20 Mai 2014, 21:42 | |
| - silubilu a scris:
- @MRares multumesc pentru clarificari!
Cred ca cel putin in cazul meu confuzia a aparut dupa ce SBZ-LTN si retur a fost 368 RON (extrem de putin), asta pentru un zbor de 1200 de mile iar OTP-CIA 558 RON pentru un zbor de 700 de mile. A fost exprimarea gresita cred eu, "2=1" si foarte multe persoane (inclusiv eu), s-a asteptat ca pentru un bilet cumparat, sa primeasca unul gratis dar de fapt reducerea era aplicata in alt fel, respectiv 50% pentru fiecare pasager. De asemenea, confuzia mare a aparut cu sumele alea taiate.
Acum am cam inteles, din pacate prea tarziu... Astept cu nerabdare aniversarea de 20 ani! Sper sa fiu pregatit.
Numai bine! Cu placere! data viitoare cand vor fi promotii ciudate promit sa le elucidez mai repede! Oricum noroc cu aplicatia de android care a tipat la mine ca altfel.... mailul a ajuns la 10 seara..... | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mier 21 Mai 2014, 09:06 | |
| Nu stiu de ce se plange atat de multa lume ca nu au putut rezerva/cumpara cand in cazul meu si a altor prieteni a functionat, desi se incarca mai greu pagina. Suntem 10 persoane care am rezervat/cumparat bilete pe acelasi zbor in aceasi perioada (5 tranzatii diferite) si platite cu cardul online. E adeavaratca am cumparat pe la pranz cand probabil multi nu aflasera de oferta iar spre seara am inteles de la unii prieteni ca abia se incarca prima pagina. Cat despre partea cu intelesul promotiei, cel mai simplu e sa intelegi ca pretul final se imparte la numarul de persoane pentru care ai facut simulrarea.
OTP-DSA 159 RON de persoana pentru 10 persoane si tot mai erau disponibile bilete la acest pret. | |
|
| |
MRares Fotograf
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mier 21 Mai 2014, 10:34 | |
| Preturile au fost constante toata ziua, eu am luat Londra pe la 11 si pe la 18.30 era acelasi pret..... si asta chiar daca ei spun ca pretul se modifica automat in functie de rezervari.... era acelasi la ambele zboruri! Seara a inceput sa mearga greu sit-ul, sa incarce greu pagina dar erori nu am primit!.
| |
|
| |
mario antonio Membru activ
Numarul mesajelor : 1297 Varsta : 45 Localizare : Torino, Italia (TRN) Data de inscriere : 07/08/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mar 27 Mai 2014, 13:36 | |
| Ciao tuturor,
Si dupa numeroasele intrari, iata si o iesire din flota: Airbus A320 -232 2752 XA-VAG VivaAeroBus delivery 23may14 BUD-KEF-YQX-MTY ex HA-LPI. | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| |
| |
Numarul mesajelor : 1297 Varsta : 45 Localizare : Torino, Italia (TRN) Data de inscriere : 07/08/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Lun 02 Iun 2014, 22:41 | |
| Ciao tuturor,
Noutati in flota:
Transferat din Ucraina: Airbus A320 -232 5539 HA-LYG Wizz Air regd 30may14 on transfer ex UR-WUC.
Nou nout: Airbus A320 -232 6115 HA-LYD Wizz Air delivery 02jun14 TLS-BUD ex F-WWBC. | |
|
| |
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mier 11 Iun 2014, 12:12 | |
| Ciao tuturor,
O noua jucarie in flota: Airbus A320 -232 6131 HA-LYE Wizz Air delivery 10jun14 TLS-BUD ex F-WWIC. | |
|
| |
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mier 18 Iun 2014, 16:52 | |
| Ciao tuturor,
Noi destinatii din Bucuresti si Cluj.
Din Bucuresti apar Basel (BSL) si Nuremberg (NUE). Din Cluj apare Nuremberg.
Zborurile incep din octombrie. | |
|
| |
strainu Flight Level 300
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 11/04/2010
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mier 18 Iun 2014, 22:05 | |
| Finally ceva destinatii interesante si ceva mai departe de cararile batute! Q:dacă zice Basel, înseamnă că "trage" în jumătatea elvețiană? | |
|
| |
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Joi 19 Iun 2014, 00:19 | |
| - strainu a scris:
- Finally ceva destinatii interesante si ceva mai departe de cararile batute! Q:dacă zice Basel, înseamnă că "trage" în jumătatea elvețiană?
Ciao Strainu, Basel este ca locatie in Franta, insa e practic la cativa kilometrii de orasul Basel. Se mai numeste si Mulhouse, tocmai de la numele orasului francez mai apropiat. Oricum, este singurul Basel si il poti considera elvetian in totalitate. Ca sa nu fie dubii am pus in mesajul initial si codul IATA al celor doua aeroporturi. | |
|
| |
strainu Flight Level 300
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 11/04/2010
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Joi 19 Iun 2014, 13:48 | |
| Știu că e vorba de EuroAirport, dar din câte știam [1] acolo sunt două zone, franceză și elvețiană. România nefiind (încă) în Schengen, cetățenii români trebuie să treacă frontiera și ar putea fi relevant dacă discuți cu un francez sau cu un elvețian. Dar poate că n-am înțeles eu bine, n-am avut timp să mă documentez calumea. Mulțumesc de lămuriri, oricum.
[1] https://en.wikipedia.org/wiki/EuroAirport_Basel%E2%80%93Mulhouse%E2%80%93Freiburg#International_status | |
|
| |
laurus Flight Level 400
Numarul mesajelor : 403 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Vin 20 Iun 2014, 21:31 | |
| Se pare ca furtuna a afectat un zbor astazi: | |
|
| |
mchidean Airport Level
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 12/06/2014
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Sam 21 Iun 2014, 11:10 | |
| - strainu a scris:
- Știu că e vorba de EuroAirport, dar din câte știam [1] acolo sunt două zone, franceză și elvețiană. România nefiind (încă) în Schengen, cetățenii români trebuie să treacă frontiera și ar putea fi relevant dacă discuți cu un francez sau cu un elvețian. Dar poate că n-am înțeles eu bine, n-am avut timp să mă documentez calumea. Mulțumesc de lămuriri, oricum.
[1] https://en.wikipedia.org/wiki/EuroAirport_Basel%E2%80%93Mulhouse%E2%80%93Freiburg#International_status Dupa cum se vede si in link-ul tau, din 2009 Elvetia a aderat la tratatul Schengen, din cate am vazut eu, doar pe partea aeriana si maritima (nu e cazul la ei). Astfel, toate aeroporturile de la ei se comporta ca si cum ar fi in Schengen, dar la frontiera terestra exista inca un control minim. Din aceasta cauza, cand ajungi in BSL dinspre RO trebuie sa intri in Schengen si se aplica aceleasi reguli indiferent de culoarea uniformei politistului de frontiera. "The airport building is split into two separate sections – Swiss and French. With Switzerland joining the Schengen Treaty in March 2009, the air side was rearranged to include a Schengen and non-Schengen zone.[8]" | |
|
| |
Iulius Flight Level 100
Numarul mesajelor : 162 Localizare : Brasov Data de inscriere : 02/04/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Dum 22 Iun 2014, 13:35 | |
| Ce mi se pare si mie ciudat e ca folosesc codul BSL pentru zborurile catre/din Romania insa MLH pentru restul - Belgrad, Tuzla, Skopye (toate non-Schengen). | |
|
| |
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mier 02 Iul 2014, 14:12 | |
| Ciao tuturor,
Wizzair extinde baza de la Timisoara, vor fi doua aeronave bazate.
Zboruri suplimentare din noiembrie catre Muchen (Memmingen) si Torino/TRN (in acest caz aeroportul principal si nu Cuneo/CUF cum era pana acum), Bruxelles Charleroi si Frankfurt Hahn.
De asemenea, si din Bucuresti, zborul care pana acum era operat pe Cuneo (ca destinatie pentru Torino) va fi mutat pe aeroportul principal din Torino (TRN). | |
|
| |
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Joi 03 Iul 2014, 11:49 | |
| Ciao tuturor,
Extindere si la baza de la Cluj. Din decembrie vor aloca o noua aeronava si vor incepe noi curse catre Koln, Geneva si Malmo. | |
|
| |
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Lun 07 Iul 2014, 18:01 | |
| Ciao tuturor,
Extindere si pentru operatiunile din Sibiu, din 26 octombrie Wizzair va introduce si un zbor spre Dortmund cu 2 frecvente pe saptamana. | |
|
| |
MRares Fotograf
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mier 09 Iul 2014, 18:53 | |
| Teoretic exista negocieri pentru a fi preluati de AF-KLM! | |
|
| |
paulmare Airport Level
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 55 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 16/04/2014
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Joi 10 Iul 2014, 23:02 | |
| - MRares a scris:
- Teoretic exista negocieri pentru a fi preluati de AF-KLM!
http://www.luchtvaartnieuws.nl/nieuws/categorie/2/airlines/air-france-klm-onderhandelt-over-overname-wizz-air | |
|
| |
MRares Fotograf
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Joi 10 Iul 2014, 23:14 | |
| Intre timp AF-KLM au negat informatia..... o sa mai curga ceva apa pe Somes pana vom afla situatia reala! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) | |
| |
|
| |
| Wizz Air (W6 / WZZ) | |
|