ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Wizz Air (W6 / WZZ)

In jos 
+117
LRCV
GYN
paulmare
mchidean
silubilu
ckristi
GAC
Andrei
bogdan17
petrudimoff
bistvan
fishbed
Dana
etravel
valir
vishzu
oldblueeyes
allex
georges
malev2009
maboss
mariusoctavian1
vic_atc
RwO
cavver
KOSTYK69
TheAce
mihai
NATO
AlexC
mitzaciobanu
MRares
mistretzu40
strainu
fularU
Celestin
AIR06
filip.serban
neagu_laurentiu
bumbutza
liviu.dnistran
fly_emirates
lrbc
Dan70
Karaya 1
Skylink
CDA
loplo
win_oradea
transporter
k0b3
valavia
robert24
geno
VicMures
raduvisitor
Griff
LeCCa
radudanutz005
flightfear
roger
silviubad
MrJack
ovivi
arianne
Iulius
minny
ionut.vasile
atr_42_500
alinushi
dc9northwest
norwegian
shouriken
Miţă_KRP
cipi_TM
kampfmaschine
Alex_tm
Mengelaus
Daniel
arnold757
nrares
cristi_avb
felix
andreos18
Ciprian
wizzair7
Quebec
Edi
Voicu
metalactual
eugen
lucian21
bgg
tudor
laurus
Thomas
Tila
RazVanAir
nicu1980
CalinCLJ
bobocell
Capt_Vio
Virusu
llobregat
mario antonio
RATus
gaudi
Dylan
Red13
Raduq
Lyvyoo
VIC
ovidiu51
B32fly
mihairosioru
gabi-737
Nic
121 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39  Urmatorul
AutorMesaj
silubilu
Airport Level
Airport Level
silubilu

Numarul mesajelor : 12
Varsta : 34
Localizare : Ramnicu Valcea
Data de inscriere : 12/05/2013

Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyMar 20 Mai 2014, 12:33

Salutari,

Am tot incercat sa fac cateva rezervari pana la miezul noptii dar n-am reusit, am intampinat aceeasi problema si se pare ca n-am fost singurul.
Pe pagina de facebook a Wizz Air sunt o multime de persoane care s-au plans de acest lucru iar Wizz Air se multumea sa dea raspunsuri standard...rusinos..

Numai bine!

LE: fara sa exagerez cred ca sunt mii de persoane care se plang de acest lucru pe facebook.
Sus In jos
MRares
Fotograf
MRares

Numarul mesajelor : 758
Varsta : 46
Localizare : Hell
Data de inscriere : 27/08/2011

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyMar 20 Mai 2014, 15:26

Eu mi-am facut rezervare.... transfer bancar si a mers fara probleme...... au fost ceva probleme la plata cu cardul din cate am inteles dar in rest.... Plangeri... oricum nu pot sa multumeasca pe toata lumea si trebuie sa iei in calcul si milioanele de accesari simultane.....

Am citit si eu pe pagina lor de FB si se pare ca marea majoritate nu au inteles cum functioneaza oferta, daca s-ar fi uitat lumea, deasupra pretului scria 2=1 sau 3=2 in cazul meu, daca ar fi incercat o rezervare pentru O persoana ar fi vazut ca pretul pentru doua este aproximativ egal cu pretul pentru una. Se da CLJ-BCN Septembrie, 1 persoana costa 1076 fara bagaj dus intors, doua persoane 1164 in aceleasi conditii si cam asa a functionat oferta. Nu stiu ce a inteles lumea din oferta asta dar din pacate nu ce trebuie.... wizz discount a fost pe la 30 lei/persoana in loc de 45 cat ii standard..... Eu am fost intrebat cum isi da seama omu ca pretul ii redus.... am stat, mi-am belit ochi la preturi incercand sa descoper "algoritmul" si dupa ce am rontait situatia o vreme s-a aprins beculetul si am simulat o persoana..... Exprimarea a fost butucanoasa in loc de 2=1 sau 3=2 ar fi trebuit sa exprime reducerea in procente si atunci ar fi avut mai putine plangeri!

Mie mi se pare chiar comic ce citesc pe FB.... serios.....
Sus In jos
silubilu
Airport Level
Airport Level
silubilu

MesajSubiect: Reply   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyMar 20 Mai 2014, 18:12

Un zbor dus-intors SBZ-LTN pentru doua persoane era 368 de RON, totalul s-a facut normal, in coloana din dreapta, fara nicio problema.
Un zbor dus-intors OTP-CIA, la fel, pentru doua persoane, ar fi trebuie sa fie 279 RON, doar ca programul lor a adunat sumele de jos, cele taiate..si le-a inmultit cu 2.

Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 Etdsup
Sus In jos
MRares
Fotograf
MRares

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyMar 20 Mai 2014, 19:33

In continuare nu ai inteles, da hai ca ma mai repet odata ca nu ma dor destele. 129.50 la dus reprezinta pretul per daraba pasager! deci daca inmultesti 2*129.50 si aduni cu 2*149.50 iti rezulta exact 558 de lei pentru doi pasageri! Daca faci acelasi lucru cu sumele taiate constati ca este aproximativ dublul totalului anterior mentionat de mine!

Reducerea nu a fost facuta prin vanzarea unui bilet cu costuri zero (legal este interzis asa ceva) ci prin reducerea pretului per pasager la jumatate(mai putin unele taxe) in cazul 2=1! Daca ai fi simulat un bilet pentru o persoana ai fi descoperit ca pretul era de aproximativ 550 de lei.... Pretul care il afiseaza acolo reprezinta intotdeauna pretul per pasager iar suma taiata reprezenta pretul fara reducere per pasager si de aici confuzia creata, eu am inteles asta din prima mai mi-a fost sa explic celor care nu au inteles!

Mai repet si exemplul meu cu CLJ-BCN pretul pentru o persoana era 1078 lei fara bagaj, pentru doua persoane era 1164 in aceasi perioada dar cu reducerea aplicata!

Din confuzia asta au fost multi care au pierdut......dar asa cum am spus mai sus este absolut imposibil sa vinzi cu costuri ZERO deci nu ar fi putut sa puna un pasager cu zero, ar fi fost mai inteligibil dar rezultatul final ar fi fost acelasi!
Sus In jos
silubilu
Airport Level
Airport Level
silubilu

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyMar 20 Mai 2014, 21:37

@MRares multumesc pentru clarificari!
Cred ca cel putin in cazul meu confuzia a aparut dupa ce SBZ-LTN si retur a fost 368 RON (extrem de putin), asta pentru un zbor de 1200 de mile iar OTP-CIA 558 RON pentru un zbor de 700 de mile.
A fost exprimarea gresita cred eu, "2=1" si foarte multe persoane (inclusiv eu), s-a asteptat ca pentru un bilet cumparat, sa primeasca unul gratis dar de fapt reducerea era aplicata in alt fel, respectiv 50% pentru fiecare pasager.
De asemenea, confuzia mare a aparut cu sumele alea taiate.

Acum am cam inteles, din pacate prea tarziu... Astept cu nerabdare aniversarea de 20 ani! Sper sa fiu pregatit.  lol! 

Numai bine!
Sus In jos
MRares
Fotograf
MRares

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyMar 20 Mai 2014, 21:42

silubilu a scris:
@MRares multumesc pentru clarificari!
Cred ca cel putin in cazul meu confuzia a aparut dupa ce SBZ-LTN si retur a fost 368 RON (extrem de putin), asta pentru un zbor de 1200 de mile iar OTP-CIA 558 RON pentru un zbor de 700 de mile.
A fost exprimarea gresita cred eu, "2=1" si foarte multe persoane (inclusiv eu), s-a asteptat ca pentru un bilet cumparat, sa primeasca unul gratis dar de fapt reducerea era aplicata in alt fel, respectiv 50% pentru fiecare pasager.
De asemenea, confuzia mare a aparut cu sumele alea taiate.

Acum am cam inteles, din pacate prea tarziu... Astept cu nerabdare aniversarea de 20 ani! Sper sa fiu pregatit.  lol! 

Numai bine!

Cu placere! data viitoare cand vor fi promotii ciudate promit sa le elucidez mai repede! Oricum noroc cu aplicatia de android care a tipat la mine ca altfel.... mailul a ajuns la 10 seara.....
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

Numarul mesajelor : 2881
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyMier 21 Mai 2014, 09:06

Nu stiu de ce se plange atat de multa lume ca nu au putut rezerva/cumpara cand in cazul meu si a altor prieteni a functionat, desi se incarca mai greu pagina. Suntem 10 persoane care am rezervat/cumparat bilete pe acelasi zbor in aceasi perioada (5 tranzatii diferite) si platite cu cardul online. E adeavaratca am cumparat pe la pranz cand probabil multi nu aflasera de oferta iar spre seara am inteles de la unii prieteni ca abia se incarca prima pagina. Cat despre partea cu intelesul promotiei, cel mai simplu e sa intelegi ca pretul final se imparte la numarul de persoane pentru care ai facut simulrarea.

OTP-DSA 159 RON de persoana pentru 10 persoane si tot mai erau disponibile bilete la acest pret.
Sus In jos
MRares
Fotograf
MRares

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyMier 21 Mai 2014, 10:34

Preturile au fost constante toata ziua, eu am luat Londra pe la 11 si pe la 18.30 era acelasi pret..... si asta chiar daca ei spun ca pretul se modifica automat in functie de rezervari.... era acelasi la ambele zboruri! Seara a inceput sa mearga greu sit-ul, sa incarce greu pagina dar erori nu am primit!.

Sus In jos
mario antonio
Membru activ

Numarul mesajelor : 1297
Varsta : 45
Localizare : Torino, Italia (TRN)
Data de inscriere : 07/08/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyMar 27 Mai 2014, 13:36

Ciao tuturor,

Si dupa numeroasele intrari, iata si o iesire din flota:
Airbus A320 -232 2752 XA-VAG VivaAeroBus delivery 23may14 BUD-KEF-YQX-MTY ex HA-LPI.
Sus In jos
gabi-737
Membru activ
gabi-737

Numarul mesajelor : 4453
Varsta : 47
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 26/12/2007

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyJoi 29 Mai 2014, 08:59

Cel mai nou in flota cu beculet Very Happy 

Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 Ha-lyc10
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyLun 02 Iun 2014, 22:41

Ciao tuturor,

Noutati in flota:

Transferat din Ucraina:
Airbus A320 -232 5539 HA-LYG Wizz Air regd 30may14 on transfer ex UR-WUC.

Nou nout:
Airbus A320 -232 6115 HA-LYD Wizz Air delivery 02jun14 TLS-BUD ex F-WWBC.
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyMier 11 Iun 2014, 12:12

Ciao tuturor,

O noua jucarie in flota:
Airbus A320 -232 6131 HA-LYE Wizz Air delivery 10jun14 TLS-BUD ex F-WWIC.
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyMier 18 Iun 2014, 16:52

Ciao tuturor,

Noi destinatii din Bucuresti si Cluj.

Din Bucuresti apar Basel (BSL) si Nuremberg (NUE).
Din Cluj apare Nuremberg.

Zborurile incep din octombrie.
Sus In jos
strainu
Flight Level 300
Flight Level 300

Numarul mesajelor : 333
Varsta : 40
Data de inscriere : 11/04/2010

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyMier 18 Iun 2014, 22:05

Finally ceva destinatii interesante si ceva mai departe de cararile batute! Q:dacă zice Basel, înseamnă că "trage" în jumătatea elvețiană?
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyJoi 19 Iun 2014, 00:19

strainu a scris:
Finally ceva destinatii interesante si ceva mai departe de cararile batute! Q:dacă zice Basel, înseamnă că "trage" în jumătatea elvețiană?

Ciao Strainu,

Basel este ca locatie in Franta, insa e practic la cativa kilometrii de orasul Basel. Se mai numeste si Mulhouse, tocmai de la numele orasului francez mai apropiat. Oricum, este singurul Basel si il poti considera elvetian in totalitate. Ca sa nu fie dubii am pus in mesajul initial si codul IATA al celor doua aeroporturi.

Sus In jos
strainu
Flight Level 300
Flight Level 300

Numarul mesajelor : 333
Varsta : 40
Data de inscriere : 11/04/2010

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyJoi 19 Iun 2014, 13:48

Știu că e vorba de EuroAirport, dar din câte știam [1] acolo sunt două zone, franceză și elvețiană. România nefiind (încă) în Schengen, cetățenii români trebuie să treacă frontiera și ar putea fi relevant dacă discuți cu un francez sau cu un elvețian. Dar poate că n-am înțeles eu bine, n-am avut timp să mă documentez calumea. Mulțumesc de lămuriri, oricum.

[1] https://en.wikipedia.org/wiki/EuroAirport_Basel%E2%80%93Mulhouse%E2%80%93Freiburg#International_status
Sus In jos
laurus
Flight Level 400
Flight Level 400
laurus

Numarul mesajelor : 403
Varsta : 30
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyVin 20 Iun 2014, 21:31

Se pare ca furtuna a afectat un zbor astazi:

Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 23r8row
Sus In jos
mchidean
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 11
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 12/06/2014

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptySam 21 Iun 2014, 11:10

strainu a scris:
Știu că e vorba de EuroAirport, dar din câte știam [1] acolo sunt două zone, franceză și elvețiană. România nefiind (încă) în Schengen, cetățenii români trebuie să treacă frontiera și ar putea fi relevant dacă discuți cu un francez sau cu un elvețian. Dar poate că n-am înțeles eu bine, n-am avut timp să mă documentez calumea. Mulțumesc de lămuriri, oricum.

[1] https://en.wikipedia.org/wiki/EuroAirport_Basel%E2%80%93Mulhouse%E2%80%93Freiburg#International_status

Dupa cum se vede si in link-ul tau, din 2009 Elvetia a aderat la tratatul Schengen, din cate am vazut eu, doar pe partea aeriana si maritima (nu e cazul la ei). Astfel, toate aeroporturile de la ei se comporta ca si cum ar fi in Schengen, dar la frontiera terestra exista inca un control minim. Din aceasta cauza, cand ajungi in BSL dinspre RO trebuie sa intri in Schengen si se aplica aceleasi reguli indiferent de culoarea uniformei politistului de frontiera.

"The airport building is split into two separate sections – Swiss and French. With Switzerland joining the Schengen Treaty in March 2009, the air side was rearranged to include a Schengen and non-Schengen zone.[8]"
Sus In jos
http://flightdiary.net/mchidean
Iulius
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 162
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 02/04/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyDum 22 Iun 2014, 13:35

Ce mi se pare si mie ciudat e ca folosesc codul BSL pentru zborurile catre/din Romania insa MLH pentru restul - Belgrad, Tuzla, Skopye (toate non-Schengen).
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyMier 02 Iul 2014, 14:12

Ciao tuturor,

Wizzair extinde baza de la Timisoara, vor fi doua aeronave bazate.

Zboruri suplimentare din noiembrie catre Muchen (Memmingen) si Torino/TRN (in acest caz aeroportul principal si nu Cuneo/CUF cum era pana acum), Bruxelles Charleroi si Frankfurt Hahn.

De asemenea, si din Bucuresti, zborul care pana acum era operat pe Cuneo (ca destinatie pentru Torino) va fi mutat pe aeroportul principal din Torino (TRN).
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyJoi 03 Iul 2014, 11:49

Ciao tuturor,

Extindere si la baza de la Cluj. Din decembrie vor aloca o noua aeronava si vor incepe noi curse catre Koln, Geneva si Malmo.
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyLun 07 Iul 2014, 18:01

Ciao tuturor,

Extindere si pentru operatiunile din Sibiu, din 26 octombrie Wizzair va introduce si un zbor spre Dortmund cu 2 frecvente pe saptamana.
Sus In jos
MRares
Fotograf
MRares

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyMier 09 Iul 2014, 18:53

Teoretic exista negocieri pentru a fi preluati de AF-KLM!
Sus In jos
paulmare
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 1
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 16/04/2014

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyJoi 10 Iul 2014, 23:02

MRares a scris:
Teoretic exista negocieri pentru a fi preluati de AF-KLM!
http://www.luchtvaartnieuws.nl/nieuws/categorie/2/airlines/air-france-klm-onderhandelt-over-overname-wizz-air

Sus In jos
MRares
Fotograf
MRares

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 EmptyJoi 10 Iul 2014, 23:14

Intre timp AF-KLM au negat informatia..... o sa mai curga ceva apa pe Somes pana vom afla situatia reala!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 33 Empty

Sus In jos

Wizz Air (W6 / WZZ)
Sus 
Pagina 33 din 39Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 3 in 1. TSR-BGY(Wizz), OTP(Tarom), DTM(Wizz)-TSR
» Aeroportul Arad - Martie 2009
» Vand machete avioane civile (multe raritati)
» BBU-CLJ cu Wizz Air
» Ryanair (FR / RYR)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Companii aeriene in Romania - Airlines in Romania-
Mergi direct la: