| Discutii despre concursul foto RoSpotters | |
|
+19delu CDA Radu_is Alex_tm lrbc eugen horizob crokodilu Voicu Dylan allex mihaiatanasie Virusu Mengelaus hayabusa RATus Geo arianne nrares 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Kamob 50 Fotograf
Numarul mesajelor : 262 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2009
| Subiect: Re: Discutii despre concursul foto RoSpotters Lun 28 Dec 2009, 21:49 | |
| Ma gandesc sa slefuiesc ceva pentru luna urmatoare (ex. Decembrie), ca sa nu-mi iasa vorbe. | |
|
| |
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
| Subiect: Re: Discutii despre concursul foto RoSpotters Sam 21 Aug 2010, 01:21 | |
| Radule..am avut si eu o poza acceptata!! Dar nu apare la vot!!
Alex | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Discutii despre concursul foto RoSpotters Mar 31 Aug 2010, 18:20 | |
| - Alex_tm a scris:
- Radule..am avut si eu o poza acceptata!! Dar nu apare la vot!!
Alex Asa e. Imi cer mii de scuze. Am fost in mare graba cand am deschis poll-urile. Poti inscrie patru luna viitoare! | |
|
| |
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
| Subiect: Re: Discutii despre concursul foto RoSpotters Mar 31 Aug 2010, 19:54 | |
| - arianne a scris:
- Alex_tm a scris:
- Radule..am avut si eu o poza acceptata!! Dar nu apare la vot!!
Alex Asa e. Imi cer mii de scuze. Am fost in mare graba cand am deschis poll-urile. Poti inscrie patru luna viitoare! Nu`i nimic Radu. Eu am scris, crezand ca vezi atunci mesajul. Nu e nici o problema! Alex | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Discutii despre concursul foto RoSpotters Mier 03 Aug 2011, 19:47 | |
| Ca urmare a totalei lipse de interes, concursul e suspendat "until further notice". Daca se ofera cineva sa preia fraiele si sa mai anime putin spiritele, este invitatul meu, cu atat mai mult cu cat eu voi intra la facultate din octombrie si nu voi mai avea timp sa ma ocup. | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Discutii despre concursul foto RoSpotters Joi 04 Aug 2011, 09:08 | |
| Ar cam fi cazul ca acum baietii au poze cu gramada, deci subiecte la fel! Totusi cred ca-i prea devreme. Trebuie lasati sa se adune de prin vacante si din toamna sa reincepem. Prin septembrie am putea face un poll sau chiar incepe un subiect nou pentru a testa starea natiunii. Asa macar vedem nominal care se baga si care nu. | |
|
| |
ionut.vasile Flight Level 300
Numarul mesajelor : 379 Varsta : 43 Localizare : London, UK Data de inscriere : 06/10/2009
| Subiect: Re: Discutii despre concursul foto RoSpotters Joi 04 Aug 2011, 10:01 | |
| cred ca ... interesul ptr concurs ar fi si mai mare daca nu ar fi .. tematic.... scuze dar nu cred ca toti au timp sa faca poze tematice
ar mai merge poze neprelucrate... ce zice lumea?.... se baga la un astfel de concurs?
PS parerea mea | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii despre concursul foto RoSpotters | |
| |
|
| |
| Discutii despre concursul foto RoSpotters | |
|