Castelul din Narni.
Marea foarte curata, cu plaje curate. Doua familii de romani care stateau la plaja au scos la un moment dat 2 pet`uri de bere GoldenBrau, dar le`au dat jos imediat etichetele.
Oare de ce?
Pantheonul roman, a doua cladire din lume dupa Vatican la marimea cupolei.
Piata Navona.
Un avion Allitalia, Boeing 767-300 cred.
Piazza Argentina.
Acum urmeaza poze de la zborul de intoarcere. Plecarea de pe Fiumicino la 8 45, aeronava Boeing 737-500, inmatriculata YR-BAG, load-factor de 100%.
Platforma cu Easy-Jet si Lufthansa, intre timp facandu-si aparitia si un Wizzair intre cele 2 Easy-Jet.
British Airways asteptandu-si pasagerii.
Boeing 747 apartinand Cathay Pacific.
Aeronava care ne-a adus acasa.
In timp ce avionul se indrepta spre pista, am trecut si pe langa “the big brother” al Blue Air-ului.
Imediat dupa decolare, din pacatele pozele nu sunt prea clare deoarece la inaltime era un fel de ceata.
Aeroportul Ciampino.
Singurul nor pe care l-am vazut pe toata durata calatoriei.
Am trecut marea si ne apropiem de Croatia.
Incepe coborarea spre Sibiu.
TouchDown Sibiu.
Platforma Sibiu, care era cam goala.
Sibiul vazut de sus:
Durata de la Sibiu la Bacau a fost de 25 de minute. In acest timp, stewardesele au impartit formularele pe care trebuiau sa le completam despre gripa porcina…
Aproach Bacau:
In final, touchdown pe Bacau.
Sper ca v-a placut acest TR, si va rog sa scuzati eventualele greseli si calitatea pozelor (nu au fost facute cu o camera profesionala, si nici prelucrate). Ii multumesc lui LRBC pentru ca m-a "prins" in poze pe Bacau atat la decolare cat si la aterizare.
. Enjoy!