| Bucharest-Baneasa (BBU) - Berlin-Schonefeld (SXF) dus-intors cu Germanwings | |
|
+4atr_42_500 mihaiatanasie lrbc RazVanAir 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
RazVanAir Flight Level 100
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/06/2008
| Subiect: Bucharest-Baneasa (BBU) - Berlin-Schonefeld (SXF) dus-intors cu Germanwings Vin 31 Iul 2009, 01:00 | |
| Pe principiul omul gospodar isi face iarna car si vara sanie, asa am gandit si eu cand mi-am achizitionat bilete pentru un mic concediu. Fiind iarna si cu gandul la un concediu pentru vara, m-am gandit sa arunc un ochi peste destinatiile oferite de companiile low-cost stiind ca este destul de dificil sa pun mana pe o oferta buna daca voi cumpara biletele in perioada de vara. Si dupa studierea catorva oferte, m-am oprit la Germanwings cu destinatia Berlin. M-am oprit la aceasta oferta datorita catorva premiere pentru mine: prima data cu Germanwings si prima data in Germania, dar si a pretului de 19 Euro/one-way. Cat despre Germania si implicit Berlin nu stiam foarte multe, m-am consolat cu idea ca am foarte mult timp la dispozitie sa ma documentez intocmai pentru aceasta destinatie si ceea ce ma asteapta acolo. Una peste alta Berlinul ma fascinat total si conceptia mea privind Berlinul sa schimbat radical la fata locului, intrand direct in primele pozitii a topului celor mai frumoase orase vizitate.
Cat despre Germanwings numai de bine. Punctualitate, seriozitate, zboruri placute.
Un mic pont pentru cei care calatoresc cu Germanwings: Online check-in se face cu 24 ore inaintea plecarii ceea ce permite alegerea locului fara costuri suplimentare. Pentru alegerea locului am consultat site-ul seatguru.com si asa am ales locul cel mai bun cu confort sporit langa iesirile de siguranta.
Update: Faza tare cu boarding pass-ul online. Era sa nu ma lase sa trec de poarta de acces deoarece aveam boarding pass-ul printat si nu acela dat de aeroport la check-in. Erau foarte nedumeriti si incercau sa imi spuna ca acela nu este bun. Intr-un final dupa cateva conversatii la walky-talky sau dumerit ei si asa am putut si eu trece.
Din pacate pe tot parcursul drumului au fost nori iar hubloul cu condens, de aceea pozele sunt destul de sarace.Sambata, 27 Iunie 2009 Bucharest-Baneasa (BBU) – Berlin-Schonefeld (SXF) Germanwings Zbor 4U 8717 Orar: 14:00 – 15:15 Load factor: 100% Avion: Airbus A319Revin cu poze din oras si de la intoarcere.
Ultima editare efectuata de catre RazVanAir in Vin 31 Iul 2009, 01:52, editata de 2 ori | |
|
| |
lrbc Fotograf
Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 110 Localizare : Bacău Data de inscriere : 08/05/2009
| Subiect: Re: Bucharest-Baneasa (BBU) - Berlin-Schonefeld (SXF) dus-intors cu Germanwings Vin 31 Iul 2009, 01:36 | |
| Frumos. Astept fotografiile din Berlin. | |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Bucharest-Baneasa (BBU) - Berlin-Schonefeld (SXF) dus-intors cu Germanwings Vin 31 Iul 2009, 08:48 | |
| Mie imi plac desenele de la iesirea de urgenta: le-am studiat si am inteles ca in caz de ceva deschid usa si sar afara cu ea in brate. Un fel de Pacala aerian! | |
|
| |
atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: Re: Bucharest-Baneasa (BBU) - Berlin-Schonefeld (SXF) dus-intors cu Germanwings Vin 31 Iul 2009, 08:50 | |
| Foarte tare! Mare lucru ca nu a tipat nimeni pe appron la BBU sa nu faci poze! Multumim pt TR! | |
|
| |
felix Fotograf
Numarul mesajelor : 1009 Varsta : 31 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 12/09/2008
| Subiect: Re: Bucharest-Baneasa (BBU) - Berlin-Schonefeld (SXF) dus-intors cu Germanwings Vin 31 Iul 2009, 09:36 | |
| Frumos TR!! Sper ca in cateva saptamanii voi contribui si eu cu un TR! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/06/2008
| Subiect: Re: Bucharest-Baneasa (BBU) - Berlin-Schonefeld (SXF) dus-intors cu Germanwings Vin 31 Iul 2009, 12:45 | |
| | |
|
| |
wizzair7 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 114 Varsta : 26 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 16/05/2009
| Subiect: Re: Bucharest-Baneasa (BBU) - Berlin-Schonefeld (SXF) dus-intors cu Germanwings Joi 13 Aug 2009, 00:04 | |
| supet TR . | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Bucharest-Baneasa (BBU) - Berlin-Schonefeld (SXF) dus-intors cu Germanwings Joi 13 Aug 2009, 00:14 | |
| Frumos trip report. Berlinul pare a fi un oras foarte misto si mi-ar place mult sa merg acolo intr-o zi. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Bucharest-Baneasa (BBU) - Berlin-Schonefeld (SXF) dus-intors cu Germanwings Joi 13 Aug 2009, 12:18 | |
| Razvan,
felicitari pentru TR dar si pentru alegerea locatiei. Berlinul este un oras fascinant, un oras liber, un oras care te va surprinde in mod neasteptat si vei spune, ca atunci cand te indragostesti: imi place, dar nu stiu de ce. Il vizitez ori de cate ori am ocazia si de fiecare data ma 'asteapta' cu ceva nou si inedit.
Daca mai vrei info despre el (tu sau oricare altcineva) te/va ajut cu mare placere. |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: Bucharest-Baneasa (BBU) - Berlin-Schonefeld (SXF) dus-intors cu Germanwings Lun 17 Aug 2009, 19:28 | |
| Categoric: un bun TR !!!
Berlinul este de mult in lista mea de asteptare....si acolo a ramas... Cat despre Germanwings, probabil ca voi "zbura" cu ei asa cum am facut cu MyAir si ClickAir...dupa ce o sa falimenteze. Sau poate "micuta Lufthansa" o avea parte de o viata mai lunga, cine mai stie.
Thx "RazVanAir" !! | |
|
| |
| Subiect: Re: Bucharest-Baneasa (BBU) - Berlin-Schonefeld (SXF) dus-intors cu Germanwings Mier 19 Aug 2009, 17:26 | |
| Multumesc tuturor pentru aprecieri. Sper sa-mi fac timp sa postez si intoarcerea din Berlin cat mai curand posibil. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bucharest-Baneasa (BBU) - Berlin-Schonefeld (SXF) dus-intors cu Germanwings | |
| |
|
| |
| Bucharest-Baneasa (BBU) - Berlin-Schonefeld (SXF) dus-intors cu Germanwings | |
|