llobregat Membru activ
Numarul mesajelor : 756 Varsta : 33 Localizare : Bucharestork Data de inscriere : 23/03/2008
| Subiect: Re: Tarom a castigat procesul cu pasagerii! Mier 11 Feb 2009, 20:14 | |
| Ar fi cam aiurea ca Tarom sa dea in judecata Romatsa si AIHCB pentru ca ambele companii detin actiuni la Tarom... | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Tarom a castigat procesul cu pasagerii! Joi 12 Feb 2009, 02:01 | |
| avocatii chiar au fost ''baieti destepti'' sunt singurii care au castigat ceva in proces chiar daca nu a fost un tun |
|
atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: Re: Tarom a castigat procesul cu pasagerii! Joi 12 Feb 2009, 09:14 | |
| Mai. Oamenii aia din avion chiar au trait o trauma. E o chestie pe care nu o putem intelege stand in fata calculatorului. Au vazut moartea cu ochii. Au tot dreptul din lume sa ceara bani. Un munte de bani. Asa se face peste tot in lume. Justitia trebuie sa decida. Si a decis.
Cum bine zicea cineva mai sus, problema a fost ca nu au dat in judecata pe cine trebuie. E f bine ca nu TAROMul trebuie sa platesca daune pt ca nu are nicio vina. Dar, din punctul de vedere al pasagerilor TAROMul e de vina. Pentru ca din momentul in care au intrat in aeroport ei sunt pasageri TAROM. Nu ii interesaeaza, nu e problema lor, ca handlingul, ATCul, fuelingul, cateringul, whatevaer e prestat de alte companii. Nici nu stiu ca exisat asa ceva. Sa zicem ca io merg cu microbuzu dela Bucuresti la Constanta. Exploeaza un caucic si ajung in sant. Dau in judecata Goodyear? Sau poate Brigestone? Ca nu stiu ce cauciuce avea, nu... Nu, LOL dau in judecata transportatorul | |
|
Red13 Moderator
Numarul mesajelor : 715 Varsta : 42 Localizare : De Ronde Venen Data de inscriere : 12/06/2008
| Subiect: Re: Tarom a castigat procesul cu pasagerii! Joi 12 Feb 2009, 09:31 | |
| - atr_42_500 a scris:
Sa zicem ca io merg cu microbuzu dela Bucuresti la Constanta. Exploeaza un caucic si ajung in sant. Dau in judecata Goodyear? Sau poate Brigestone? Ca nu stiu ce cauciuce avea, nu... Nu, LOL dau in judecata transportatorul
Nu cred ca e relevanta comparatia. Haideti sa inchidem subiectul ca s-a luat o decizie corecta si gata. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tarom a castigat procesul cu pasagerii! | |
| |
|