ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Contract pe noul Tanker American - castigat de AIRBUS

In jos 
AutorMesaj
RATus
Administrator
RATus

Numarul mesajelor : 1497
Varsta : 40
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 29/12/2007

Contract pe noul Tanker American - castigat de AIRBUS Empty
MesajSubiect: Contract pe noul Tanker American - castigat de AIRBUS   Contract pe noul Tanker American - castigat de AIRBUS EmptyLun 03 Mar 2008, 19:06

Se pare ca in urma analizei propunerilor facute de participanti Aviatia Americana a ales proiectul Northrop Grumman + Airbus, astfel socand natiunea americana si pe multi altii care erau sigur ca boeing va castiga proiectul.

Nu mai am sursa, dar imi amintesc ca reprezentatul apararii americane a declarat ca i-a interesat ca propunerea aleasa sa se incadreze in cerintele lor cat mai bine, si ca economia americana sau ce castiga sau pierd americanii care ar fi putut fi angajati de boeing pt realizarea proiectului nu a fost subiectul dezbaterii. Pur si simplu i-a interesat sa investeasca banii platitorilor de taxe intr-un proiect care sa asigure nevoile tarii intr-un mod cat mai eficient.

Eu personal nu sunt fan direct Boeing sau Airbus sau rusi, etc... DAR imi convine stirea asta pt ca astfel concurenta este stimulata si avem de castigat pe viitor Very Happy.

"Programul de reinnoire a avioanelor cisterna este al doilea ca marime dintre toate contractele Pentagonului din istorie, pe primul loc fiind programul Joint Strike Fighter, de 200 miliarde $" a spus Loren Thompson, un analist al Lexington Institute, care se pare ca-i un centru de cercetare militara.

Boeing a propus KC-767 Advanced Tanker iar proiectul ales de americani a fost unul bazat pe Airbus A330.

Primele avioane produse de Airbus pt americani vor deveni operationale in 2013.
Sus In jos

Contract pe noul Tanker American - castigat de AIRBUS
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Airbus A330 Tanker Refuels Two Aircraft For The First Time
» PENTAGON: Noul avion de vânătoare american F-35 are defecţiuni tehnice majore
» Indian tanker contest draws Airbus, Ilyushin bids, but Boeing stays away
» Boeing To Offer Air Force New 767-Based Tanker
» Tarom a castigat procesul cu pasagerii!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Stiri din aviatie - Aviation News-
Mergi direct la: