| South African Holiday (555 pics) RETURN | |
|
+11vishzu lyonezul ALMI atr_42_500 gabi-737 andreos18 retro Capt_Vio metalactual bobocell free_flow77 15 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
free_flow77 Flight Level 200
Numarul mesajelor : 209 Varsta : 32 Localizare : Timisoara/South Bend Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Retur Dum 08 Feb 2009, 18:51 | |
| | |
|
| |
Numarul mesajelor : 209 Varsta : 32 Localizare : Timisoara/South Bend Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN Dum 08 Feb 2009, 18:52 | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN Dum 08 Feb 2009, 18:53 | |
| In Munchen am dormit o noapte la o cunostinta dar cand am ajuns din Dubai am mers spre T2 si am facut late night check-in si apoi am plecat. Urmatoarea zi am trecut la o noua tura de poze, multi cocori d data aceasta Lufthansa Airbus A320-211 D-AIPY Allianz Arena in miniatura am ajuns in sfarsit la aeronava noastra CRJ200 D-ACHI Lufthansa Regional (CityLine) Canadair Regional Jet CRJ900LR D-ACKA Ne asezam cu totii (aia 10 cati am fost)...si primim minunatul anunt de la copilot...ca lipseste tocmai...PILOTUL! Am fost anuntati ca va dura in jur de un sfert de ora...totul bine si ok...apare dupa vreo 20 de minute pilotul...da explicatii bla bla...de plecat..nimic a trebuit sa asteptam si dupa tehnician sa verifice instalatia de apa...mai stai si dupa ala 20 de minute si iaca am intarziat cu aproximativ o ora. inghetata aripioara Lufthansa (Lufthansa CityLine) BAE Systems Avro 146-RJ85 D-AVRG cozile cocorilor TAP Portugal Airbus A319-111 CS-TTN Air Dolomiti British Aerospace BAe-146-300 I-ADJJ Yak Service Yakovlev Yak-42D RA-42344 de-icing Lufthansa Regional (Augsburg Airways) De Havilland Canada DHC-8-402Q Dash 8 D-ADHS Hangarul Lufthansa Technik South African A340 de la Johannesburg pista, evident impecabila Condor B757 Lufthansa B737 West Air Europe Cargo British Aerospace ATP LX-WAN take-off Munich Airport cabina...pustie varfurile alpilor crestele inzapezite 2 avionase zburau paralel cu noi ultimul rand de scaune apus... HOME SWEET HOME inca in straie sarbatoresti Cam asta a fost experienta orientala-africana. Pentru mine a fost ceva mai special pentru ca au fost cele mai lungi zboruri din viata mea si a fost asa ca intr-un vis aceasta trecere prin trei continente, culturi si oameni total diferiti de la un loc la altul. Peste 2 saptamani urmeaza un nou trip TSR-FCO-TSR cu WIZZ...prima experienta cu ei . Numai bine! | |
|
| |
bobocell Membru activ
Numarul mesajelor : 442 Varsta : 34 Localizare : resita Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN Dum 08 Feb 2009, 19:44 | |
| So, mai zic inca o data si inca o data si ...... FELICITARI!!! Si stewardesa romanca nu e top model dar nici nu se compara cu celelalte, sincer. Bravo, si astept sa imi aduci odata camila aia pe care mi-ai adus-o. | |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN Dum 08 Feb 2009, 19:55 | |
| Exceptional acest TR - iau in considerare atat turul cat si returul !!! Superba Africa de Sud, cu animalele in marile rezervatii. E total diferit sa le vezi acolo, fata de o gradina Zoo. Am vazut multe gradini Zoo in vest si oricat de misto este o astfel de gradina, nu se compara cu real-wild-life. Excelente poze, foarte frumoase avioane, aeroporturi, peisaje, etc. Si F.A. normal. Multumesc pentru aceasta calatorie, culmea, nici nu ma dor picioarele !!! | |
|
| |
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN Dum 08 Feb 2009, 19:57 | |
| | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN Dum 08 Feb 2009, 20:10 | |
| Fenomenal acest report. Bravo pentru efortul maxim depus. Cand e vorba de vamesi, sa sti ca si la noi aici in Canada sunt unii care nu ar merita sa poarte o laterna la ei... asa de "inteligenti" sunt, dar ma rog, trebuie trecute peste asta.
Dubai-ul este unul dintre primele destinatii ale mele unde vreau sa merg sa vizitez. Sper sa am aceasta ocazie. Poate cand merg in Australia anul asta o sa fac escala acolo vreo doua zile si sa vad cum e. Apropo, cum sunt preturile in Dubai? Mai mici ca in vestul Europei?
Super misto reportul!!! Bravo | |
|
| |
retro Flight Level 100
Numarul mesajelor : 156 Varsta : 50 Localizare : CRAIOVA Data de inscriere : 21/04/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN Dum 08 Feb 2009, 20:35 | |
| Felicitari pentru excursie. Felicitari si pentru rabdarea de a posta. Dubaiul sta cam prost la borduri. Cred ca putem sa-i facem la capitolul asta... | |
|
| |
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN Dum 08 Feb 2009, 20:50 | |
| - Capt_Vio a scris:
- Apropo, cum sunt preturile in Dubai? Mai mici ca in vestul Europei?
Pai eu am vazut preturi doar prin magazine cunoscute si la noi. Acolo sunt preturi normale...in general ca in Europa. Taxiul e mai ieftin si decat la noi ... doar daca il iei de la aeroport baga un tarif mai mare pentru intreaga cursa...dar daca ceri un taxi pana la o statie apropiata de aeroport, de acolo iti pune taxa normala si iesi foarte ieftin. Preturile de prin bazaruri nu stiu cum or fi...negociabile probabil Mersi la toti! | |
|
| |
andreos18 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 126 Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN Dum 08 Feb 2009, 21:09 | |
| Suuuuper ce sa mai zic am ramas fara cuvinte:)). Acum vreau si eu:)) | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN Lun 09 Feb 2009, 00:04 | |
| Impresionant si bine documentat trip reportul, Dubai pare un oras dintr-un film SF din anii 90, are si chici, dar ce e al lor e al lor, imi plac mult detaliile lucrate atent, pana si statia aia de autobuz e geniala... Ai pozat avioane pe care noi nu o sa le vedem poate niciodata aici, cele din Africa...orasul acela cu nume sonor depaseste orasul "infratit" din Croatia. Interesant cred ca a fost si trecerea treptata de la un avion mare pana la unul mic si in ordine B773-A332-CRJ. Trebuia sa il rogi pe pilot sa te lase TSR, daca tot ai fost la 100km de oras asa te-a dus inca 1000 spre V si inca atata ai venit inapoi... Felicitari de mega trip | |
|
| |
atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN Lun 09 Feb 2009, 09:07 | |
| Superb. Mersi pt rabdarea de a incarca toate pozele! | |
|
| |
ALMI Flight Level 200
Numarul mesajelor : 279 Varsta : 51 Localizare : Vancouver, Canada Data de inscriere : 16/09/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN Lun 09 Feb 2009, 23:07 | |
| Super misto trip-ul si mersi pentru ca ai impartit cu noi asa imagini superbe! | |
|
| |
lyonezul Airport Level
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 40 Localizare : BUH Data de inscriere : 10/05/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN Mar 10 Feb 2009, 00:37 | |
| Incredibil TR. Merci si felicitari!
Am ramas cu gura cascata cand am vazut autostrazile din Africa de Sud. Suntem inca departe la capitolul asta:( | |
|
| |
vishzu Moderator
Numarul mesajelor : 1036 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/04/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN Mar 10 Feb 2009, 17:20 | |
| Colegu felicitari pt trip report. Cu mare bucurie pot sa zic ca este printre top 10 la cele mai bune TR de pe forum. Se vede ca ai muncit la el si ca te-ai documentat. Stiam de Emirates ca fiind o companie de lux dar sincer nu ma asteptam sa aiba atata stil...interiorul arata absolut incredbibil | |
|
| |
Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN Mar 10 Feb 2009, 19:44 | |
| Felicitari pentru trip report! Mie mi se pare ca intra in top 10 nu doar de pe forum, ci din toate vazute de mine pana acum. Pozele sunt incredibile, imi dau seama ca ai muncit enorm sa faci trip reportul. Iar locurile vizitate sunt si mai si. Vazand astfel de TR iti dai seama ca viata merita traita cat mai bine si sa incerci sa vezi cat mai multe locuri din toata lumea. Dar o chestie mi-e neclara... N-am numarat pozele, dar daca sunt 555, sunt cu cu 5 mai multe decat am pus eu in trip reportul cu America. Doar o intamplare sau nu chiar? Mi-ai facut asa o pofta de... ne-Europa, ca sa ma exprim asa. Adica locurile vazute de tine sunt exotice si putini au ocazia sa le vada. Africa de Sud e superba, imi dau seama ce extreme sociale sunt si acolo, dar evident si de peisaj. Iar Dubai il stim deja...Burj Dubai e chiar tare inalt! Eu cand ajung pe undeva incerc sa urc prin turnuri, deci acum Burj Dubai intra automat pe lista mea de "must see towers". O mica nemultumire am. Ai pus poze cu in-flight map doar din zona Banatului, inteleg patriotismul local. Se poate totusi sa pui poze si cu harta traseului, cand ai trecut pe langa Bucuresti? Ah, am o sugestie, eu zic ca ar trebui sa-ti faci cont pe a.net, daca nu ai deja, si sa-l postezi si acolo, mai mult ca sigur ca ar fi super vizualizat si apreciat. Felicitari inca o data, mi-a placut enorm! | |
|
| |
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN Mar 10 Feb 2009, 23:10 | |
| - Nic a scris:
Dar o chestie mi-e neclara... N-am numarat pozele, dar daca sunt 555, sunt cu cu 5 mai multe decat am pus eu in trip reportul cu America. Doar o intamplare sau nu chiar?
Eu cand ajung pe undeva incerc sa urc prin turnuri, deci acum Burj Dubai intra automat pe lista mea de "must see towers".
O mica nemultumire am. Ai pus poze cu in-flight map doar din zona Banatului, inteleg patriotismul local. Se poate totusi sa pui poze si cu harta traseului, cand ai trecut pe langa Bucuresti?
Ah, am o sugestie, eu zic ca ar trebui sa-ti faci cont pe a.net, daca nu ai deja, si sa-l postezi si acolo, mai mult ca sigur ca ar fi super vizualizat si apreciat.
Numarul pozelor a iesit asa pur si simplu Cand am dat la properties mi s-a parut si mie exterm de ciudat ca le-am nimerit asa As fi vrut si eu sa intru in Burj Dubai dar inca e in constructie mult si bine si in alt turn am cautat variante dar nu erau prea interesanta privelistea si costa de altfel destul de mult. In-flight mapul l-am pus din Banat in primul rand ca a fost destul de ciudat sa te intorci in aceiasi zi peste orasul de unde ai plecat (posibil si "patriotism" , dar nu in sens rau). In rest nu prea am poze cu harta pentru ca la dus nu prea tin minte daca am trecut pe langa Bucuresti. La intoarcere am trecut si cred ca se putea vedea de pe geam dar eu eram pe partea stanga si nu am putut vedea, dar efectiv nu m-am gandit sa pozez traseul mai ales ca la retur eram dupa 24h nedormit si ametit dupa kilometrii pe care i-am facut prin Dubai. Promit insa ca data viitoare pozez ruta intreaga . Cat despre a.net am cont si m-am gandit sa postez TRul cat de curand. Mersi inca odata de aprecieri si sa auzim numai de bine ! | |
|
| |
Cayenne Flight Level 300
Numarul mesajelor : 385 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN Sam 14 Feb 2009, 11:25 | |
| FELICITARI PENTRU POZE!!! Am servit micul dejun, si cred ca voi servi si pranzul in fata PC-ului, admirand pozele tale. Pe langa faptul ca sunt, asa cum a spus si Nic....printre cele mai reusite poze, si TR se afla in top 10...peisajele, claritatea si calitatea pozelor sunt de invidiat. Pe langa ajutorul si experienta ta de spotter te-a ajutat enorm si vremea exotica. (Acei nori imediat dupa imbarcarea in 777 ) Bravo! Tine-o tot asa! | |
|
| |
mihairosioru Flight Level 200
Numarul mesajelor : 266 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN Lun 16 Feb 2009, 21:27 | |
| Jos palaria! Traseu strasnic, poze pe masura. Dubaiul prin ceata arata de zici ca e in filmele SF. Excelent report, multumesc. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN Dum 19 Apr 2009, 16:44 | |
| Superb si intoarcera... super facante ai avut. Chiar ai vazut multe, si A380... nu se vede in fiecare zii... Mai astept un Trip Report asa!!! FELICITARI DIN NOU |
|
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN Dum 19 Apr 2009, 17:58 | |
| Felicitarile mele!!!
Multam pentru night shot cu Arad si Timisoara. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) RETURN | |
| |
|
| |
| South African Holiday (555 pics) RETURN | |
|