| South African Holiday (555 pics) | |
|
+11bobocell andreos18 arianne Virusu DrakulaBV Mengelaus Capt_Vio Raduq CDA nrares free_flow77 15 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
free_flow77 Flight Level 200
Numarul mesajelor : 209 Varsta : 32 Localizare : Timisoara/South Bend Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: South African Holiday (555 pics) Sam 07 Feb 2009, 21:17 | |
| Salutare Acum o luna m-am intors dintr-o vacanta de vis in Africa de Sud. Ma scuzati de mica intarziere cu TR-ul dar mi-a luat ceva sa selectez pozele plus recuperari pe la scoala etc:D. In 10 decembrie am plecat impreuna cu parintii mei la niste prietenii in Cape Town. Acolo am petrecut si Craciunul si Revelionul si pot spune ca tara lor m-a fascinat total...e pur si simplu ca in rai...Cel putin Cape Town e un oras foarte bine organizat si nu sunt probleme mari sau criminalitate avand in vedere numarul mare de turisti. Restul tarii (particica pe care am vazuto:P ) e ca o mina cu mii de locuri care mai de care mai interesante de descoperit...Asa Si acum sa va spun ceva despre zboruri. Anul trecut au fost si fratiorii mei in SA si au calatorit cu Lufthansa din Budapesta, cu escala in Frankfurt. Din martie 2008 insa Emirates a inceput zboruri zilnice spre Cape Town la un pret foarte bun. Atunci am hotarat sa aleg varianta Viena-Dubai-Cape Town...si sa mergem cu masina pana la Viena....dar intr-un final din Munchen era muuult mai ieftin (cu vreo 300 de euro) decat prin Viena si asa am luat de diferenta si bilete separate Timisoara-Munchen cu Lufthansa. Biletul MUC-DXB-CPT a fost in jur de 900 de euro iar TSR-MUC in jur de 200. Zborurile au fost ca o excursie pentru ca eu am avut grija sa fie destul timp intre zboruri pentru a ma putea delecta prin aeroporturi Am luat zborul de pranz spre Munchen (daca il luam pe cel de seara am fi avut 2 ore diferenta pana la urmatorul zbor dar nu am avut curaj pentru ca daca intarzia....pierdeam tot... si am stat in jur de 6 ore pe acolo:D Am avut astfel ocazia sa vizitez si muzeul din incinta aeroportului. Am luat metroul o statie si am ajuns acolo. Foarte tare au facut acel parc cu avioanele istorice si acel deal de unde se vede aeroportul (si unde efectiv inghetai). Apoi am avut timp sa vizitez si terasa pentru spotting dar se facuse deja intuneric si nu se prea putea vedea cine stie ce. In Dubai am avut escala 2 ore, in care am alergat sa caut A380u si am reusit intr-un final sa-l vad si am avut onoarea sa decoleze chiar inaintea noastra Despre poze pot spune ca am facut destule:D (vreo 3000:)) ) Chiar cu cateva zile inainte de plecare am cumparat un NIKON D40 18-55 plus obiectiv Tamron 70-300. Pot spune ca sunt foarte multumit de calitatea fotografiilor avand in vedere ca si pretul a fost foarte bun. Deci acum si ceva mai detaliat despre zboruri Sper sa va placa. Enjoy! Miercuri, 10 Decembrie 2008 Zbor: LH 3505 Timisoara TSR - Munchen MUC Decolare: 14:10 (real: 14:17) Aterizare: 14:45 (real: 14:39) Load factor: ~ 80% Aeronava: Canadair CL-600-2B19 Regional Jet CRJ-200LR D-ACLW Loc: 6D Clasa: T Durata zbor: 1h 22min Zbor: EK052 Munchen MUC - Dubai DXB Decolare: 21:40 Aterizare: 6:30 (real: 6:36) Load factor: 100% Aeronava: Airbus A330-200 Loc: 35D Clasa: Y Durata Zbor: 5h 56min Joi, 11 Decembrie 2008 Zbor: EK770 Dubai DXB - Cape Town CPT Decolare: 8:35 (real: 8:45) Aterizare: 16:15 (real: 15:45) Load factor: ~80% Aeronava: Boeing 777-31H/ER A6-EBM Loc: 27K Clasa: Y Durata zbor: 9h Din pacate am pierdut cateva din pozele facute pe TSR pentru ca s-au sters de pe computerul unde le downloadasem dar noroc ca nu stersesem decat vreo 30 de pe aparat pentru ca altfel le-as fi pierdut pe toate si nu vreau sa-mi imaginez:)) Nu am avut probeleme cu pozele in interiorul terminalului. M-am facut ca ploua si am facut poze ca disperatu si n-a zis nimeni nimic desi au trecut destui oameni de la securitate pe langa mine sau ma vedeau de afara. Doar la scara avionului mi-a comentat doamna de la check-in sa nu mai fac atatea poze langa aeronava pentru ca e interzis din motive de securitate...dar a fost ok. Deci...prima captura e un Saab 2000 care a aterizat de la Roma si a fost operat de Moldavian pentru Carpatair:D ER-SFA boshii YR-SBH neamurile:) YR-SBI si ER-SFA D-ACLW sosit de la MUC YR-ATA sosit de la OTP Turnul de control Tarom si Lufthansa obosit la clocit:)) balena nice view:D incarcarea bagajelor domn'shoara care mi-a comentat sa nu mai fac poze langa avion.. botul Dunareaaaaaaa cabina YR-SBH platforma ce verzisorii:) si obositu' se poate vedea si ATRul cargo de la Air Contractors TAXI pista, arata destul de ok un avion privat inmatriculat in Germania D-IONE ] terminalul hangarul de mentenanta Carpatair si aeronava MDV ER-SFB MIG-urile puse la pastrare Lugoj (cred) crestele inzapezite vazute in departare un satuc Aradul Aeroportul International Arad in zbor... Snack time:) aripioara:] les alps descending approaching MUC landing
Ultima editare efectuata de catre free_flow77 in Sam 07 Feb 2009, 21:25, editata de 1 ori | |
|
| |
Numarul mesajelor : 209 Varsta : 32 Localizare : Timisoara/South Bend Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) Sam 07 Feb 2009, 21:18 | |
| Munich Terminal 2 Lufthansa Regional & partners:] Air Dolomiti BAe 146 Augsburg Airways Dash 8 Lufthansa City Line Avro RJ85 Lufthansa City Line CRJ 900 D-ACKI Lufthansa City Line CRJ 700 D-ACPR fresh german air faina inmatricularea:)) D-BUSY vederea spre aeroport de pe podul care duce spre Visitors Centre de pe dealul spotterilor:)) Luftansa A330-343X D-AIKL plus Lufthansa City Line CRJ900 si Germanwings A320 in asteptare Condor A320 LTU A330-200 historic aircraft Junkers JU 52 D-ANOY Swiss Air Lines HB-IRN Douglas DC-3 Lufthansa Lockheed L-1049G Super Constellation D-ALEM bestiala aeronava bizniss class:)) super inflight entertainment:> Cleaning stuff=)) domn' capitan in cockpit cabina economy:] de vis arata... cam asta am prins de pe terasa vizitatorilor...cativa cocori terasa puntea spre T2...la infinit T2 T1 in straie de sarbatoare:P | |
|
| |
| |
| |
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) Sam 07 Feb 2009, 21:20 | |
| Acum urmeaza ceva poze de pe meleagurile sudafricane Table Mountain...simbolul Cape Townului Downtown Cape Town...influente olandeze si britanice Aeroportul International din Cape Town vazut din masina protejat cu sarma ghimpata... Muizenberg...paradisul surferilor Boulders Beach Jackass Penguins @ Boulders Beach:D localnice:D Am facut o selectie de poze cu animale din cele 2 safariuri pe care le-am facut Buffalo soldieeeeer...si leul e neputincios in fata lui... silueta ) girafe si rhino mountain zebra Rhino baby cu taticu playfight:)) ne-a vizitat la micul dejun...impreuna cu altele care atacasera deja ce era pe masa:)) nu foarte incantata de prezenta noastra:)) (ps: eram la vreo 50 de metri de masina...pe jos) Cheetah having lunch :> mirate rau:)) testoasa Kudu zebrele doar...casca urechiatii inocent saracu:)) Wildebeest...urati rau de tot speriatii astia alta uratanie:)) babuinu' la galop' Meerkats (suricati) - sincronizare perfecta:)) Rhinos Universitatea din Cape Town...ocupa un munte intreg... prin tara... insula focilor....nu vreti sa imaginati ce mirosuri sunt pe acolo... si totusi sunt plini de viata;) cele mai frumoase apusuri pe care le-am vazut de cand ma stiu... Parlamentul din Cape Town Muzeul Sclavilor apus in statiunea Knysna telecabina spre Table Mountain, se invarte la 360 de grade CT vazut de sus urcand spre varful muntelui Camps Bay vazut de pe munte Stadionul din Green Point care este in constructie va gazdui meciuri din CM de fotbal din 2010 zgarie-norii din Downtown Robben Island - insula unde se afla inchisoarea in care a fost tinut prizonier Nelson Mandela Emirates la final approach spre aeroport...vazut de pe munte Lufthansa A340-600 tocmai decolase spre Frankfurt in Camps Bay localnici din Township plaja din Knysna ultimul apus din Cape Town...pe plaja din Camps Bay la Capul Bunei Sperante acolo e capatu' Table Mountain National Park macar le au si pe astea...in jur de 3 milioane de oameni locuiesc in asemenea shackuri doar in Cape Town cel mai inalt punct din lume pentru bungee jumping o laguna la vreo 2 ore de CT Locul unde a ancorat pentru prima oara un vas european in frunte cu exploratorul Bartolomeu Dias, plaja purtandui numele apusul de pe Table Mountain vanzatoare la targul de arta africana Cape Town la amurg Pozele de la retur promit sa le postez in zilele ce urmeaza. Acolo sunt ceva mai multe poze cu avionase | |
|
| |
nrares Flight Level 100
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 54 Localizare : Cluj-Napoca RO, Crema IT Data de inscriere : 11/08/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) Sam 07 Feb 2009, 21:42 | |
| Absolut superb. Te invidiez sincer. | |
|
| |
CDA Flight Level 300
Numarul mesajelor : 387 Varsta : 49 Localizare : Copenhaga Data de inscriere : 22/03/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) Sam 07 Feb 2009, 21:48 | |
| Imi plac pozele tale. Ai prins companii "exotice" pe care nu prea le intalnesti pe aeroporturile din Europa, iar calitatea pozelor tale e foarte buna. Tine-o tot asa. | |
|
| |
Raduq Fotograf
Numarul mesajelor : 1764 Varsta : 33 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) Sam 07 Feb 2009, 22:00 | |
| WoW Superb trip report. | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) Sam 07 Feb 2009, 22:00 | |
| WOW!!!!! CE TRIP REPORT... .CE POZE Felicitari baiete. Asa trip report mai da. Ai avut o vacanta de vis. Niciodata nu m-am gandit ca Africa de Sud e asa de frumoasa. Ai zburat la niste aeroporturi super misto, cu o companie beton si evident, nu mai am ce comenta despre locurile din A. de S. Fain de tot ca ai prins si A380-ul de la Emirates si pun pariu ca IFE-ul a avut o selectie destul de mare. Mi-au placut mult si pozele cu pinguinii si girafele. Sunt animalele mele favorite!!! Mersi pentru unul dintre cele mai bune trip reporturi care le-am vazut in ultima vreme. | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) Sam 07 Feb 2009, 22:47 | |
| Minunat trip reportul.Trebuie sa recunosc ca e printre cele mai frumoase citite vreodata.Iar pozele... n-am cuvinte.Ce aparat ai folosit? p.s Din cauza ta am sa visez numai la Africa si africani la noapte | |
|
| |
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) Sam 07 Feb 2009, 23:14 | |
| - Mengelaus a scris:
- Ce aparat ai folosit?
Nikon D40 cu 18-55 si Tamron 70-300. Si mersi de aprecieri | |
|
| |
DrakulaBV Flight Level 100
Numarul mesajelor : 164 Varsta : 33 Localizare : Brasov Data de inscriere : 28/12/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) Sam 07 Feb 2009, 23:22 | |
| Mamamia .... ce trip report A380 | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) Dum 08 Feb 2009, 01:54 | |
| ooo daa!! a meritat rabdarea sal vad! abia astept sa vad si intoarcerea! suricatele fac toti banii | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) Dum 08 Feb 2009, 11:23 | |
| Wow, superb, felicitari! Asta da noroc sa ai ocazia sa te gasesti prin locuri de-astea exotice... Intr-adevar poate cel mai frumos TR de ceva timp. Totusi, de ce nu ai luat SAA sau BAW sau DLH de undeva din Europa si ati mers pana la Dubai? Acum stiu merita pentru A380, Terminalul nou, dar nu cred ca pe asta s-a bazat alegerea rutei | |
|
| |
andreos18 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 126 Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) Dum 08 Feb 2009, 12:18 | |
| Minunat e foarte frumoasa Africa. Cred ca tipa aia care a comentat era de la Austrian | |
|
| |
| |
| |
bobocell Membru activ
Numarul mesajelor : 442 Varsta : 34 Localizare : resita Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) Dum 08 Feb 2009, 13:55 | |
| Bravooooooooo Luciiii!!!! Unele dintre pozem le vazusem deja cand erau ,,proaspete", dar asa aranjate, puse in ordine, sunt superbe si te indeamna sa vezi Africa.
Felicitari. | |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) Mar 10 Feb 2009, 20:03 | |
| Am mai spus: Exceptional !!! Pot sa mai spun odata ? | |
|
| |
Balki Moderator
Numarul mesajelor : 1683 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) Mar 10 Feb 2009, 22:41 | |
| las` ca zic eu: Exceptional !!!Exceptional !!!Exceptional !!! excursia vietii mele. felicitari. Oameni care stiu unde sa mearga. bravo. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) Lun 06 Apr 2009, 03:29 | |
| Superbe poze!!!! Chiar sunt niste vacante de vis! Dar nu tia fost frica de animalele alea salbatice, sa stai asa de apropae de ele? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) Lun 06 Apr 2009, 10:04 | |
| Daca e un TR care m-a emotionat cu adevarat acesta este. Ai ochi de fotograf adevarat. |
|
| |
Voicu Moderator
Numarul mesajelor : 2513 Varsta : 62 Localizare : Arad - ARW - LRAR Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) Lun 06 Apr 2009, 10:32 | |
| FELICITARI...... SUPERBE POZE ATIT DIN PUNCT DE VEDERE CALITATIV CIT SI DIVERSITATE...INCA O DATA FELICITARI . SUPERB ! | |
|
| |
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) Lun 06 Apr 2009, 18:22 | |
| - MogaViorel a scris:
- Superbe poze!!!! Chiar sunt niste vacante de vis! Dar nu tia fost frica de animalele alea salbatice, sa stai asa de apropae de ele?
Ne-am bazat pe spusele celor ce ne plimbau ca toootul e super safe si ca nu patim nimic.... Am tremurat putin in fata gheparzilor pt ca eram afara din masina, ff aproape de ei si cand scoteau un ranjet asa sincer si frumos ingheta umpic sangele in noi...rangerul nu avea pistol dar avea in schimb talentul sa vorbeasca cu ele Iar la restul animalelor am fost in masina si nu am avut de ce sa ne speriem. Mersi tuturor din nou pt aprecieri! | |
|
| |
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) Lun 06 Apr 2009, 18:54 | |
| superb trip... ai trait visul unor de pe aci de pe forum | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: South African Holiday (555 pics) | |
| |
|
| |
| South African Holiday (555 pics) | |
|