ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Noi curse pe Cluj

In jos 
+15
arianne
felix
CalinCLJ
nrares
llobregat
cipi_TM
mb
CDA
laurus
gabi-737
RATus
metalactual
Thomas
Mengelaus
demorra
19 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
demorra
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 196
Varsta : 43
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 19/03/2008

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptyMier 28 Ian 2009, 16:42

sunt asteptate de ceva vreme, acum stiind si datele exacte de incepere

http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=21137

http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=21097
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Data de inscriere : 23/06/2008

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptyMier 28 Ian 2009, 16:54

E un lucru foarte bun ca au si anuntat treaba asta.
Tarom a mai avut o incercare la sfarsitul anului trecut cu cursa spre Paris.Destinatie care desi a aparut in sistemele de rezervari si s-au vandut si bilete de avion nu s-a materializat in nici un zbor.La acel moment pasagerii care-si cumparasera bilete de avion au fost rerout-ati pe CLJ-OTP-CDG si cursa anulata pana in sezonul de vara 2009.
Sper numai sa nu se pastreze orele de plecare teribile(pentru mine Smile ) 05:30 dimineata.
Sus In jos
Thomas
Membru activ

Numarul mesajelor : 913
Varsta : 59
Localizare : Göttingen
Data de inscriere : 04/01/2008

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptyMier 28 Ian 2009, 17:06

Pâna una alta ... când citesc:

Citat :
Parteneriatul cu Air France se află în analiză, propunerea fiind de a da drumul acestor curse din această primăvară

Nu mi se pare ca fiind un anunt ci mai degraba este vorba de niste "intentii si discutii". Iar 13 martie mi se pare chiar exclus, tinând cont ca zborurile nu sunt înca în sistemele de rezervari. Probabil ca cineva a inversat cifrele si e 31 martie, adica începutul orarului de vara.

Totusi, înca sunt sceptic ...
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptyMier 28 Ian 2009, 17:12

Pai poate informatiile luate de catre reporteri sunt un pic mai vechi.Eu stiam inca de anul trecut ca Taromul si Air France vor fi code-share pe CDG.Iar informatiile primite de noi sunt ca zborurile incep odata cu intrarea in sezonul de vara.Adica martie...sa vedem numai din ce data Smile
Sus In jos
demorra
Flight Level 100
Flight Level 100

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Clujul se leaga de litoral   Noi curse pe Cluj EmptyLun 02 Feb 2009, 18:07

http://www.ziarulfaclia.ro/Cursa-Tarom-Cluj-Constanta+22077
Sus In jos
demorra
Flight Level 100
Flight Level 100

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptyMier 04 Feb 2009, 17:16

Pe siteul wizzair se pot cumpara deja bilete din Cluj catre Palma de Mallorca incepand cu 8 iunie 2009.
Very Happy Very Happy Very Happy
Sus In jos
metalactual
Membru activ
metalactual

Numarul mesajelor : 538
Varsta : 56
Localizare : Buc.
Data de inscriere : 19/02/2008

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptyVin 06 Feb 2009, 20:12

Cei din Cluj, extrem de motivati sa ajunga in Palma. Cine alege repede si cu grija, poate scoate un sejur de o saptamana sub 430 eur/pers ( zbor + cazare 3* cu HB ). Cu cel putin 100 eur/pers fata de cea mai ieftina oferta de la o agentie de turism loco. Cu banii salvati rezervi fara problema o masina/7 zile.

Cluj Napoca - Palma de Mallorca
S-a adăugat: 2009-02-06 13:56 Autor: Pawel Cybulak

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low cost din Europa Centrala si de Est, anunta lansarea primului zbor low cost pe ruta Cluj Napoca – Palma de Mallorca, ce va fi operata o data pe saptamana in perioada 13 iunie – 19 septembrie. Aceasta cursa reprezinta o premiera si pentru compania aeriana, fiind primul zbor sezonier operat din Romania.

Cluj Napoca - Palma de Mallorca
- Lansarea acestei curse reprezinta un pas important in procesul de dezvoltare a pietei aeriene low cost din Romania. In acelasi timp, este o dovada a modului in care compania noastra intelege sa isi respecte angajamentele asumate fata de piata locala, prin deschiderea unei noi si exotice destinatii pentru pasagerii din regiune. Obiectivul nostru este de a transporta aproximativ 4.500 de pasageri pe aceasta ruta, a declarat Natasa Kazmer, Head of Corporate Communications and Public Affairs.

SURSA
Sus In jos
demorra
Flight Level 100
Flight Level 100

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptyVin 06 Feb 2009, 21:11

exact. eu mi am luat deja in perioada 12 - 19 septembrie cu 560 ron dus intors.
mai caut cazare acum Very Happy
Sus In jos
Thomas
Membru activ

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptySam 07 Feb 2009, 02:07

demorra a scris:
exact. eu mi am luat deja in perioada 12 - 19 septembrie cu 560 ron dus intors.
mai caut cazare acum Very Happy

Recomand din proprie experienta:

http://www.hotel.de/homepage.aspx?lng=RO

Gasesti acolo hoteluri de 3* la 20-50,-€/noapte camera dubla (2 persoane) câte vrei.

iar pentru închirieri de masini:

www.cardelmar.com (apropo: cele mai bune preturi si conditii si pentru România)

eventual si linkul hertz de pe pagina www.ryanair.com ... Acesta din urma poate sa fie cu 2 taisuri dar merita verificat.

De ex. pe cardelmar: KIA Picanto 8 zile, airport delivery, clima, km nelimitati, full casco all in (fara franciza) 129 € pe 8 zile

Mic pont: pe pagina în lb. germana daca introduceti la Promotion Code: "VORTEILVISA!" (fara ghilimele) scad preturile cu 10% ... chiar daca ulterior platiti cu Mastercard Wink
Sus In jos
Thomas
Membru activ

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptySam 07 Feb 2009, 13:26

Cred ca asta-i un loc mai bun de postat asemenea stiri:

Din 29.03 acuma toate cursele Malev BUD-CLJ sunt trecute în sistemele de rezervari ca fiind operate cu aeronave proprii:

- cursa de dupamasa cu DH4
- cursa de overnight alternând DH4, F70 si 736

Ce-i drept spotterii tre sa se cam chinuie sa prinda cea de-a doua care se afla între 01.15 - 06.25 la CLJ Razz
Sus In jos
demorra
Flight Level 100
Flight Level 100

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptySam 07 Feb 2009, 13:33

ms de ponturi Thomas

checkuiesc acum...
Sus In jos
Thomas
Membru activ

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptyMier 11 Feb 2009, 18:56

Din 11.03 este prevazuta o cursa charter saptamânala CLJ-MIR operata de catre Sevenair (fosta Tuninter). Banuiesc ca vor opera cu acest CR9

Din aceeasi data si din Bucuresti (nu stiu ce aeroport) iar din 01.04 si din Timisoara.

Deasemeni din 11.03 este prevazuta si reluarea zborurilor spre HRG.
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

Numarul mesajelor : 1497
Varsta : 40
Data de inscriere : 29/12/2007

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptyMier 11 Feb 2009, 19:30

Thomas, cand vii la cluj ? nu de alta da trebe sa pregatim tirul cu bere pentru vestile bune pe care ni le tot dai Smile

THX
Sus In jos
Thomas
Membru activ

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptyMier 11 Feb 2009, 20:42

RATus a scris:
Thomas, cand vii la cluj ? nu de alta da trebe sa pregatim tirul cu bere pentru vestile bune pe care ni le tot dai Smile

THX

Deocamdata mi-ar ajunge sa primesc si eu caledarele ... Wink

Vin în RO miercurea viitoare dar voi sta numai la Brasov pâna duminica dimineata.
Sus In jos
Thomas
Membru activ

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptyLun 16 Feb 2009, 15:27

Alte chartere programate pentru la vara:

Aegean Airlines, 10.06.-06.10.

CLJ-HER: 09.45-11.45
HER-CLJ: 12.30-14.30

Orarul indica faptul ca se va opera în W împreuna cu alta destinatie, banuiesc ceva de genul RHO-CLJ-HER-CLJ-RHO.

Din 01.04 Koral Blue la HRG.

Si o confirmare oficiala pentru încheierea operarii rutei CLJ-BUD de catre Carpatair, astfel ca toate cursele vor fi operate de Malev începând cu duminica 29.03.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Noi curs pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptySam 21 Feb 2009, 18:36

Salut,
acesta e primul meu mesaj pe forum si vreau sa intreb ceva. Tot am citit din ziare, de pe internet etc. ca British Airways vrea sa opereze cursele Cluj-Londra si retur. Este adevarat? Si daca da, din ce data? Nu am vazut nici unde o data concreta. Daca stiti ceva va rog sa-mi raspundeti.
Mersi!
Sus In jos
gabi-737
Membru activ
gabi-737

Numarul mesajelor : 4453
Varsta : 47
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 26/12/2007

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptySam 21 Feb 2009, 19:27

Am o nelamurire cu privire la anuntata venire a BAW la CLJ: avand in vedere ca pe aceeasi ruta opereaza WZZ care ofera tarife bune sau foarte bune, ce sansa are o companie nationala sa "muste" din clientela WZZului?. Care este oare publicul tinta? Cand acuma toata lumea incearca sa reduca costurile cu deplasarea si cauta solutii cat mai ieftine, tinerii nu cred ca se vor inghesui, corporatiile si oamenii de afaceri reduc mult bugetul calatoriilor....

Sunt curios cine va plati poate cu o suta sau mai bine de euro pentru acelasi drum...pe criza asta.

Presupun ca vor utiliza B734 sau A319/320 deci minim 150pax...eu tare ma indoiesc ca vor zbura in castig pe ruta asta.

Vom trai si vom vedea...
Sus In jos
laurus
Flight Level 400
Flight Level 400
laurus

Numarul mesajelor : 403
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptySam 21 Feb 2009, 19:36

gabi-737 a scris:
Am o nelamurire cu privire la anuntata venire a BAW la CLJ: avand in vedere ca pe aceeasi ruta opereaza WZZ care ofera tarife bune sau foarte bune, ce sansa are o companie nationala sa "muste" din clientela WZZului?. Care este oare publicul tinta? Cand acuma toata lumea incearca sa reduca costurile cu deplasarea si cauta solutii cat mai ieftine, tinerii nu cred ca se vor inghesui, corporatiile si oamenii de afaceri reduc mult bugetul calatoriilor....

Sunt curios cine va plati poate cu o suta sau mai bine de euro pentru acelasi drum...pe criza asta.

Presupun ca vor utiliza B734 sau A319/320 deci minim 150pax...eu tare ma indoiesc ca vor zbura in castig pe ruta asta.

Vom trai si vom vedea...

Nu pot folosi si avioanele regionale ? Precum cele noi E170-uri ? Pana la sosirea acelora, poate piata va putea accepta si zboruri BAW la CLJ .
Sus In jos
CDA
Flight Level 300
Flight Level 300

Numarul mesajelor : 387
Varsta : 49
Localizare : Copenhaga
Data de inscriere : 22/03/2008

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptySam 21 Feb 2009, 19:41

British Airways nu va opera de la Cluj la Londra deocamdata.
E adevarat ca au vrut sa zboare dar........

“in vara lui 2009 voiam sa lansam un zbor catre Londra de pe un aeroport din zona de vest a Romaniei, insa avand in vedere criza economica globala am decis sa nu ne avantam inca si sa punem acest proiect in stand-by”

sursa: wall street

Deci in 2009 nu. M-as mira sa zboare din 2010, eu cred ca din martie 2011 vor zbura de la Londra la Cluj.

Dar se zvoneste ca vor zbura de la Londra (Gatwick LGW) si nu de la Heathrow si atunci chiar ca ii mananca Wizzair si nu vor avea pasageri.
Daca vor veni de la Heathrow e alta poveste, pentru ca nu vor avea acelasi tip de pasageri ca si Wizzair, ci pasageri care vor plati 800-1000 Dolari ca sa zboare in America, Canada etc.
Sus In jos
mb
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 19
Varsta : 56
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 15/12/2008

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptyDum 22 Feb 2009, 23:16

CDA a scris:

Dar se zvoneste ca vor zbura de la Londra (Gatwick LGW) si nu de la Heathrow si atunci chiar ca ii mananca Wizzair si nu vor avea pasageri.

Doar ca nici Wizzair (ca o companie low-cost care se "respecta") nu opereaza pe Heathrow, ci pe Luton, care e chiar mai departe de Londra decât Gatwick.
Sus In jos
laurus
Flight Level 400
Flight Level 400
laurus

Numarul mesajelor : 403
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptyDum 22 Feb 2009, 23:59

cred ca CDA nu se refera la distanta dintre Londra si aeroport ci la legaturile pe care Heathrow le poate oferi in favoarea Gatwick .
Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptyLun 23 Feb 2009, 08:28

CDA a scris:
British Airways nu va opera de la Cluj la Londra deocamdata.
E adevarat ca au vrut sa zboare dar........
....in vara lui 2009 voiam sa lansam un zbor catre Londra de pe un aeroport din zona de vest a Romaniei....

Sunteti siguri ce era vorba de aeroportul din Cluj?
Ma intreb si eu daca cumva Clujul este in zona de vest a Romaniei?!?
Sus In jos
llobregat
Membru activ
llobregat

Numarul mesajelor : 756
Varsta : 33
Localizare : Bucharestork
Data de inscriere : 23/03/2008

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptyLun 23 Feb 2009, 10:21

Si din Gatwick exista conexiuni cu New York(BA),Atlanta(NWA),multe destinatii de vacanta cu Thomson,Havana(Cubana),iarasi multa america de la Virgin Atlantic si Us Airways.
Cred ca se vor gasi si asa oameni interesati.
Conexiunea cu Londra e foarte buna(Gatwick Express) + diferite bus-uri
Sus In jos
http://www.airbuzz.ro
Thomas
Membru activ

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptyJoi 05 Mar 2009, 21:08

Daca nu mai vine Atlasjet (asa para pâna acum ...) macar primiti pe lânga Sky Airlines o alta companie turca:

Corendon Airlines

AYT 16.50 - CLJ 18.50
CLJ 19.50 - AYT 21.50

Perioada de operare: 05.06 - 02.10
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj EmptyJoi 05 Mar 2009, 22:57

Pacat ca au doar Boeing-uri 737 in flota Smile ca in rest arata bine livery-ul lor.Uitati aici o poza.

Sursa: Airliners.net
http://www.airliners.net/photo/Corendon-Airlines/Boeing-737-4Q8/1487851&tbl=&photo_nr=0&sok=&sort=&prev_id=&next_id=1450906
Sus In jos
Continut sponsorizat

Noi curse pe Cluj Empty
MesajSubiect: Re: Noi curse pe Cluj   Noi curse pe Cluj Empty

Sus In jos

Noi curse pe Cluj
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Bucuresti-Cluj, una dintre cele mai solicitate curse interne
» AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII
» Inedit - CLUJ: Scandal pe aeroport Wizz Air - Cluj - Forli (VIDEO)
» Un zbor minunat Cluj-Deva-Cluj cu Schiebe SF-25 Falke.
» Aeroportul Cluj Napoca - August 2015

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Stiri din aviatie - Aviation News-
Mergi direct la: