| Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa | |
|
+22amigo gaudi Radu_is deltadagger mihai babacu KQQ puma330 vishzu gabi-737 YR-DNY ela_crux eugen Skywalker jester zapacitu Virusu Griff Eurofighter Dylan electric Mengelaus 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Mar 16 Dec 2008, 13:12 | |
| Foarte tare initiativa, vezi ca sunt cateva care nu apar, doar inmatricularea fara poza. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Eurocopter Mar 16 Dec 2008, 19:37 | |
| search the EC 135 Rumanian with the serial number and codes? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Mier 17 Dec 2008, 01:50 | |
| Skywalker te felicit pentru initiativa de a posta poze cu elicopterele. Sper sa continui. Am inteles ca s-au iscat discutii aprinse pe seama thumbnailulrilor care nu sunt tocmai pe placul unor prieteni forumisti dar sper sa treaca. Felicitari inca o data si mai asteptam (dar nu thumbnail) |
|
| |
electric Membru activ
Numarul mesajelor : 1166 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 10/03/2008
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Mier 17 Dec 2008, 09:10 | |
| Poze cu YR-XBA (Rotorway) are cineva?
Tocmai are un nou proprietar care l-a usurat de kilograme, l-a pus la slabit si il inscrie ca ULM.
Eu o sa va aduc poze cu inmatricularea ULM cand trec pe la hangar, acum e frig si nu vreau la hangar. Ca ULM va avea YR-6xxx, nu sunt complet lamurit. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Mier 17 Dec 2008, 15:03 | |
| - Eurofighter a scris:
- trebuie centralizate cumva
sunt prea amestecate acolo eu am lista asta [...] yes mais avez-vous les numéros de série siono tant pis car c'est pour tenir à jour les listings Eurocopter ! dar nu ai numere de serie siono prea rău, pentru că este de a menţine în listări de Eurocopter! |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Mier 17 Dec 2008, 15:29 | |
| Daca sunteti de acord si credeti ca ar fi de ajutor...inclusiv Eurofighter, le scot eu de pe net si editez postul cu cn-urile si celelalte date pe care le gasesc...Eventual daca aveti vreo unul din voi o lista puneti-o intr-un PM sau mess si treaba se rezolva si mai repede! Ok! Trebuie hotarat cum raman: thumb-uri sau 800x600 in rest cu mutarea mesajelor care nu contin info despre HEL nu-i bai! In 5 secunde se muta la mesaje sterse (au aici posturi fara info Mengelaus, ROOSENS, Octavian, Electric si cu mine)
Ultima editare efectuata de catre dylan in Vin 11 Dec 2009, 15:36, editata de 1 ori | |
|
| |
Eurofighter Membru activ
Numarul mesajelor : 738 Varsta : 41 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Mier 17 Dec 2008, 16:25 | |
| daca raman la 800*600, atunci cred ca merg intregi dar daca rezolutia e mai mare, merg thumb-urile | |
|
| |
Griff Moderator
Numarul mesajelor : 1400 Varsta : 41 Localizare : two steps from Hell Data de inscriere : 27/09/2008
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Mier 17 Dec 2008, 22:46 | |
| Frumoasele lu` tata. Misto, Mengelaus. | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Mier 17 Dec 2008, 22:57 | |
| @skywaler: puma aia e chiar de aaaazi??? pot sa intreb unde isi are casa? nu credeam sa mai fie pume vopsite frumos in tara asta | |
|
| |
zapacitu Flight Level 100
Numarul mesajelor : 158 Data de inscriere : 28/04/2008
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Mier 17 Dec 2008, 23:06 | |
| Escadrila 863 de la Mihail Kogalniceanu | |
|
| |
jester Flight Level 100
Numarul mesajelor : 138 Varsta : 36 Localizare : caransebes Data de inscriere : 10/06/2008
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Joi 18 Dec 2008, 01:36 | |
| puma 14 este de la MK. din pacate sunt tot mai putine pumele cu camuflaj clasic. din pacate, toate vor fi la fel intr-o buna zi..pana acum, puteai recunoaste un puma dupa camuflaj..fiecare aveand camufalj individual. acum.... PS. frumos cercul acela facut de elice in poza cu puma 60. presupun ca e un soi de condens din cauza umiditatii ridicate... | |
|
| |
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Joi 08 Ian 2009, 13:46 | |
| Skywalker, radarul de la Pumele SRI e acelasi ca si la Puma M (NATO) sau e doar radar meteo? Dar cel de pe Pumele nr. 40 si 106? Ca toate au carenajul la fel... | |
|
| |
jester Flight Level 100
Numarul mesajelor : 138 Varsta : 36 Localizare : caransebes Data de inscriere : 10/06/2008
| |
| |
Skywalker Membru activ
Numarul mesajelor : 407 Localizare : Brasov Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Joi 08 Ian 2009, 14:04 | |
| Nu stiu sa raspund la intrebarea asta. Din cate stiam eu, e doar meteo, dar daca zici ca la SM-uri e altfel, nu te contrazic. | |
|
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Joi 08 Ian 2009, 16:08 | |
| Yeap, cred ca suna bine motoarele astea rusesti. Dar, cum de opereaza in tara vecina si pretina?!
Si, ca sa fiu putin rau, Mi-34S. | |
|
| |
Eurofighter Membru activ
Numarul mesajelor : 738 Varsta : 41 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Joi 08 Ian 2009, 16:21 | |
| sunt ale lor si sunt doar inmatriculate in Romania | |
|
| |
ela_crux Flight Level 100
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Joi 08 Ian 2009, 17:16 | |
| Noul meu topic favorit!!! | |
|
| |
YR-DNY Membru activ
Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Joi 08 Ian 2009, 17:23 | |
| - Eurofighter a scris:
- sunt ale lor si sunt doar inmatriculate in Romania
O fi mai ieftina la noi taxa de poluare! | |
|
| |
Eurofighter Membru activ
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Joi 08 Ian 2009, 21:09 | |
| hai ca mai vin cu una: cate KA-uri 26 mai sunt in stare de zbor? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Joi 08 Ian 2009, 21:16 | |
| Am mutat posturile fara poze la Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa. Va rog sa postati acolo orice discutie legate de aceasta lista. In conditiile in care nu va fii gasita intelegere acest topic ( Elicopterele Romaniei Lista completa) va fii blocat, pozele urmand sa fie postate in topicul rezultat din impartirea acestor doua si de acolo vor fii mutate de un moderator/ admin in topicul in discutie.
Multumesc |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Vin 09 Ian 2009, 00:41 | |
| - kkk a scris:
- Am mutat posturile fara poze la Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa. Va rog sa postati acolo orice discutie legate de aceasta lista. In conditiile in care nu va fii gasita intelegere acest topic ( Elicopterele Romaniei Lista completa) va fii blocat, pozele urmand sa fie postate in topicul rezultat din impartirea acestor doua si de acolo vor fii mutate de un moderator/ admin in topicul in discutie.
Multumesc Nu stiu cat de buna e ideea pt ca pe mine cel putin m-a derutat. De ce sa caut in 2 locuri informatia care poate fi reunita intr-unul singur? My 2 cents, nu dati cu paru'. |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Vin 09 Ian 2009, 08:47 | |
| Pai ideea era ca acel topic sa fie doar o baza de date a elicopterelor, fara a fi poluat de alte mesaje.Si aici se pot discuta orice nelamuriri sau intrebari cu privire la aparatele de zbor prezentate acolo. | |
|
| |
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Sam 10 Ian 2009, 17:43 | |
| - Skywalker a scris:
- Nu stiu sa raspund la intrebarea asta. Din cate stiam eu, e doar meteo, dar daca zici ca la SM-uri e altfel, nu te contrazic.
SM e denumirea variantei pentru Emiratele Arabe Unite, nu? Eu am auzit (din surse de incredere) ca radarul de pe IAR-330 M (=Puma NATO) are si alte moduri de lucru, cum ar fi "terrain following", pe langa modul de radar meteo. | |
|
| |
Eurofighter Membru activ
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Sam 10 Ian 2009, 20:51 | |
| - dylan a scris:
Sud-Aviation 365N Dauphin 2/YR-DFH, ex-204/cn: 6145
sa zicem ca e 204 ex YR-DFH | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Sam 10 Ian 2009, 20:56 | |
| sa zicem ca e 204, ex-YR-DFH, ex-204... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa | |
| |
|
| |
| Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa | |
|