ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa

In jos 
+22
amigo
gaudi
Radu_is
deltadagger
mihai
babacu
KQQ
puma330
vishzu
gabi-737
YR-DNY
ela_crux
eugen
Skywalker
jester
zapacitu
Virusu
Griff
Eurofighter
Dylan
electric
Mengelaus
26 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Empty
MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyMar 16 Dec 2008, 13:12

Foarte tare initiativa, vezi ca sunt cateva care nu apar, doar inmatricularea fara poza.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Eurocopter   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyMar 16 Dec 2008, 19:37

search the EC 135 Rumanian with the serial number and codes?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyMier 17 Dec 2008, 01:50

Skywalker te felicit pentru initiativa de a posta poze cu elicopterele. Sper sa continui. Am inteles ca s-au iscat discutii aprinse pe seama thumbnailulrilor care nu sunt tocmai pe placul unor prieteni forumisti dar sper sa treaca. Felicitari inca o data si mai asteptam (dar nu thumbnail) Smile
Sus In jos
electric
Membru activ
electric

Numarul mesajelor : 1166
Varsta : 50
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 10/03/2008

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyMier 17 Dec 2008, 09:10

Poze cu YR-XBA (Rotorway) are cineva?

Tocmai are un nou proprietar care l-a usurat de kilograme, l-a pus la slabit si il inscrie ca ULM.

Eu o sa va aduc poze cu inmatricularea ULM cand trec pe la hangar, acum e frig si nu vreau la hangar.
Ca ULM va avea YR-6xxx, nu sunt complet lamurit.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyMier 17 Dec 2008, 15:03

Eurofighter a scris:
trebuie centralizate cumva
sunt prea amestecate acolo
eu am lista asta [...]
yes
mais avez-vous les numéros de série siono tant pis car c'est pour tenir à jour les listings Eurocopter !
dar nu ai numere de serie siono prea rău, pentru că este de a menţine în listări de Eurocopter!
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

Numarul mesajelor : 4876
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 15/04/2008

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyMier 17 Dec 2008, 15:29

Daca sunteti de acord si credeti ca ar fi de ajutor...inclusiv Eurofighter, le scot eu de pe net si editez postul cu cn-urile si celelalte date pe care le gasesc...Eventual daca aveti vreo unul din voi o lista puneti-o intr-un PM sau mess si treaba se rezolva si mai repede!

Ok! Trebuie hotarat cum raman: thumb-uri sau 800x600 Smile in rest cu mutarea mesajelor care nu contin info despre HEL nu-i bai! In 5 secunde se muta la mesaje sterse (au aici posturi fara info Mengelaus, ROOSENS, Octavian, Electric si cu mine)

Ultima editare efectuata de catre dylan in Vin 11 Dec 2009, 15:36, editata de 1 ori
Sus In jos
Eurofighter
Membru activ
Eurofighter

Numarul mesajelor : 738
Varsta : 41
Data de inscriere : 15/03/2008

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyMier 17 Dec 2008, 16:25

daca raman la 800*600, atunci cred ca merg intregi
dar daca rezolutia e mai mare, merg thumb-urile
Sus In jos
Griff
Moderator
Griff

Numarul mesajelor : 1400
Localizare : two steps from Hell
Data de inscriere : 27/09/2008

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyMier 17 Dec 2008, 22:46

Frumoasele lu` tata. Misto, Mengelaus.
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

Numarul mesajelor : 2688
Varsta : 38
Data de inscriere : 30/12/2007

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyMier 17 Dec 2008, 22:57

@skywaler: puma aia e chiar de aaaazi??? affraid pot sa intreb unde isi are casa? nu credeam sa mai fie pume vopsite frumos in tara asta Shocked
Sus In jos
zapacitu
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 158
Data de inscriere : 28/04/2008

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyMier 17 Dec 2008, 23:06

Escadrila 863 de la Mihail Kogalniceanu
Sus In jos
jester
Flight Level 100
Flight Level 100
jester

Numarul mesajelor : 138
Varsta : 36
Localizare : caransebes
Data de inscriere : 10/06/2008

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyJoi 18 Dec 2008, 01:36

puma 14 este de la MK. din pacate sunt tot mai putine pumele cu camuflaj clasic. din pacate, toate vor fi la fel intr-o buna zi..pana acum, puteai recunoaste un puma dupa camuflaj..fiecare aveand camufalj individual. acum.... Sad
PS. frumos cercul acela facut de elice in poza cu puma 60. presupun ca e un soi de condens din cauza umiditatii ridicate...
Sus In jos
zapacitu
Flight Level 100
Flight Level 100

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyJoi 08 Ian 2009, 13:46

Skywalker, radarul de la Pumele SRI e acelasi ca si la Puma M (NATO) sau e doar radar meteo?
Dar cel de pe Pumele nr. 40 si 106?
Ca toate au carenajul la fel...
Sus In jos
jester
Flight Level 100
Flight Level 100
jester

Numarul mesajelor : 138
Varsta : 36
Localizare : caransebes
Data de inscriere : 10/06/2008

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyJoi 08 Ian 2009, 14:01

suuuuuuuuuuuperbe pozele cu 109. cheers cheers
Sus In jos
Skywalker
Membru activ
Skywalker

Numarul mesajelor : 407
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyJoi 08 Ian 2009, 14:04

Nu stiu sa raspund la intrebarea asta. Din cate stiam eu, e doar meteo, dar daca zici ca la SM-uri e altfel, nu te contrazic.
Sus In jos
eugen
Membru activ
eugen

Numarul mesajelor : 3386
Varsta : 50
Localizare : Arad, LRAR
Data de inscriere : 30/04/2008

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyJoi 08 Ian 2009, 16:08

Yeap, cred ca suna bine motoarele astea rusesti. Dar, cum de opereaza in tara vecina si pretina?!

Si, ca sa fiu putin rau, Mi-34S.
Sus In jos
Eurofighter
Membru activ
Eurofighter

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyJoi 08 Ian 2009, 16:21

sunt ale lor si sunt doar inmatriculate in Romania
Sus In jos
ela_crux
Flight Level 100
Flight Level 100
ela_crux

Numarul mesajelor : 119
Varsta : 40
Data de inscriere : 26/03/2008

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyJoi 08 Ian 2009, 17:16

Noul meu topic favorit!!! cheers
Sus In jos
YR-DNY
Membru activ
YR-DNY

Numarul mesajelor : 669
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyJoi 08 Ian 2009, 17:23

Eurofighter a scris:
sunt ale lor si sunt doar inmatriculate in Romania

O fi mai ieftina la noi taxa de poluare! Razz
Sus In jos
Eurofighter
Membru activ
Eurofighter

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyJoi 08 Ian 2009, 21:09

hai ca mai vin cu una:
cate KA-uri 26 mai sunt in stare de zbor?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyJoi 08 Ian 2009, 21:16

Am mutat posturile fara poze la Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa. Va rog sa postati acolo orice discutie legate de aceasta lista. In conditiile in care nu va fii gasita intelegere acest topic ( Elicopterele Romaniei Lista completa) va fii blocat, pozele urmand sa fie postate in topicul rezultat din impartirea acestor doua si de acolo vor fii mutate de un moderator/ admin in topicul in discutie.

Multumesc
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyVin 09 Ian 2009, 00:41

kkk a scris:
Am mutat posturile fara poze la Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa. Va rog sa postati acolo orice discutie legate de aceasta lista. In conditiile in care nu va fii gasita intelegere acest topic ( Elicopterele Romaniei Lista completa) va fii blocat, pozele urmand sa fie postate in topicul rezultat din impartirea acestor doua si de acolo vor fii mutate de un moderator/ admin in topicul in discutie.

Multumesc
Nu stiu cat de buna e ideea pt ca pe mine cel putin m-a derutat. De ce sa caut in 2 locuri informatia care poate fi reunita intr-unul singur?

My 2 cents, nu dati cu paru'.
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptyVin 09 Ian 2009, 08:47

Pai ideea era ca acel topic sa fie doar o baza de date a elicopterelor, fara a fi poluat de alte mesaje.Si aici se pot discuta orice nelamuriri sau intrebari cu privire la aparatele de zbor prezentate acolo.
Sus In jos
zapacitu
Flight Level 100
Flight Level 100

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptySam 10 Ian 2009, 17:43

Skywalker a scris:
Nu stiu sa raspund la intrebarea asta. Din cate stiam eu, e doar meteo, dar daca zici ca la SM-uri e altfel, nu te contrazic.
SM e denumirea variantei pentru Emiratele Arabe Unite, nu?
Eu am auzit (din surse de incredere) ca radarul de pe IAR-330 M (=Puma NATO) are si alte moduri de lucru, cum ar fi "terrain following", pe langa modul de radar meteo.
Sus In jos
Eurofighter
Membru activ
Eurofighter

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptySam 10 Ian 2009, 20:51

dylan a scris:

Sud-Aviation 365N Dauphin 2/YR-DFH, ex-204/cn: 6145
Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa 204ec3

sa zicem ca e 204 ex YR-DFH
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

Numarul mesajelor : 4876
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 15/04/2008

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa EmptySam 10 Ian 2009, 20:56

sa zicem ca e 204, ex-YR-DFH, ex-204... Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa   Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa Empty

Sus In jos

Discutii despre Elicopterele Romaniei- Lista completa
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Avioane cu care ati zburat
» Informatii despre elicopterele Puma modernizate la Brasov
» Discutii despre o linie aeriana directa Bucuresti - Zagreb
» Vand Machete diecast TAROM, scara 1:400
» Colectie "Elicopterele lumii"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum