bnaf Airport Level
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 45 Localizare : Montreal Data de inscriere : 24/01/2010
| Subiect: Informatii despre elicopterele Puma modernizate la Brasov Mier 26 Mai 2010, 03:07 | |
| "Salut, Eu sunt Marocan si din pacate vorbesc franceza. M-am inscris de curand pe acest forum pentru doua motive: Primul motiv - sunt pasionat de avioane, elicoptere si in general de aviatie. Al doilea motiv - as dori informatii si fotografii in legatura cu elicopterele Puma ale Aviatiei Marocane care sunt modernizate la Eurocopter Brasov, Romania. As fi recunoscator daca cineva dintre dumneavoastra poate sa-mi furnizeze aceste fotografii (sa le publice pe forum) sau informatii despre aceste modernizari. Va multumesc in avans pentru toate informatiile primite. Multumesc."
Ultima editare efectuata de catre arianne in Mier 26 Mai 2010, 16:27, editata de 2 ori (Motiv : Schimbat titlul subiectului - Changer le titre du topic.) | |
|
YR-197 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 799 Varsta : 62 Localizare : Arad Data de inscriere : 08/10/2009
| |
bnaf Airport Level
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 45 Localizare : Montreal Data de inscriere : 24/01/2010
| Subiect: Re: Informatii despre elicopterele Puma modernizate la Brasov Joi 27 Mai 2010, 03:23 | |
| Merci | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informatii despre elicopterele Puma modernizate la Brasov | |
| |
|