YR-PSB Dar nu ai merita informatia dupa ziua de azi in care ai demonstrat ca nu suntem o echipa.
Multumesc de informatie, cat despre acuza ta, cred ca nu aici e locul de discutie si ne cam abatem de la regulament, de aceea nu o sa contiuni mai mult de atat.
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Dum 07 Noi 2010, 19:31
Poze de acum 2 ore!
YR-POLI a.k.a YR-PSB
D-EOOB Ceva detalii YR-SND??
Si un apus frumos peste Cioca..
ALex
iulianfly Flight Level 100
Numarul mesajelor : 101 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/02/2009
Numarul mesajelor : 266 Varsta : 38 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 20/08/2010
Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Dum 14 Noi 2010, 11:28
Tocmai au zubrat "ciocanele" pe deasupra cartierului meu. Pe unul l-am recunoscut imediat dupa culoare, era YR-5143. In rest am mai observat 3 de culoare alba. Toate se deplasau spre S-E.
YR-SND Flight Level 300
Numarul mesajelor : 321 Varsta : 33 Localizare : Tmisoara Data de inscriere : 13/12/2008
Azi, a sosit o Extra pe Cioca, maine voi trece sa fac niste poze PS: Ceva avion strain, nu am observat inmatricularea
o mica corectie, nu era extra, ci o cobra( cel putin asa scria pe avion, corectati-ma daca am gresit) - azi a ajuns la cluj si se pare ca va ramane aici o vreme:D (sper sa nu gresesc - inmatriculare era F-RALH)
petrudimoff Fotograf
Numarul mesajelor : 1677 Varsta : 51 Localizare : Cluj-Napoca, Romania Data de inscriere : 05/04/2010
Azi, a sosit o Extra pe Cioca, maine voi trece sa fac niste poze PS: Ceva avion strain, nu am observat inmatricularea
o mica corectie, nu era extra, ci o cobra( cel putin asa scria pe avion, corectati-ma daca am gresit) - azi a ajuns la cluj si se pare ca va ramane aici o vreme:D (sper sa nu gresesc - inmatriculare era F-RALH)
....a ajuns la Cluj , este vorba de "Deborde Cobra 202B F-PRLH" , frumos avion, poze cu el gasiti la topicul pentru Aeroclubul Traian Dirjan
YR-SND Flight Level 300
Numarul mesajelor : 321 Varsta : 33 Localizare : Tmisoara Data de inscriere : 13/12/2008
Cand l-am observat, eram la volan...totusi am redus posibilitatile
Azi cand mergeam spre aerodrom, chiar cand parcam, il vad desprinsandu-se cu directie de Cluj, cum au afirmat mecanicii
yr_malex Airport Level
Numarul mesajelor : 26 Varsta : 31 Localizare : Arad Data de inscriere : 26/11/2010
O piesa faina, zic eu. Baietii au mai scos acum de Craciun un al doilea videoclip Joc de Noroc, filmat la Teatrului Naţional din Timişoara.
Scuze de offtopic... in teaser-ul de mai jos la piesa Zbor apare pe langa AN-2 si YR-5143 (TL-96 Star), YR-5049 (triciclu Apollo - motoparapanta) si un vajnic caine de aerodrom
YR-197 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 799 Varsta : 62 Localizare : Arad Data de inscriere : 08/10/2009
Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Sam 31 Dec 2011, 08:26
gisurvey a scris:
Stie cineva [Dane?] ce se mai intampla cu pista de la Mocrea? Am tot trecut pe deasupra...
totul este pregatit pentru asfaltarea pistei...in primavara!
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Sam 31 Dec 2011, 10:00
YR-197 a scris:
gisurvey a scris:
Stie cineva [Dane?] ce se mai intampla cu pista de la Mocrea? Am tot trecut pe deasupra...
totul este pregatit pentru asfaltarea pistei...in primavara!
Pe Youtube este un filmulet din 31 octombrie cu pista de la Mocrea. Pare mai mica decat cea de la Strejnic?
YR-197 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 799 Varsta : 62 Localizare : Arad Data de inscriere : 08/10/2009
Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Dum 01 Ian 2012, 10:11
gaudi a scris:
Pare mai mica decat cea de la Strejnic?
asa este
gisurvey Airport Level
Numarul mesajelor : 19 Varsta : 25 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 10/12/2009
Subiect: noutati in hangarul de la Cioca Joi 12 Ian 2012, 01:50
Vin si spotteri banteni cu o mare supriza, si anume o tura nebuna de spotting, cu fotografii SOL-AER, AER-AER, AER-SOL. Eu la capitlolul poze stau mai prost, deoarece in aer am imprumutat un alt aparat.
Tanarul Rafale in CTLS
YR-5299
Tanarul Razvan in CTLS
Cam atat de la mine, 5299 a fost avionul cu care am stat in aer pana la apus. Multumesc tuturor celor care au putut face posibil acest moment. Vom mai reveni cu poze de la micul aerodrom banatean
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
Cel mai mult imi place poza cu Dl. Bochis cand priveste inapoi ca si in retrovizoare daca mai sunteti langa el ! ca si un adevarat pilot de vanatoare !