ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Timisoara - Aerodromul Cioca

In jos 
+28
Adi_tm
claudiu_ne2000
RATus
gaudi
yr_malex
petrudimoff
Vipero
Rafale
eugen
iulianfly
flysebi
minny
Alex_tm
Capt_Vio
abrazivu
cipi_TM
Balki
YR-197
xpino
Radu_is
claudiup
gisurvey
allex
Kruger
Dylan
Mengelaus
Virusu
YR-SND
32 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyMier 21 Apr 2010, 22:23

Cioca prin anii 60:

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 M0001

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 M0002

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 M0003s

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 M0005

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 M0006

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 M0007

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 M0008

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 M0009

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 M0010

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 M0025

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 M0026

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 M0027

Scuze de calitate... dau filmul de pe care au fost scanate are cam 50 de ani.

Ultima editare efectuata de catre dylan in Joi 22 Apr 2010, 10:17, editata de 1 ori (Motiv : Resize foto la 800px latime conform REGULAMENTULUI !!)
Sus In jos
YR-197
Flight Level 400
Flight Level 400
YR-197

Numarul mesajelor : 799
Varsta : 62
Localizare : Arad
Data de inscriere : 08/10/2009

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyJoi 22 Apr 2010, 08:53

Bine ai venit Mihai Smile
Mai vrem...

lol!
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

Numarul mesajelor : 2688
Varsta : 38
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 30/12/2007

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyJoi 22 Apr 2010, 10:37

Minunate! mai baga planoare!
Sus In jos
Balki
Moderator
Balki

Numarul mesajelor : 1683
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/10/2008

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyJoi 22 Apr 2010, 11:02

frumoase clasice!
Ce culoare avea Antonov-ul, stie cineva?
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

Numarul mesajelor : 4876
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 15/04/2008

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyJoi 22 Apr 2010, 11:52

balki a scris:
Ce culoare avea Antonov-ul, stie cineva?
De obicei verde inchis...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyJoi 22 Apr 2010, 13:02

YR-197 a scris:
Bine ai venit Mihai Smile
Mai vrem...

lol!

Din pacate astea sunt singurele pe care le am de atunci.

virusu a scris:

Minunate! mai baga planoare!

ma uit acasa.... s-ar putea sa mai am o poza cu un Grunau Baby II. Pe vremea cand sunt facute tata era parasutist...abia anu urmator s-a apucat de planorism.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptySam 24 Apr 2010, 10:35

Inca o tura de poze 59-61:

Nu sunt sigur dar cred ca e un planor RG2 - Partizan:

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Cioca017
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Cioca017spate

Willis-ul de tras cabluri:

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Cioca012
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Cioca012spate

Grubau Baby:
In stanga "sus" se vede coada unui alt Baby care vine la aterizare

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Cioca005
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Cioca005spate

Grunau Baby:

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Cioca002
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Cioca002spate
Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 43
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyVin 28 Mai 2010, 23:35

Dupa atatea poze deosebite din trecut, revenim in zilele noastre cu cateva poze facute la Cioca, 28-05-2010, cu ocazia Cupei Carpatia Cioca 2010:
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9129
Avioane si combustibil sa fie, ca cisterne sunt…
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9131zr
Ole-Ola Viola!!!
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9180t
YR-5259
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9138b

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9184c

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9190
I-6546
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9170

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9140c
YR-5222
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9197x
YR-5079
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9200j
Agitatie
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9178l

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9141g
Linia de AN-2
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9169s
AN-2, YR-AUT
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9146i

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9147h
AN-2, YR-FLA
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9149q

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9153ew

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9159l

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9161j
AN-2, YR-PBP
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9164

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9165x
Dusul de seara
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9209a

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Img9191o
Sus In jos
abrazivu
Flight Level 100
Flight Level 100
abrazivu

Numarul mesajelor : 119
Varsta : 53
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 21/09/2009

MesajSubiect: stie cineva   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptySam 29 Mai 2010, 22:18

cine isi face hangar langa Chisineu Cris? Am inteles ca are si o pista inierbata si cadrul unui hangar, iar printre zabrele se vede o zburatoare rosie. Undeva nu departe de o benzinarie, parca.
Sus In jos
gisurvey
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 19
Varsta : 25
Data de inscriere : 10/12/2009

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyDum 06 Iun 2010, 22:47

locatia este la nord de Chisineu-Cris, pe partea dreapta a soselei Arad-Oradea.
este vorba de o pista inierbata de cca.250m, marcata si dotata cu maneca de vant.

nu am numele si telefonul proprietarului la indemana, dar daca chiar aveti nevoie de respectivele informatii pot face rost de ele.

[img]Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Chisineucris Uploaded with ImageShack.us[/img]
Sus In jos
Capt_Vio
Fotograf
Capt_Vio

Numarul mesajelor : 1327
Localizare : Canada
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyLun 07 Iun 2010, 00:33

Foarte faine toate pozele, mai ales cele istorice. Era alta lume... dar totusi ceva fantastic!
Sus In jos
Kruger
Airport Level
Airport Level
Kruger

Numarul mesajelor : 46
Data de inscriere : 09/07/2008

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyMar 08 Iun 2010, 02:30

Chiar o sa fie miting aviatic simbata 12 iunie? In presa nu am citit nimic. Pe romanian-spotters poate nu am cautat unde trebuie... Very Happy

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 MitingaerianTM2010

In seara asta am oprit in fata portii principale si am facut poza de mai sus.

Ultima editare efectuata de catre Kruger in Mar 08 Iun 2010, 02:35, editata de 1 ori
Sus In jos
Alex_tm
Moderator
Alex_tm

Numarul mesajelor : 1835
Varsta : 35
Localizare : TIMISOARA - BANAT
Data de inscriere : 15/01/2009

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyMar 08 Iun 2010, 02:33

Kruger a scris:
Chiar o sa fie miting aviatic simbata 12 iunie? In presa nu am citit nimic.
In seara asta am oprit in fata portii principale si am facut poza de mai sus.

Da.. Smile o sa fie!! Se discuta de el aici.

Vii?? Very Happy

Seara faina, Alex
Sus In jos
http://fanviola.piczo.com/?cr=5
YR-SND
Flight Level 300
Flight Level 300
YR-SND

Numarul mesajelor : 321
Varsta : 33
Localizare : Tmisoara
Data de inscriere : 13/12/2008

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyMar 08 Iun 2010, 10:01

Pun si eu poze de la cioca facute acum o spatamana Very Happy
Incepem cu AN'urile
YR-AUT
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Hpim1196

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Hpim1195o
YR-FLA
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Hpim1199
YR-PBP
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Hpim1200

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Hpim1206v

Si sa trecem la ULM'uri
YR-5259 un WT-9 DYNAMIC
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Hpim1202

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Hpim1203m
YR-5222 un CTSW
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Hpim1204

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Hpim1205f
I-6546
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Hpim1201
Si voi mai reveni cu poze si cu restul aeronavelor
Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Data de inscriere : 04/10/2008

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyLun 14 Iun 2010, 18:09

Titlu: Aerodromul de la Cioca va fi modernizat
Sursa: http://www.agenda.ro/news/news/31511/aerodromul-de-la-cioca-va-fi-modernizat.html
Autor: Liliana Iedu
Data: 14.06.2010

Citat :
Aerodromul de la Cioca va fi modernizat

Consiliul Judetean si Consiliul Local au un proiect comun

Cu alte cuvinte, Aeroportul Utilitar se doreste a fi o prelungire a Aeroportului International „Traian Vuia”, iar aici ar urma sa aterizeze si sa decoleze doar avioane de mici dimensiuni.

„Aeroportul va fi destinat avioanelor mici, inclusiv cele de pasageri. Am ajuns la un consens cu Consiliul Local Timisoara, in sensul pastrarii utilitatii si dezvoltarii ca locatie si ca o complementare pentru Aeroportul Traian Vuia ”, a declarat Constantin Ostaficiuc, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Acesta a adaugat ca la Cioca, in primul rand, este necesara o noua pista. „In ideea in care reusim sa avem Spitalul regional in locatia de la Calea Torontalului, vom putea asigura transportul cu elicoptere de la Cioca”, a mai declarat Ostaficiuc. Liderul CJT a precizat ca de aproximativ trei ani, aviatia utiliara din Timisoara este pe profit. „Aviatia utilitara nu mai e pe minus de trei ani. Avem profit. Am reusit sa fim importatori directi pentru combustibilii utilizati. De obicei se importau prin intermediari. Am sarit peste intermediari pentru a spori profitul”, a mai subliniat Ostaficiuc.

In acest moment, terenul pe care este amplasat aerodromul de la Cioca apartine Consiliului Judetean Timis, iar cladirile sunt ale Consiliului Local Timisoara.
Sus In jos
minny
Airport Level
Airport Level
minny

Numarul mesajelor : 66
Varsta : 44
Data de inscriere : 12/04/2010

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyMier 16 Iun 2010, 02:42

O noua pista, e buna asta Smile De parca asta inierbata chiar conteaza pentru ce vor ei sa faca. Mai precis trebuie o pista! Si sper sa nu se zgarceasca, sa o faca de minim 1 km, ideal 1.2 si cu tot cu balizaj nocturn altfel bani aruncati pe fereastra. Dar ideea e de apreciat, numai sa o si puna in practica.
Sus In jos
flysebi
Flight Level 400
Flight Level 400
flysebi

Numarul mesajelor : 437
Varsta : 34
Localizare : bucharest
Data de inscriere : 07/03/2009

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyMier 16 Iun 2010, 20:21

Realizez un articol lunar in Pilot Magazin despre comunitatile de zburatori

Rog zburatorii de la Cioca , sa imi trimiteti pe mail (flysebi@yahoo.com) urmatoarele:

Nume, varsta, ocupatie, alte pasiuni in afara de aviatie, de cand si ce zburati...planuri pt aceasta vara+ poza\poze, daca doriti si o peripetie de la zbor.

Lunar, voi updata rubrica cu noi povesti din comunitatea voastra

Multumesc si..cer senin!
Sus In jos
http://pilotmagazin.ro/
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyDum 04 Iul 2010, 21:15

Salutare la toata lumea......
Am postat si eu niste fotografii de la Cioca din arhiva personala care este cam subtire
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 43412877
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 21807069
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 52085650
Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 52085650
Sus In jos
YR-197
Flight Level 400
Flight Level 400
YR-197

Numarul mesajelor : 799
Varsta : 62
Localizare : Arad
Data de inscriere : 08/10/2009

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyLun 05 Iul 2010, 22:20

Bobina a scris:
Am postat si eu niste fotografii de la Cioca din arhiva personala care este cam subtire
O fi ea arhiva subtire,insa incarcatura emotionala e mare...
Poate mai postezi si cateva date:ani,nume...mai suntem cativa nostlgici pe aci...
Embarassed
Sus In jos
minny
Airport Level
Airport Level
minny

Numarul mesajelor : 66
Varsta : 44
Data de inscriere : 12/04/2010

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyLun 12 Iul 2010, 19:10

Citat :
Reprezentanţii CJ Timiş şi ai Primăriei Timişoara au decis să nu înstrăineze Aeroportul Cioca, cel mai vechi aeroport din judeţul Timiş, şi să îl transforme într-o alternativă la Aeroportul Internaţional „Traian Vuia”.

Potrivit consilierului judeţean PNL Viorel Coifan, într-o primă fază, se va încerca atragerea unui investitor care să deschidă un serviciu de aerotaxi pe acest aeroport. Pentru ca parteneriatul să fie cât mai atractictiv, autorităţile locale sunt decise să investească în infrastructura acestui aeroport. Mai exact, pista de iarbă lungă de 750 de metri va fi transformată într-o pistă asfaltată lungă de 1800 de metri şi lată de 30 de metri.

„Un om de afaceri sau un turist care va ajunge pe Aeroportul Internaţional, va putea lua de acolo un taxi până la Aeroportul Cioca, iar de acolo un avion ultra uşor sau un elicopter până la Deva, sau Hunedoara”, a afirmat Coifan.

De asemenea, pe viitor, acest aeroport utiliar va putea deservi elicopterele SMURD, cele ale poliţiei şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi avioanele folosite pentru stropirea culturilor agricole.

În acest moment, terenul pe care se află Aeroportul Cioca este în proprietatea CJ Timiş, în timp ce clădirile sunt deţinute de Primăria Timişoara.

http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/autoritatile-locale-vor-sa-introduca-un-serviciu-de-aerotaxi-pe-aeroportul-cioca/cn/news-20100709-02535101
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

Numarul mesajelor : 2688
Varsta : 38
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 30/12/2007

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyDum 18 Iul 2010, 01:27

Cine ma ajuta si pe mine cu inmatricularea AN-2ului violet? dati din bascheti ca am nevoie urgent! ma bazez pe voi timisorenilor si dau o timisoreana cand ne vedem cheers
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyDum 18 Iul 2010, 15:02

virusu a scris:
Cine ma ajuta si pe mine cu inmatricularea AN-2ului violet? dati din bascheti ca am nevoie urgent! ma bazez pe voi timisorenilor si dau o timisoreana cand ne vedem cheers

YR-PSB Dar nu ai merita informatia dupa ziua de azi in care ai demonstrat ca nu suntem o echipa.

Ultima editare efectuata de catre Octavian in Dum 18 Iul 2010, 15:46, editata de 3 ori
Sus In jos
Alex_tm
Moderator
Alex_tm

Numarul mesajelor : 1835
Varsta : 35
Localizare : TIMISOARA - BANAT
Data de inscriere : 15/01/2009

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyDum 18 Iul 2010, 15:08

virusu a scris:

Viruse..pe el nu are nici o inmatriculare, dar na..vad ca Octavian stie, ramane sa confirme YR-SND care a lucrat la el! Smile

Eu cred ca inmatriculare ii YR-POLI Laughing Very Happy

Alex
Sus In jos
http://fanviola.piczo.com/?cr=5
YR-SND
Flight Level 300
Flight Level 300
YR-SND

Numarul mesajelor : 321
Varsta : 33
Localizare : Tmisoara
Data de inscriere : 13/12/2008

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyDum 18 Iul 2010, 20:08

Confirm inmatricularea zisa de Octavian "YR-PSB"
Atasez o poza ce se regaseste pe pagina anterioara

Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 P7210044
POZA NU IMI APARTINE

Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 EmptyLun 19 Iul 2010, 01:07

Octavian a scris:
virusu a scris:

YR-PSB Dar nu ai merita informatia dupa ziua de azi in care ai demonstrat ca nu suntem o echipa.

Intaradevar tu esti cel mai indreptatit sa comentezi ca nu suntem o echipa, tu ala care intotdeauna cand sta lumea intr-un loc te trezesti sa fugi in altu chiar daca ti s-a atras atentia sa nu faci asta (Targu Mures 2009 , Satu Mare 2009) Tu ala care in loc sa fi barbat si sa pui piciorul in prag si sa ne atragi atentia ca exageram cu modul in care te tratam preferi sa fugi si sa bocesti la Ratus exact asa cum face o baba bocitoare.... Din ce echipa vrei sa faci parte? Din echipa pe care o barfesti si o ponegresti? Echipa care te ajuta si in loc de mersi primeste doar aroganta de doi lei? Am asteptat sa imi spui macar un mersi pentri autorizatia aia de Radio Receptor Amator...... dar se vede treaba ca din partea ta altceva in afara de boceli, lipsa de respect si BARFE nu primim nimic. Din respect pentru colegii SPOTTERI de la CLUJ am considerat ca este etic din partea mea sa te las in plata domnului si sa nu ma cobor la nivelul tau sa itit spun ceea ce cred despre tine!!! Daca in anumite momente am decis sa nu vorbesc cu tine nu am facut-o pentru ca m-a pus cineva cu botul pe labe ci pentru ca ma bantuia un profund dispret..... Daca tu crezi ca un paracios poate sa faca parte dintr-o echipa atunci eu declar ca refuz sa fiu parte a acelei echipe in care respectivul paracios este inclus........

Personal m-ai jignit mai mult decat am facut-o eu batandu-mi joc de tine, L-ai jignit acum pe Virus si l-ai jignit pe Griff acu cateva luni .... ALTCEVA ESTI CAPABIL SA FACI!!!!

P.S. Vezi sa nu uiti sa ma parasti din nou!!!!

Dragi colegi imi cer scuze de reactie dar pur si simplu m-am saturat de lipsa de respect, de fatarnicia acestui asa zis coleg al nostru, m-am saturat sa il tot aud cum improasca cu noroi si cum considera ca toti ii suntem inferiori lui marele spotter care nici macar sa isi prelucreze pozele nu ii capabil dar nici sa spuna mersi celor care il ajuta.....

P.S. 2 Sper sa nu continuam discutia pentru ca n u isi are locul aici!!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca   Timisoara - Aerodromul Cioca - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Timisoara - Aerodromul Cioca
Sus 
Pagina 2 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Miting aviatic la Aerodromul Cioca, Timisoara 5 Septembrie 2009
» Miting Aviatic Timisoara Cioca
» Antonov An-2
» Aeroshow Blue Eagles. Aerodrom Cioca - Timisoara. 14 mai 2016
» Aerodromul Bistrita

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum