shouriken Administrator
Numarul mesajelor : 3451 Varsta : 69 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Vin 20 Dec 2013, 20:32 | |
| Din pacate nu avem butonul "Like/Imi place" | |
|
radu1984 Airport Level
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 40 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 29/11/2015
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Dum 29 Noi 2015, 11:49 | |
| Buna ziua,ma bucur sa ma aflu pe acest frumos forum ! Sunt din Timisoara,aproape de Cioca,de mic eram pasionat de avioanele care "aruncau" parasutisti si imprastiau insecticid peste oras,Antonov AN-2 dar si de elicopterele Kamov KA-26 sau Kamov KA-126 ,nu sunt sigur . Mergeam si u bicicletele acolo,tin minte campionatul european din 1993 , daca nu ma insel , stiu ca a murit si o parasutista pe atunci,fosta colega de scoala cu o vecina.Cat despre fotografii , atunci cand voi avea destui bani imi iau un aparat bun sa fac si eu poze pe unde pot.Dar m-am jucat cu avioane RC si am ceva modele.As avea insa cateva intrebari,in perioada inainte 1990 si pana prin 1995 cate AN-2 aveau la cioca si cate elicoptere kamov,daca nu e cu suparare are cineva poze cu ele si care le era indicativul YR-... ? Inca o intrebare ma insel sau la campionatoul european din 1993 au "aruncat" parasutisti si cu elicoptere IAR 330 Puma cumva,doua parca .... ??? Daca cineva ma poate ajuta niste raspunsuri la intrebarile de mai sus raman indatorat ! O duminica placuta ! | |
|
Voicu Moderator
Numarul mesajelor : 2513 Varsta : 62 Localizare : Arad - ARW - LRAR Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Sam 19 Noi 2016, 19:30 | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca | |
| |
|