| Timisoara - Aerodromul Cioca | |
|
+28Adi_tm claudiu_ne2000 RATus gaudi yr_malex petrudimoff Vipero Rafale eugen iulianfly flysebi minny Alex_tm Capt_Vio abrazivu cipi_TM Balki YR-197 xpino Radu_is claudiup gisurvey allex Kruger Dylan Mengelaus Virusu YR-SND 32 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
minny Airport Level
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 44 Data de inscriere : 12/04/2010
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Mier 16 Iun 2010, 02:42 | |
| O noua pista, e buna asta De parca asta inierbata chiar conteaza pentru ce vor ei sa faca. Mai precis trebuie o pista! Si sper sa nu se zgarceasca, sa o faca de minim 1 km, ideal 1.2 si cu tot cu balizaj nocturn altfel bani aruncati pe fereastra. Dar ideea e de apreciat, numai sa o si puna in practica. | |
|
| |
flysebi Flight Level 400
Numarul mesajelor : 437 Varsta : 34 Localizare : bucharest Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Mier 16 Iun 2010, 20:21 | |
| Realizez un articol lunar in Pilot Magazin despre comunitatile de zburatori
Rog zburatorii de la Cioca , sa imi trimiteti pe mail (flysebi@yahoo.com) urmatoarele:
Nume, varsta, ocupatie, alte pasiuni in afara de aviatie, de cand si ce zburati...planuri pt aceasta vara+ poza\poze, daca doriti si o peripetie de la zbor.
Lunar, voi updata rubrica cu noi povesti din comunitatea voastra
Multumesc si..cer senin! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Dum 04 Iul 2010, 21:15 | |
| |
|
| |
YR-197 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 799 Varsta : 62 Localizare : Arad Data de inscriere : 08/10/2009
| |
| |
minny Airport Level
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 44 Data de inscriere : 12/04/2010
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Lun 12 Iul 2010, 19:10 | |
| - Citat :
- Reprezentanţii CJ Timiş şi ai Primăriei Timişoara au decis să nu înstrăineze Aeroportul Cioca, cel mai vechi aeroport din judeţul Timiş, şi să îl transforme într-o alternativă la Aeroportul Internaţional „Traian Vuia”.
Potrivit consilierului judeţean PNL Viorel Coifan, într-o primă fază, se va încerca atragerea unui investitor care să deschidă un serviciu de aerotaxi pe acest aeroport. Pentru ca parteneriatul să fie cât mai atractictiv, autorităţile locale sunt decise să investească în infrastructura acestui aeroport. Mai exact, pista de iarbă lungă de 750 de metri va fi transformată într-o pistă asfaltată lungă de 1800 de metri şi lată de 30 de metri.
„Un om de afaceri sau un turist care va ajunge pe Aeroportul Internaţional, va putea lua de acolo un taxi până la Aeroportul Cioca, iar de acolo un avion ultra uşor sau un elicopter până la Deva, sau Hunedoara”, a afirmat Coifan.
De asemenea, pe viitor, acest aeroport utiliar va putea deservi elicopterele SMURD, cele ale poliţiei şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi avioanele folosite pentru stropirea culturilor agricole.
În acest moment, terenul pe care se află Aeroportul Cioca este în proprietatea CJ Timiş, în timp ce clădirile sunt deţinute de Primăria Timişoara.
http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/autoritatile-locale-vor-sa-introduca-un-serviciu-de-aerotaxi-pe-aeroportul-cioca/cn/news-20100709-02535101 | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Dum 18 Iul 2010, 01:27 | |
| Cine ma ajuta si pe mine cu inmatricularea AN-2ului violet? dati din bascheti ca am nevoie urgent! ma bazez pe voi timisorenilor si dau o timisoreana cand ne vedem | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Dum 18 Iul 2010, 15:02 | |
| - virusu a scris:
- Cine ma ajuta si pe mine cu inmatricularea AN-2ului violet? dati din bascheti ca am nevoie urgent! ma bazez pe voi timisorenilor si dau o timisoreana cand ne vedem
YR-PSB Dar nu ai merita informatia dupa ziua de azi in care ai demonstrat ca nu suntem o echipa.
Ultima editare efectuata de catre Octavian in Dum 18 Iul 2010, 15:46, editata de 3 ori |
|
| |
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Dum 18 Iul 2010, 15:08 | |
| - virusu a scris:
- Cine ma ajuta si pe mine cu inmatricularea AN-2ului violet? dati din bascheti ca am nevoie urgent! ma bazez pe voi timisorenilor si dau o timisoreana cand ne vedem
Viruse..pe el nu are nici o inmatriculare, dar na..vad ca Octavian stie, ramane sa confirme YR-SND care a lucrat la el! Eu cred ca inmatriculare ii YR-POLI Alex | |
|
| |
YR-SND Flight Level 300
Numarul mesajelor : 321 Varsta : 33 Localizare : Tmisoara Data de inscriere : 13/12/2008
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Dum 18 Iul 2010, 20:08 | |
| Confirm inmatricularea zisa de Octavian "YR-PSB" Atasez o poza ce se regaseste pe pagina anterioara POZA NU IMI APARTINE | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Lun 19 Iul 2010, 01:07 | |
| - Octavian a scris:
- virusu a scris:
YR-PSB Dar nu ai merita informatia dupa ziua de azi in care ai demonstrat ca nu suntem o echipa.
Intaradevar tu esti cel mai indreptatit sa comentezi ca nu suntem o echipa, tu ala care intotdeauna cand sta lumea intr-un loc te trezesti sa fugi in altu chiar daca ti s-a atras atentia sa nu faci asta (Targu Mures 2009 , Satu Mare 2009) Tu ala care in loc sa fi barbat si sa pui piciorul in prag si sa ne atragi atentia ca exageram cu modul in care te tratam preferi sa fugi si sa bocesti la Ratus exact asa cum face o baba bocitoare.... Din ce echipa vrei sa faci parte? Din echipa pe care o barfesti si o ponegresti? Echipa care te ajuta si in loc de mersi primeste doar aroganta de doi lei? Am asteptat sa imi spui macar un mersi pentri autorizatia aia de Radio Receptor Amator...... dar se vede treaba ca din partea ta altceva in afara de boceli, lipsa de respect si BARFE nu primim nimic. Din respect pentru colegii SPOTTERI de la CLUJ am considerat ca este etic din partea mea sa te las in plata domnului si sa nu ma cobor la nivelul tau sa itit spun ceea ce cred despre tine!!! Daca in anumite momente am decis sa nu vorbesc cu tine nu am facut-o pentru ca m-a pus cineva cu botul pe labe ci pentru ca ma bantuia un profund dispret..... Daca tu crezi ca un paracios poate sa faca parte dintr-o echipa atunci eu declar ca refuz sa fiu parte a acelei echipe in care respectivul paracios este inclus........ Personal m-ai jignit mai mult decat am facut-o eu batandu-mi joc de tine, L-ai jignit acum pe Virus si l-ai jignit pe Griff acu cateva luni .... ALTCEVA ESTI CAPABIL SA FACI!!!! P.S. Vezi sa nu uiti sa ma parasti din nou!!!! Dragi colegi imi cer scuze de reactie dar pur si simplu m-am saturat de lipsa de respect, de fatarnicia acestui asa zis coleg al nostru, m-am saturat sa il tot aud cum improasca cu noroi si cum considera ca toti ii suntem inferiori lui marele spotter care nici macar sa isi prelucreze pozele nu ii capabil dar nici sa spuna mersi celor care il ajuta..... P.S. 2 Sper sa nu continuam discutia pentru ca n u isi are locul aici!!! |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Lun 19 Iul 2010, 01:17 | |
| - Octavian a scris:
Multumesc de informatie, cat despre acuza ta, cred ca nu aici e locul de discutie si ne cam abatem de la regulament, de aceea nu o sa contiuni mai mult de atat. | |
|
| |
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Dum 07 Noi 2010, 19:31 | |
| Poze de acum 2 ore! YR-POLI a.k.a YR-PSB D-EOOB Ceva detalii YR-SND?? Si un apus frumos peste Cioca.. ALex | |
|
| |
iulianfly Flight Level 100
Numarul mesajelor : 101 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Lun 08 Noi 2010, 09:58 | |
| Cessna 172N viitor YR-MAX O frumusete - felicitari posesorului. | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Lun 08 Noi 2010, 10:07 | |
| Faina batranica! Am mai vazut-o AICI pozata tot la Cioca luna trecuta. | |
|
| |
Alex_tm Moderator
| |
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Mar 09 Noi 2010, 20:37 | |
| Rezista cu stoicism, batranul Kamov... | |
|
| |
Alex_tm Moderator
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Joi 11 Noi 2010, 21:10 | |
| | |
|
| |
YR-SND Flight Level 300
Numarul mesajelor : 321 Varsta : 33 Localizare : Tmisoara Data de inscriere : 13/12/2008
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Vin 12 Noi 2010, 21:26 | |
| | |
|
| |
Rafale Flight Level 200
Numarul mesajelor : 266 Varsta : 38 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 20/08/2010
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Dum 14 Noi 2010, 11:28 | |
| Tocmai au zubrat "ciocanele" pe deasupra cartierului meu. Pe unul l-am recunoscut imediat dupa culoare, era YR-5143. In rest am mai observat 3 de culoare alba. Toate se deplasau spre S-E. | |
|
| |
YR-SND Flight Level 300
| |
| |
Vipero Airport Level
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 31 Localizare : Cluj_Napoca Data de inscriere : 12/11/2009
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Mier 20 Apr 2011, 18:46 | |
| - YR-SND a scris:
- Azi, a sosit o Extra pe Cioca, maine voi trece sa fac niste poze
PS: Ceva avion strain, nu am observat inmatricularea o mica corectie, nu era extra, ci o cobra( cel putin asa scria pe avion, corectati-ma daca am gresit) - azi a ajuns la cluj si se pare ca va ramane aici o vreme:D (sper sa nu gresesc - inmatriculare era F-RALH) | |
|
| |
petrudimoff Fotograf
Numarul mesajelor : 1677 Varsta : 51 Localizare : Cluj-Napoca, Romania Data de inscriere : 05/04/2010
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Mier 20 Apr 2011, 18:57 | |
| | |
|
| |
YR-SND Flight Level 300
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Mier 20 Apr 2011, 20:20 | |
| - Vipero a scris:
- YR-SND a scris:
- Azi, a sosit o Extra pe Cioca, maine voi trece sa fac niste poze
PS: Ceva avion strain, nu am observat inmatricularea o mica corectie, nu era extra, ci o cobra( cel putin asa scria pe avion, corectati-ma daca am gresit) - azi a ajuns la cluj si se pare ca va ramane aici o vreme:D (sper sa nu gresesc - inmatriculare era F-RALH) Cand l-am observat, eram la volan...totusi am redus posibilitatile Azi cand mergeam spre aerodrom, chiar cand parcam, il vad desprinsandu-se cu directie de Cluj, cum au afirmat mecanicii | |
|
| |
yr_malex Airport Level
Numarul mesajelor : 26 Varsta : 31 Localizare : Arad Data de inscriere : 26/11/2010
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Joi 21 Apr 2011, 17:10 | |
| Hai sa va intreb... Mai ales pe tine YR-SND... dar daca stie altcineva e bine Nu se anunta anul acesta niciun miting la voi ? Din cate am inteles, extrele nu au in program cioca... De ce ? .. | |
|
| |
gisurvey Airport Level
Numarul mesajelor : 19 Varsta : 25 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 10/12/2009
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca Dum 18 Dec 2011, 09:26 | |
| - YO2LZO-Dan-bujetu a scris:
- O sa mai am chestii noi...cel putin de la Cioca si evntual Ineu-Mocrea...cand o fi cazul
Pana atunci sa auzim de bine
Dan Stie cineva [Dane?] ce se mai intampla cu pista de la Mocrea? Am tot trecut pe deasupra... PS Cumva off-topic, dar nu neaparat - se intampla destule chestii interesante in zona si am nevoie de o varianta comoda de "imortalizare" Asa ca as aprecia orice informatie utila pe urmatorul subiect: https://romanian-spotters.forumgratuit.ro/t6322-camera-aerofoto-sistem-remote | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Timisoara - Aerodromul Cioca | |
| |
|
| |
| Timisoara - Aerodromul Cioca | |
|