|
| Filmul ,,Terminalul,, -varianta mexico-japoneza | |
| | Autor | Mesaj |
---|
bobocell Membru activ
Numarul mesajelor : 442 Varsta : 34 Localizare : resita Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Filmul ,,Terminalul,, -varianta mexico-japoneza Lun 24 Noi 2008, 19:46 | |
| "Am preferat o viata tihnita". Asa explica un japonez alegerea sa de a trai... in terminalul aeroportului international din capitala Mexicului. Cam la fel ca personajul lui Tom Hanks dintr-un film remarcabil, intitulat chiar asa, Terminalul. Personajul lui Tom Hanks a fost nevoit sa ramana pe aeroport pentru ca, in timpul zborului spre New York, in tara sa din Europa de Est a avut loc o lovitura de stat. Japonezul Hiroshi Nohara a ales acest mod de viata de buna voie. In septembrie, a venit cu o cursa de la Tokyo, avand viza turistica valabila pana in martie si bilet de intoarcere. Insa, in ultimele trei luni, n-a parasit aeroportul din capitala mexicana. Intre timp, a devenit o celebritate, face poze cu turistii, care ii cumpara cate ceva de mancare, da autografe si interviuri.,, Oare e mai bine intr-un terminal decat in Japonia? | |
| | | crizatu Airport Level
Numarul mesajelor : 47 Localizare : LRCL Data de inscriere : 20/03/2008
| Subiect: Re: Filmul ,,Terminalul,, -varianta mexico-japoneza Sam 06 Dec 2008, 23:49 | |
| La noi de-ai incerca sa faci asta ai fi considerat (si probabil pe buna dreptate) cersetor si te-ar da afara imediat din aeroport. Eu sunt de parere ca aeroportul nu-i hotel, desi merge o seara acolo daca ai in ziua urmatoare conexiune si n-ai bani de stat la hotel. | |
| | | Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Re: Filmul ,,Terminalul,, -varianta mexico-japoneza Sam 06 Dec 2008, 23:57 | |
| - crizatu a scris:
- ...desi merge o seara acolo daca ai in ziua urmatoare conexiune si n-ai bani de stat la hotel.
Nu neaparat banii conteaza. Daca ai zborul la 5-6 dimineata si trebuie sa faci check-in-ul la 4-5 dimineata, deci trebuie sa pleci pe la 3-4 din oras catre aeroport, cazarea la hotel pentru cateva ore de somn e cam inutila. Si cateodata atunci cand dormi doar cateva ore esti mai obosit decat daca n-ai fi dormit deloc... | |
| | | crizatu Airport Level
Numarul mesajelor : 47 Localizare : LRCL Data de inscriere : 20/03/2008
| Subiect: Re: Filmul ,,Terminalul,, -varianta mexico-japoneza Dum 07 Dec 2008, 00:39 | |
| Sau asa. Eu tot nu inteleg insa ce l-ar putea face pe acel japonez sa vrea sa traiasca cateva luni in aeroport. Just for fun? | |
| | | Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Re: Filmul ,,Terminalul,, -varianta mexico-japoneza Dum 07 Dec 2008, 10:31 | |
| - crizatu a scris:
- Eu tot nu inteleg insa ce l-ar putea face pe acel japonez sa vrea sa traiasca cateva luni in aeroport. Just for fun?
Poate pentru publicitate, pe care deja a obtinut-o... Sau poate pentru ca nu-i chiar "normal". | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Filmul ,,Terminalul,, -varianta mexico-japoneza Dum 07 Dec 2008, 10:50 | |
| Inclin sa cred ca japonezu e dus cu pluta rau de tot. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Filmul ,,Terminalul,, -varianta mexico-japoneza | |
| |
| | | | Filmul ,,Terminalul,, -varianta mexico-japoneza | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |