ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Ziua Eroilor 2015 la Rosiorii de Vede

In jos 
AutorMesaj
mihaiatanasie
Membru activ
mihaiatanasie

Numarul mesajelor : 2388
Varsta : 67
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

Ziua Eroilor 2015 la Rosiorii de Vede Empty
MesajSubiect: Ziua Eroilor 2015 la Rosiorii de Vede   Ziua Eroilor 2015 la Rosiorii de Vede EmptyVin 22 Mai 2015, 22:46

Ziua Eroilor 2015
Ca fiecare an, şi de data asta elevii şi profesorii de la Liceul Tehnologic “Virgil Madgearu” de la Roşiorii de Vede au participat la festivităţile comemorative ocazionate de Ziua Eroilor. Mai întâi, un grup mare de madgearişti au depus o coroană de flori la monumental din centrul oraşului, acolo unde, în organizarea Direcţiei municipal de cultură se adună, de obicei, roşiorenii.
După prânz, un grup mai mic de elevi de la clasa a IX-a G s-a îmbarcat in racheta roşie YankeeEchoTango şi s-a deplasat la Spitalul de Ftiziologie, în curtea căruia se află de trei ani Monumentul Eroilor Aviatori.
Colegul meu, prof. Robert Săvulescu şi-a asumat rolul de fotograf official, aşa cum a făcut-o de multe ori la acţiuni de acest gen.
Fetele au depus un mic buchet de flori pentru Eroii Grupului 1 Vânătoare.

Ziua Eroilor 2015 la Rosiorii de Vede IMG_8080

Ziua Eroilor 2015 la Rosiorii de Vede IMG_8086

Apoi, cu toţii am aprins lumânări în memoria lor şi a tuturor aviatorilor căzuţi în luptă.

Ziua Eroilor 2015 la Rosiorii de Vede IMG_8123

A urmat o vizită la avionul 217. Mărturisesc că şi eu am fost curios să aflu în ce stare este avionul meu, pe care nu l-am mai văzut de câteva luni; a trebuit să recunosc că s-a menţinut în aceeaşi stare cum mi-l aminteam, mai puţin autocolantele care alcătuiesc inscripţiile şi cocardele, care s-au cam scorojit.

Ziua Eroilor 2015 la Rosiorii de Vede IMG_8101

Ce ştie să facă un profesor decât să explice: băieţii sunt curioşi să afle care sunt componentele unei aeronave şi ascultă cu mult interes. Pentru amândoi e prima întâlnire “nas în nas” cu un avion.

Ziua Eroilor 2015 la Rosiorii de Vede IMG_8112

Ne fotografiem lângă 217. Poza va fi afişată şi la panoul din interiorul Liceului nostru. Printre copii se strecoară, pe rând, şi cei doi profesori.

Ziua Eroilor 2015 la Rosiorii de Vede IMG_8132

Ziua Eroilor 2015 la Rosiorii de Vede IMG_8133

Ziua Eroilor 2015 la Rosiorii de Vede IMG_8146

Apoi părăsim obiectivul, nu înainte de a-I spune “la revedere” lui 217.

Ziua Eroilor 2015 la Rosiorii de Vede IMG_8166

Mulţumesc dlui doctor Mihai Năstăsescu, Directorul medical al Spitalului TBC şi dlui Cârciumaru Valerică, managerul instituţiei pentru că ne-au permis accesul în incintă, binenţeles sub supravegherea unui angajat, pentru că este o zonă cu acces limitat.
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/

Ziua Eroilor 2015 la Rosiorii de Vede
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ziua Armatei 2017 la Rosiorii de Vede
» Ziua Armatei 2011 la Rosiorii de Vede
» Ziua Drapelului National 2014 la Rosiorii de Vede
» Ziua Aviatiei Romane 2012 la Rosiorii de Vede
» Noaptea Muzeelor 2012 la Rosiorii de Vede