ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Ziua Drapelului National 2014 la Rosiorii de Vede

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
mihaiatanasie
Membru activ
mihaiatanasie

Numarul mesajelor : 2388
Varsta : 67
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

Ziua Drapelului National 2014 la Rosiorii de Vede Empty
MesajSubiect: Ziua Drapelului National 2014 la Rosiorii de Vede   Ziua Drapelului National 2014 la Rosiorii de Vede EmptyJoi 26 Iun 2014, 18:38

Desi este un oras mic si nebagat in seama, Rosiorii de Vede se mandreste cu actiuni patriotice dedicate sarbatorilor nationale. 26 iunie, Ziua Drapelului National, a fost sarbatorita printr-o actiune organizata de Muzeul Municipal de Istorie "Petre Voivozeanu".
Au fost trei comunicari, prezentate de doamna muzeograf Vera Cojocaru, domnul profesor Gheorghe Vlad si de mine. Am vorbit despre prezenta celor trei culori pe aeronavele romanesti, militare si civile, de-a lungul timpului.
Va asigur ca in timp ce am vorbit eu nu s-a ridicat nimeni de pe scaun (spre deosebire de ...).
As vrea sa multumesc tuturor celor de pe rospotters.ro de ale caror fotografii m-am servit pentru a-mi ilustra interventia, ii asigur pe toti ca nu am uitat acolo sa spun de unde am pozele (imi cer iertare ca nu am cerut voie sa le utilizez).
Sper sa fac rost de imagini de la eveniment si sa le postez aici.
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
mihaiatanasie
Membru activ
mihaiatanasie

Numarul mesajelor : 2388
Varsta : 67
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: Ziua Drapelului National 2014 la Rosiorii de Vede   Ziua Drapelului National 2014 la Rosiorii de Vede EmptyVin 27 Iun 2014, 18:52

Iata fotografiile promise.
Mai intai, invitatia redactata de Directia pentru Cultura, Educatie, Creatie si Sport din cadrul Primariei Rosiorii de Vede.

Ziua Drapelului National 2014 la Rosiorii de Vede 1_zps2c32a69a

Ziua Drapelului National 2014 la Rosiorii de Vede 2_zpsb20dbe63

Fotografiile care urmeaza sunt datorate domnului Silviu Arsu, de la Casa de Cultura, caruia ii aduc multumiri.
Cuvântul de deschidere al doamnei Veronica Cojocaru, muzeograful-sef al Muzeului nostru

Ziua Drapelului National 2014 la Rosiorii de Vede 3_zps6314399c

Domnul viceprimar Teodoru Stanga aduce mesajul administratiei locale.

Ziua Drapelului National 2014 la Rosiorii de Vede 4_zps6a1dcca2

Dupa interventia colegului meu, domnul profesor de istorie Gheorghe Vlad (de la care nu am imagini), a fost momentul meu. Pozele prezentate, majoritatea reprezentand aeronave expuse la Muzeul Aviatiei sau aflate in evolutie la BIAS 2014, la care s-au adaugat si alte imagini luate de pe forum, pentru care inca o data multumesc, au captivat ascultatorii/privitorii.

Ziua Drapelului National 2014 la Rosiorii de Vede 5_zps318426d6

Ziua Drapelului National 2014 la Rosiorii de Vede 6_zps6b5960f4

Probabil ca unii dintre noi, care au vizitat expozitii cu tematica aeronautica deschise in aceasta sala, vor recunoaste locurile. Sper sa mai avem ocazii demne de a fi consemnate aici.
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
lrbc
Fotograf
lrbc

Numarul mesajelor : 1823
Varsta : 110
Localizare : Bacău
Data de inscriere : 08/05/2009

MesajSubiect: Re: Ziua Drapelului National 2014 la Rosiorii de Vede   Ziua Drapelului National 2014 la Rosiorii de Vede EmptyVin 27 Iun 2014, 19:16

Felicitări dom` profesor!  cheers 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ziua Drapelului National 2014 la Rosiorii de Vede   Ziua Drapelului National 2014 la Rosiorii de Vede Empty

Sus In jos

Ziua Drapelului National 2014 la Rosiorii de Vede
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ziua Armatei 2011 la Rosiorii de Vede
» Ziua Eroilor 2015 la Rosiorii de Vede
» Ziua Armatei 2017 la Rosiorii de Vede
» Ziua Aviatiei Romane 2012 la Rosiorii de Vede
» Noaptea Muzeelor 2012 la Rosiorii de Vede

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum