Numarul mesajelor : 46 Varsta : 43 Localizare : los angeles Data de inscriere : 18/08/2011
Subiect: Aeroporturi din Mexic Dum 12 Oct 2014, 06:10
salutare. am intreprins o calatorie aero pe ruta van nuys (california) - mexic - florida - bahamas. am fotografiat multe aeroporturi in acest timp, unele mai cunoscute, altele mai putin, o sa postez niste poze aici pentru cei interesati:
planul:
San Felipe MMSF
MMGM Guaymas
MMCL Culiacan
mai adaug in curand! Pace!
Ultima editare efectuata de catre Voicu in Joi 16 Oct 2014, 13:19, editata de 1 ori (Motiv : .)
bavareze Airport Level
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 43 Localizare : los angeles Data de inscriere : 18/08/2011
Subiect: Re: Aeroporturi din Mexic Mar 14 Oct 2014, 06:13
era sa uit: KSAN san diego
apoi mai departe MMMZ mazatlan
Morelia MMMM
la fiecare oprire eram intampinati de un comitet de soldati inarmati cu pusti automate. aceleasi intrebari: de unde vin, cum ma cheama, al cui e avionul, unde ma duc, cat stau etc. cred ca sunt niste masuri ca sa para ca se face ceva impotriva trficului de droguri. din cand in cand mai trimit cate un caine sa isi bage nasul prin bagaje. in rest - prietenosi, dai mana cu ei, vorbesti despre una, alta, nu cere nimeni spaga, tigari, bere etc. urmatoarele poze tot la MMMM
si prima furtuna cu care ne-am confruntat, imediat dupa Morelia, destul de ingrijoratoare as spune:
furtuna ne-a intarziat o ora, drept pentru care am ajuns in Oaxaca noaptea. ceea ce este contrar legii din Mexic, care zice ca se zboara numai IFR noaptea. a venit un inspector, parea destul de afectat, se plangea ca o sa aibe probleme cu sefii. i-am aratat actele si a plecat sa se descurce cu acest caz. Teoretic, ar fi trebuit sa aterizam in alta parte inainte de apus. Ceea ce nu am facut. Iarna nu-i ca vara :-)
Am ramas blocati in Oaxaca o zi in plus fata de cat ne-am fi dorit din cauza unui grup de nori.
Numai bine!
Radu
lrbc Fotograf
Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 110 Localizare : Bacău Data de inscriere : 08/05/2009
Subiect: Re: Aeroporturi din Mexic Mar 14 Oct 2014, 07:56
Fain. Exotice locuri pentru noi. Mai baga!
bavareze Airport Level
Subiect: Re: Aeroporturi din Mexic Joi 30 Oct 2014, 01:54
continuam:
Palenque MMPQ - abia deschis de 5-6 luni, spre surpriza mea nu aveau benzina de vanzare... nici nu ma lasau sa aduc cu canistra... rezultat: plec la drum de 45 de minute cu 11 galoane ramase...
zbor cu f putina benzina in rezervor doar peste mlastini:
ajuns in Ciudad del Carmen MMCE:
de acolo 3 ore peste jungla din yucatan pana in playa del carmen PCM
si cu asta s-a incheia prima parte a zborului. revin. ceau!
bavareze Airport Level
Subiect: Re: Aeroporturi din Mexic Sam 03 Ian 2015, 10:44
decolare Playa del Carmen PCM
ascultand Havana ATIS in timp ce traversam Golful Mexicului
Key West Intl KEYW
KEYW zona vama/imigrari
Si interiorul unuia dintre hangare de la KEYW:
In parcare la Kendall-Tamiami KTMB - reparatii la minut