Salutare la toata lumea
.Dupa o scurta pauza cauzata de un drum pana la Madrid,ma reintroduc si eu in forum impreuna cu pozele pe care le-am facut cu aceasta ocazie.Am plecat cu TAROM de pe OTP pe 24 septembrie si ne-am intors pe 1 octo0mbrie (uite asa nu am ajuns la BSDA,dar chiar nu am de ce sa ma plang).La dus am zburat cu un A310-300 (dar habar nu am care era inmatricularea lui),iar la intoarcere am venit cu B737-300 YR-BGD.Ambele zboruri au fost frumoase,fara turbulente,dar acreala insotitoarelor de zbor a fost maximala
.Durata zborurilor a fost de aproximativ 3 ore si 45 de minute,iar altitudinea de croaziera FL 360-FL370 (e o chestie cam ciudata in ceea ce priveste atribuirea nivelelor de zbor din Italia mai departe despre care nu prea stiu nimic,de aia am ajuns sa zburam pe nivel impar si HDG 270).Sper sa va placa pozele mele,desi nu am avut un aparat prea performant (nici macar nu e al meu-pt asta imprumutat o sa ii port vesnica recunostinta cumnatei mele).
Avro RJ-100 TNT pe OTP de la standul A3
ROT A318
ROT B737-700
08R;ne pregatim de decolare
Papitza.Nici nu ajunsesem la VELIP si deja se servise masa;omleta a fost bunicica dar crocheta aia...frate nici nu stii ce mananci..o fi fost de soia
Muntii Dinarici si Marea Adriatica
Insule si nori deasupra Adriaticii
Desi nu se observa in mod evident,exista o pelicula extrem de fina de cristale de gheata care reflectau lumina soarelui in felul asta.
Mi-am tot dorit sa intalnesc si eu niste avioane pe care sa pot sa le fotografiez cu tot cu contrail...cam astea au iesit
Aici undeva spre partea stanga in josul pozei se vede si un punctulet mai intunecat -el e responsabilul pentru contrail
Dupa un viraj de vreo 20 de grade la dreapta am vazut o minunatie de Cumulunimbus pileus deasupra Sardiniei
Ei se intorc...noi ne ducem (avantaj noi,clar)
Dupa o aterizare super la Barajas,nici nu am iesit bine de pe pista 33Rca a mai si aterizat cineva
Olympic Airlines B737-400
Pilotul avionului nostru (a fost super dragut,pt ca initial eu facusem o poza in care era cu spatele,iar secundul m-a vazut si i-a spus comandantuli;el a deschis geamul,m-a strigat..si uite poza.Multumesc Cmdt.Serb)
Cu dedicatie speciala pt dylan,a carui pasiune is cozile;)
M-am gandit sa pun si niste poze de prin Madrid,un oras de care eu realmente m-am indragostit.
Se vad turnurile: BBVA (asta e o banca de-a lor) primul,apoi cel rotund este Torre Picasso
Puerta Europa (cele doaua blocuri inclinate) si alti zgarie-nori pe Passeo de la Castellana
Schimbarea garzii la Palacio Real
Plaza de Cibeles si Puerta de Alcala in spate
Cu asta se plimba politia madrilena
Pe 1 octombrie am plecat cu cursa ROT 418 la ora 19.05 ora Spaniei.Desi nu am stat prea mult prin aeroport am reusit sa fac si eu cateva poze.Din pacate au foarte multe rampe pentru accesul pasagerilor in avion si nu prea ai multe locuri bune pentru poze.Initial m-am asezat pe latura terminalului 4S cu vedere la pista 15L;apoi am ajuns in capatul aceluiasi terminal,unde exista o cale de rulare mai apropiata si am reusit sa fac poze mai bune (cel putin asa mi se par mie).Odata cu imbarcarea,pe ultima suta de metrii am mai prins ceva (astea is pozele cele mai chinuite).Un amanunt care mie mi s-a parut interesant ar fi ca aveau 4 piste in serviciu:decolari de pe 15 L si 15 R,iar aterizari de pe 18L si 18R.
B757 (habar nu am compania,deci va rog sa ma ajutati voi) cleared for take off si A321 Iberia holding short pista 15L
Un A320 Iberia la stand
A321 Lufthansa
B738 Air Berlin
MD-87? Spanair
B737-dar nu stiu nici varanta nici companie...pls help
B757-236 British Airways G-CPEL,vecinul nostru de stand
B737-78J ROT YR-BGH cu destinatia Cluj (zbor ROT415)
A320-232 EC-HRP Spanair
B757 I-GTXE Alitalia
A320-211 EC-FLQ Iberia
CRJ-900ER EC-JXZ Iberia Regional (Air Nostrum)
B737-85P EC-KEO Air Europa
A320-214 EC-HDO Iberia
B737-36N OO-VEX Brusseles Airlines
A319-114 D-AILY Lufthansa
A319 Czech Airlines (prea e misto schema ca sa nu pun poza)
B737 SAS
Ne pregateam de taxi.Din nou, special pentru dylan,o coada de G-CPEL
Acum...botul si TUG-ul
Uite-l ca are si corp...
Prioritate de dreaptapt la taxi...hehe
A 319-111 G-EZAD Easy Jet
MD-87 EC-KJE Spanair,special pt eli-arw
A330 Iberworld Airlines
A320-214 EC-KEN Iberworld Airlines
O ultima poza,inainte de intrarea pe pista...Hasta luego Madrid!
Cam asta am reusit eu.Sper sa va placa...daca nu...poate data viitoare o sa iasa mai bine;eu o a ma straduiesc!
Toate cele bune