| Toamna bavareza OTP-MUC-OTP | |
|
+8flight Gripen YR-197 Voicu arianne loplo atr_42_500 mesterul manolescu 12 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
mesterul manolescu Flight Level 100
Numarul mesajelor : 134 Varsta : 60 Localizare : Moinesti-Bacau Data de inscriere : 24/03/2010
| Subiect: Toamna bavareza OTP-MUC-OTP Mar 13 Sept 2011, 23:36 | |
| Va salut si incerc sa trimit primul meu trip report. Mi-am dorit de mult sa vad zona Bavariei ,sa intru in atmosfera locului,sa vizitez Munchenul cel incarcat de istorie,cultura ,tehnica,politica si mai ales de ...bere ! Nu fac un secret ca mi-am dorit sa stau la o terasa ,sa maninc wursten si sa beau o bere adevarata. Se bea mult acolo,dar n-am vazut oameni beti ,sa vorbeasca tare ,sa fie violenti. N-am crezut inainte , dar e o mare diferenta intre berea de acolo si cea [ mai multa] de la noi. In rest ,oameni relaxati, ordine, sistem de metrou fantastic, muzee , parc central olimpic foarte curat si plin de atractii, etc. Am intalnit [in parc] si un membru din fortele de descurajare "Graurii Carpatilor" ce intona la acordeon [ vezi poza] celebrul "Deutschland,Deutschland ,alles bules !" Foarte pitoresc... Scuzati calitatea si incadrarea pozelor, nu trageti in fotograf,face si el ce poate... https://2img.net/r/ihimizer/img5/7020/p1030448n.jpg[/img] | |
|
| |
atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: Re: Toamna bavareza OTP-MUC-OTP Mier 14 Sept 2011, 09:41 | |
| | |
|
| |
loplo Fotograf
Numarul mesajelor : 911 Varsta : 45 Localizare : EDDK Data de inscriere : 19/01/2009
| Subiect: Re: Toamna bavareza OTP-MUC-OTP Mier 14 Sept 2011, 14:42 | |
| Frumos TR. In pentultima poza ai prins Aradul.
PS ai fost cam devreme la Munchen, trebuia sa mai astepti cateva zile si prindeai Oktoberfest. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 134 Varsta : 60 Localizare : Moinesti-Bacau Data de inscriere : 24/03/2010
| Subiect: Re: Toamna bavareza OTP-MUC-OTP Mier 14 Sept 2011, 16:03 | |
| Multumesc ! Am mers mai devreme ,tocmai ca sa evit aglomeratia ,care nu-mi place in general. Si asa ,seara era full in Marienplatz si zonele adiacente. Oricum ,aglomeratia e compensata acolo cu rabdarea,calmul si disciplina germana ,chiar si atunci cand stai la rand la bere si wurst. Si la drept vorbind ,nu prea stai la rand ,la cate terase sunt ! Nu vreau sa fac prea mult apologia berii ,ci a "culturii bautului berii " care,nu credeam ,dar chiar exista ! P.S. : N-am reusit sa identific aeroportul militar pozat in Ungaria ,langa Dunare ! | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Toamna bavareza OTP-MUC-OTP Mier 14 Sept 2011, 17:02 | |
| - mesterul manolescu a scris:
- P.S. : N-am reusit sa identific aeroportul militar pozat in Ungaria ,langa Dunare !
Fokto / Kalocsa | |
|
| |
Voicu Moderator
Numarul mesajelor : 2513 Varsta : 62 Localizare : Arad - ARW - LRAR Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: Toamna bavareza OTP-MUC-OTP Joi 15 Sept 2011, 00:11 | |
| felicitari !! foarte reusite fotografiile...... in poza de mai jos ( penultima in tripul tau ) este Aeroportul Arad si lucrarile de la centura Aradului in regim de autostrada...... | |
|
| |
loplo Fotograf
Numarul mesajelor : 911 Varsta : 45 Localizare : EDDK Data de inscriere : 19/01/2009
| Subiect: Re: Toamna bavareza OTP-MUC-OTP Vin 16 Sept 2011, 11:08 | |
| mesterul manolescu, daca ajungeai si la Oktoberfest, vedeai si nemti beti manga, care nu se comporta prea civilizat (partea responsabila de asta a creierului este dezactivata de la atata bere la halba/scumpa).
Sa mai zica cineva ca e Arad, si ne luam de altii care "nu citesc mesajele precedente." | |
|
| |
YR-197 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 799 Varsta : 62 Localizare : Arad Data de inscriere : 08/10/2009
| Subiect: Re: Toamna bavareza OTP-MUC-OTP Vin 16 Sept 2011, 12:06 | |
| | |
|
| |
Gripen Flight Level 200
Numarul mesajelor : 252 Varsta : 52 Localizare : Suedia Data de inscriere : 06/01/2011
| Subiect: Re: Toamna bavareza OTP-MUC-OTP Sam 17 Sept 2011, 21:51 | |
| Interesanta calatorie. La Deutsches Museum ai ajuns? Eu nu am avut decat vreo 2 ore la dispozitie si abia astept sa ma intorc. | |
|
| |
| Subiect: Re: Toamna bavareza OTP-MUC-OTP Dum 18 Sept 2011, 13:28 | |
| Spre rusinea mea nu am ajuns decat la poarta la Deutsches Museum si era sambata -ora 17 si surprinzator...ora inchiderii ! Si cum am avut doar o zi -jumatate la dispozitie nu am mai revenit . Imi pare teribil de rau ca l-am ratat ,ca si sectia speciala si mai ampla dedicata aviatiei, din cartierul Oberschleisheim ,unde se ajunge usor cu S-bahn-ul. Am vrut sa ajung cu trenul si la Garmisch- Partenkirchen [ vreo suta de km sud de MUC} si de acolo sus ,pe Zugspitze cu telefericul si Zahnradbahn-ul, unde e o priveliste de vis ! Dar am vrut prea multe pentru o zi si jumatate... Poate alta data,cine stie... Oricum ,spre deosebire de alte locatii vizitate in Europa ,in Munchen m-as intoarce si cu inima si cu ...pardon...burta, pentru bere ! Toate bune... | |
|
| |
flight Flight Level 300
Numarul mesajelor : 313 Varsta : 43 Localizare : Targoviste Data de inscriere : 04/02/2010
| Subiect: Re: Toamna bavareza OTP-MUC-OTP Dum 18 Sept 2011, 14:54 | |
| Frumoasa excursie ai avut mestere, faine pozele.multumim, ai zburat bine cu ATR-ul,sau a fost diferenta intre boeing si Atr? | |
|
| |
| Subiect: Re: Toamna bavareza OTP-MUC-OTP Dum 18 Sept 2011, 19:34 | |
| Am zburat prima data cu un Boeing [ YR- BGG Retro] ,desi zbor de prin anii '80! La dus am avut un culoar destul de jos [ 9000] . Cu ATR- e diferenta de plafon [ 5000] ,viteza [500],zgomot si loc la picioare. Cu A-318 mi s-a parut mai confortabil ,sau e doar o impresie... Ce am remarcat des la ATR-uri sunt aterizarile smuncite ,asimetrice pe prima portiune .datorita ecartamentului mic al trenului... Raman cu nostalgia zborurilor cu AN-24... | |
|
| |
cipi_TM Membru activ
Numarul mesajelor : 1409 Varsta : 43 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Re: Toamna bavareza OTP-MUC-OTP Vin 23 Sept 2011, 12:03 | |
| Frumos TR. - mesterul manolescu a scris:
Franziskaner Weissbier – cea mai buna bere din lume...parerea mea. Ai incercat-o? Trebuie neaparta sa vizitezi Deutsches Museum, pe langa sediul central...sa nu uiti de sectia de aviatie care se afla pe un vechi aerodrom american. | |
|
| |
Tummelisa Flight Level 100
Numarul mesajelor : 148 Varsta : 52 Localizare : Suedia Data de inscriere : 04/01/2011
| Subiect: Re: Toamna bavareza OTP-MUC-OTP Vin 23 Sept 2011, 12:39 | |
| Si mie mi-a facut mare placere sa citesc, multumesc . Acum doi ani, tot asa, in septembrie, inainte de Oktoberfest, am fost si eu intr-o vacanta prin Bavaria si mi-a placut chiar mai mult decat ma asteptam. Pacat ca nu ai avut timp sa vizitezi ceva mai mult prin jur, castelele construite de Ludwig I dar mai ales cele ale lui Ludwig II merita vizitate, mai cu seama Neuschwanstein. | |
|
| |
danielgavan Airport Level
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 55 Localizare : petrosani Data de inscriere : 24/05/2009
| Subiect: Munchen Sam 24 Sept 2011, 20:45 | |
| Frumos! Deabia astept si eu sa ajung din nou in Munchen, una din destinatiile mele preferate si destul de dese in ultimii ani. Oras, imprejurimi, aeroport super. | |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: Toamna bavareza OTP-MUC-OTP Joi 10 Noi 2011, 20:12 | |
| Acum, dupa ce am prins promotia de la Tarom ( 118 eur TTI ) spre MUC, citesc acest TR cu atentie. Pe langa oras vreau sa mai vad: castelul Neuschwanstein ( incerc sa prind si castelul Hohenschwangau ), lagarul Dachau, palatul Herrenchiemsee. Desi am mai fost odata pe MUC, in tranzit, acum sper sa pot vedea mai bine aeroportul. Voi fi la cura de slabire: doar carnati si bere, fara paine. Thx @mestere !!
Off: astazi, cu ocazia vizitei marinarului acasa la tanti merkel, am auzit ceva de "o companie aeriana" care ar putea introduce o cursa regulata OTP-Berlin...dar am auzit in fuga, nu am prins tot. Ma gandeam la una de linie ( Tarom sau Lufthansa ), ca Germanwings deja zboara. Poate mai scad preturile, la Germanwings sunt scumpe rau si B.A. nu mai zboara. Voi stiti ceva ? | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Toamna bavareza OTP-MUC-OTP Joi 10 Noi 2011, 20:22 | |
| - metalactual a scris:
- Off:
astazi, cu ocazia vizitei marinarului acasa la tanti merkel, am auzit ceva de "o companie aeriana" care ar putea introduce o cursa regulata OTP-Berlin...dar am auzit in fuga, nu am prins tot. Ma gandeam la una de linie ( Tarom sau Lufthansa ), ca Germanwings deja zboara. Poate mai scad preturile, la Germanwings sunt scumpe rau si B.A. nu mai zboara. Voi stiti ceva ? http://www.evz.ro/detalii/stiri/ce-planuri-are-lufthansa-pentru-aeroporturile-din-romania-953209.html | |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: Toamna bavareza OTP-MUC-OTP Joi 10 Noi 2011, 20:37 | |
| Multam' @arianne! Mi-am verificat acum e-mail-ul si vad deja: "Din iunie 2012 zburaţi cu noi din Bucureşti către Berlin. Rezervaţi acum bilete de la 49 €** one way." Cine doreste, sa bage viteza. Ma gandesc deja.... L.E. Hmmm, pare ca oferta este doar la dus...dar la intors ? Am facut cateva simulari si am gasit si preturi la 99 dus-intors TTI - este f. bun pretul, orele de plecare sunt cam nasoale, pierzi zilele de plecare - un minus. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Toamna bavareza OTP-MUC-OTP | |
| |
|
| |
| Toamna bavareza OTP-MUC-OTP | |
|