| Excursia mea in Romania si Croatia - (multe poze) SEA JFK OTP cu Delta | |
|
+15metalactual B32fly gabi-737 Voicu bobocell valavia Ioan-Adrian Popa Virusu ALMI gaudi horizob eugen kill3r999 YR-DNY Capt_Vio 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Excursia mea in Romania si Croatia - (multe poze) SEA JFK OTP cu Delta Dum 05 Oct 2008, 13:40 | |
| Faina povestire Cayenne, ai talent la scris, devii un spottero-scriitor , imi place sa citesc relatarile tale...Vad ca ai facut poze lejer de la bar, eu nu prea am indraznit. | |
|
| |
Cayenne Flight Level 300
Numarul mesajelor : 385 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: Re: Excursia mea in Romania si Croatia - (multe poze) SEA JFK OTP cu Delta Dum 05 Oct 2008, 22:57 | |
| Poze "lejere"... am stat cu telefonul in mana continuu. Am peste 20 de filmulete...cu plecari, sosiri, debarcari, imbarcari etc. Stii ca eu nu am retineri la pozat avioane! | |
|
| |
Balaurul Flight Level 100
Numarul mesajelor : 107 Varsta : 44 Localizare : Brasov Data de inscriere : 03/06/2008
| Subiect: Re: Excursia mea in Romania si Croatia - (multe poze) SEA JFK OTP cu Delta Mier 29 Oct 2008, 17:06 | |
| Salut Vio ! Abia acum am citit raportul tau ! E super ! La fel sunt si pozele ! Una dintre ele mi-a atras atentia. Cred ca esti primul spotter roman care a pozat(si postat) asa ceva. Priveste in fata hangarului ! E ceea ce cred eu sau ma insel ? Felicitari ! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Excursia mea in Romania si Croatia - (multe poze) SEA JFK OTP cu Delta Mier 29 Oct 2008, 17:38 | |
| Una bucata Concorde pare a fii in respectiva poza.... Cand, de unde si cu ce ocazie |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Excursia mea in Romania si Croatia - (multe poze) SEA JFK OTP cu Delta Mier 29 Oct 2008, 17:39 | |
| Balaurul si kkk,
Exact... Am facut acea poza in timp ce aterizam la New-York, pe 31 August 2008... Ce cauta acolo, habar nu am... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Excursia mea in Romania si Croatia - (multe poze) SEA JFK OTP cu Delta Mier 29 Oct 2008, 18:08 | |
| - Capt_Vio a scris:
- Balaurul si kkk,
Exact... Am facut acea poza in timp ce aterizam la New-York, pe 31 August 2008... Ce cauta acolo, habar nu am... Sper ca il expun pe undeva si nu il transforma in Tiatan si aluminiu vechi ca atunci......... le spunem vorbe de duh de nu se vad |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Excursia mea in Romania si Croatia - (multe poze) SEA JFK OTP cu Delta Mier 29 Oct 2008, 22:35 | |
| - gabi-737 a scris:
- Fain trip reportul, ai avut ceva rabdare sa pui atatea poze.
Ceva e de remarcat : oriunde zbori ai parte sa stai langa o tipa...cum reusesti??? "Numarandu-ma" printre cele doua tipe langa care a stat Vio ca pasager, imi permit sa imi dau cu parerea: Vio, a fost cel mai frumos zbor din viata mea, cel mai frumos zbor din cele 9 pe care le-am avut in concediul meu din SUA de anul asta, cel mai dragut "vecin" si cel mai ... Pentru cei care nu il cunosc personal pe Vio, vi-l recomand! E o bomba de entuziasm. Pe mine m-a molipsit iremediabil. |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| |
| |
eddyz Flight Level 100
Numarul mesajelor : 167 Varsta : 37 Localizare : Canada Data de inscriere : 06/04/2008
| Subiect: Re: Excursia mea in Romania si Croatia - (multe poze) SEA JFK OTP cu Delta Joi 31 Mar 2011, 14:50 | |
| Capt_Vio , mai ai cumva poze cu casa pe care ati inchiriat-o? Am fost si eu in makarska acum un an, si cred ca am stat in aceasi casa in care te-ai cazat tu. In orice caz, mi-au placut pozele, si mi-au amintit de vacanta . | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
| Subiect: Re: Excursia mea in Romania si Croatia - (multe poze) SEA JFK OTP cu Delta Joi 31 Mar 2011, 19:37 | |
| - eddyz a scris:
- Capt_Vio , mai ai cumva poze cu casa pe care ati inchiriat-o? Am fost si eu in makarska acum un an, si cred ca am stat in aceasi casa in care te-ai cazat tu. In orice caz, mi-au placut pozele, si mi-au amintit de vacanta .
Cred ca da. Trebuie sa le caut. Au trecut vreo 2.5 ani de atunci | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Excursia mea in Romania si Croatia - (multe poze) SEA JFK OTP cu Delta | |
| |
|
| |
| Excursia mea in Romania si Croatia - (multe poze) SEA JFK OTP cu Delta | |
|