| Tura de 3 ore cu planorul langa Cluj | |
|
+14metalactual Vreauinaer ovidiu51 nrares GYN Capt_Vio propellerdream Virusu VIC horizob Dylan Voicu aegean RATus 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Tura de 3 ore cu planorul langa Cluj Vin 19 Iun 2009, 21:17 | |
| - MogaViorel a scris:
- @ Virusu... am intrebat doar, nu am dat la nimeni in cap. un incident, orice, un vant puternic, esti jos la půtina viteza si mergi catre ceva jos, un pom, de exemplu.... nu ma gandesc doar la accidente, imi place zborul foarte mult, dar te rog sa citesti ami bine mensajele sa le poti intelege corect.
O zi buna tuturor Eram la Ghimbav la aeroclub acu vreo 8 ani, dupa ce imi luasem licenta de PPL. In ziua aia am facut chef si i-am invitat si pe planoristi de la Sanpetru. Tot timpul ne sicanam cu ei pe tema ce este mai bun: planor sau avion, insa in seara aceea cineva dupa cateva beri a scos o fraza memorabila care avea sa incline inca o data balanta catre planoristi. "Ba nene, eu la planor nu tre sa imi fac griji de motor, presiune la ulei, la lichidu hidraulic, turatie sau mai stiu eu ce. Ca vb aia:motorul dreapta merge?! Mergeee -Motorul stanga merge??!! -Mergeee si mai bine...acu ne depaseste" In aviatie orice este posibil iar un pilot bine pregatit va sti totdeauna sa reactioneze pe masura, evaluand situatia si cautand cea mai buna solutie pentru ca totul sa se termine cu bine. |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: Tura de 3 ore cu planorul langa Cluj Lun 22 Iun 2009, 19:29 | |
| Minunat planor, minunate fotos !! Nu cred ca voi avea vreodata parte de un astfel de zbor, totusi speranta moare ultima. | |
|
| |
Daniel Flight Level 200
Numarul mesajelor : 267 Varsta : 34 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 23/02/2009
| Subiect: Re: Tura de 3 ore cu planorul langa Cluj Lun 22 Iun 2009, 20:28 | |
| Foarte frumoase pozele.As dori sa fac si eu planorism, dar numai de la anul.Imi puteti da cateva informatii despre inscriere si ce mai ii nevoie.Scuze ca am incadrat intrebarea in topicul asta dar nu stiam unde sa o pun. | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Tura de 3 ore cu planorul langa Cluj Lun 22 Iun 2009, 23:59 | |
| - Daniel a scris:
- Foarte frumoase pozele.As dori sa fac si eu planorism, dar numai de la anul.Imi puteti da cateva informatii despre inscriere si ce mai ii nevoie.Scuze ca am incadrat intrebarea in topicul asta dar nu stiam unde sa o pun.
inscrierile se fac de obicei in luna ianuarie la sediul aeroclubului. o sa completezi o fisa de inscriere, si o sa faci o vizita medicala. dar parerea mea e ca, mai bine dai o fuga pana la dezmir si vorbesti live cu instructorii acolo, si te vor lamuri. bafta | |
|
| |
Daniel Flight Level 200
Numarul mesajelor : 267 Varsta : 34 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 23/02/2009
| Subiect: Re: Tura de 3 ore cu planorul langa Cluj Mier 24 Iun 2009, 22:22 | |
| - virusu a scris:
- Daniel a scris:
- Foarte frumoase pozele.As dori sa fac si eu planorism, dar numai de la anul.Imi puteti da cateva informatii despre inscriere si ce mai ii nevoie.Scuze ca am incadrat intrebarea in topicul asta dar nu stiam unde sa o pun.
inscrierile se fac de obicei in luna ianuarie la sediul aeroclubului. o sa completezi o fisa de inscriere, si o sa faci o vizita medicala. dar parerea mea e ca, mai bine dai o fuga pana la dezmir si vorbesti live cu instructorii acolo, si te vor lamuri. bafta Dar mai exact unde ii si cu ce pot sa ajung acolo?Intre ce ore gasesc pe cineva acolo? | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Tura de 3 ore cu planorul langa Cluj Lun 29 Iun 2009, 09:02 | |
| - Daniel a scris:
Dar mai exact unde ii si cu ce pot sa ajung acolo?Intre ce ore gasesc pe cineva acolo? mergi catre apahida, treci de sensul girator facut la pasarela pentru centura, treci de un lukoil pe dreapta, apoi se face un drum la dreapta catre fabrica albastra (rondocarton), de acolo faci stanga, si iar dreapta pe un drumulet pe langa case, care te duce fix la aerodrom. nu ai cum sa-l ratezi | |
|
| |
Daniel Flight Level 200
| Subiect: Re: Tura de 3 ore cu planorul langa Cluj Lun 29 Iun 2009, 14:56 | |
| Mersi pentru informatii.Sper sa ajung cat de repede cand o sa am timp liber. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Tura de 3 ore cu planorul langa Cluj Vin 10 Iul 2009, 05:38 | |
| Da... am zburat si eu un pic cu planou pe fsx.. si nu e chiar asa greu, numa ca trebe sa sti ce faci. - talonone a scris:
- In aviatie orice este posibil iar un pilot bine pregatit va sti totdeauna sa reactioneze pe masura, evaluand situatia si cautand cea mai buna solutie pentru ca totul sa se termine cu bine.
Da, un pilot, care e pregatit bine, iti dai seama cand iasa cu bine din situati grele, si de pe pamant poti sa zici: "Eu asi fi virat mai usor"... "eu asi fi redus puterea"... dar cand esti sus, si ai atatea in cap, numai cei intradevar bine pregatiti iau decizi bune. |
|
| |
fularU Fotograf
Numarul mesajelor : 1725 Varsta : 57 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 22/04/2009
| Subiect: Re: Tura de 3 ore cu planorul langa Cluj Sam 18 Iul 2009, 21:55 | |
| Superbe imagini RATus , superb zborul Bravos si pentru talentul literar!!! M A I VREEEEEEEMMMMMMM!!!!!! | |
|
| |
YR-197 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 799 Varsta : 62 Localizare : Arad Data de inscriere : 08/10/2009
| Subiect: Re: Tura de 3 ore cu planorul langa Cluj Vin 13 Noi 2009, 16:24 | |
| | |
|
| |
Radu_is Fotograf
Numarul mesajelor : 389 Varsta : 37 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/09/2009
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tura de 3 ore cu planorul langa Cluj | |
| |
|
| |
| Tura de 3 ore cu planorul langa Cluj | |
|