ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

AirAsia - 4 zile de superpreturi !!!

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
metalactual
Membru activ
metalactual

Numarul mesajelor : 538
Varsta : 56
Localizare : Buc.
Data de inscriere : 19/02/2008

AirAsia - 4 zile de superpreturi !!! Empty
MesajSubiect: AirAsia - 4 zile de superpreturi !!!   AirAsia - 4 zile de superpreturi !!! EmptyMar 20 Sept 2011, 23:11

Pentru poporul calator in ASIA, anunt:

AirAsia are superpreturi in perioada mai-octombrie 2012. De astazi pana pe 25 Sept. - adica 4 zile de preturi mici.
Eu am stat acum non-stop 2h pe site-ul lor si am cumparat bilete:

1 - KBR-KUL - 2 pers. fiecare cu 20 kg/pers bagaj cala + masa la bord + locuri rezervate = 35 eur
2 - KUL-DSP-KUL - 2 pers. fiecare cu 20 kg/pers bagaj cala + masa la bord + locuri rezervate = 145 eur

Fata de preturile de ieri, care oricum nu erau mari, am salvat in total 130 eur/2 pers.

Pe mine astea m-au interesat. Daca va tenteaza dati un ochi, poate va coafeaza ceva.
Bafta !
Sus In jos
metalactual
Membru activ
metalactual

MesajSubiect: Re: AirAsia - 4 zile de superpreturi !!!   AirAsia - 4 zile de superpreturi !!! EmptyLun 12 Dec 2011, 19:54

Un update la AirAsia, pentru cei care calatoresc in zona:

AirAsia a introdus zboruri din KL si BK catre Surat Thani ( Thai ). Asta vine la aprox. 120 km de Ko Samui. Google zice ca faci pana in 3 ore ( terestru + ferry ), vezi
aici.
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: AirAsia - 4 zile de superpreturi !!!   AirAsia - 4 zile de superpreturi !!! EmptyLun 12 Dec 2011, 21:01

Eu am zburat in 2008 cu AirAsia din Bangkok in Surat Thani si intr-adevar fix 3 ore faci de acolo pana in Koh Samui. O ora cu autobusul si 2 cu feribotul.
Sus In jos
metalactual
Membru activ
metalactual

MesajSubiect: Re: AirAsia - 4 zile de superpreturi !!!   AirAsia - 4 zile de superpreturi !!! EmptyDum 18 Dec 2011, 19:09

Multumesc @Mengelaus pentru detalii. Noutatea o reprezinta cursa dinspre KUL nu dinspre BKK, m-a lamurit @Imperator acum cateva zile.
Cum a fost transferul, lejer/complicat, ceva pret ?
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: AirAsia - 4 zile de superpreturi !!!   AirAsia - 4 zile de superpreturi !!! EmptyLun 19 Dec 2011, 11:23

Pentru preturi trebuie sa ma consult cu sotia ca nu mai tin minte dar transferul a fost super simplu. Din aeroport in bus si dupa aia pe ferry. Drumul cu ferry a fost super fain, am mers printre insule, apa curata cer senin, de vis, ce mai. Cand ajungi in Koh Samui, terminalul ferry e foarte scurt si in capatul lui te asteapta taxiurile sa te duca unde vrei. Nu sunt batai de cap.
Sus In jos
metalactual
Membru activ
metalactual

MesajSubiect: Re: AirAsia - 4 zile de superpreturi !!!   AirAsia - 4 zile de superpreturi !!! EmptyMier 21 Dec 2011, 12:58

Multumesc pentru infos.
Nu imi trebuiesc detalii acum, sa te implici cu memoria Smile.
Oricum se mai schimba preturile in timp iar eu nu plec la anul. Vreau pentru 2013 - februarie/martie. In ce perioada a anului ai fost si cum ai prins vremea ?
Am cam deviat cu subiectul...ai postat undeva impresii ?
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: AirAsia - 4 zile de superpreturi !!!   AirAsia - 4 zile de superpreturi !!! EmptyMier 21 Dec 2011, 14:55

Da, sunt impresii pe blogul de la semnatura, ca sa nu mai lungim cu off-topicul Smile Din pacate nu reusesc sa-mi amintesc preturi, stiu doar ca din aeroport am cumparat un singur bilet bus+ferry.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: AirAsia - 4 zile de superpreturi !!!   AirAsia - 4 zile de superpreturi !!! Empty

Sus In jos

AirAsia - 4 zile de superpreturi !!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» AirAsia QZ8501 disparut
» Air Asia (AK / AXM)
» 3 zile la Viena
» 9 zile in Portugalia
» 3 zile la Lisabona

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Bilete de avion si transport - Airline Route and Ticket Information-
Mergi direct la: