| AirAsia - 4 zile de superpreturi !!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: AirAsia - 4 zile de superpreturi !!! Mar 20 Sept 2011, 23:11 | |
| Pentru poporul calator in ASIA, anunt:
AirAsia are superpreturi in perioada mai-octombrie 2012. De astazi pana pe 25 Sept. - adica 4 zile de preturi mici. Eu am stat acum non-stop 2h pe site-ul lor si am cumparat bilete:
1 - KBR-KUL - 2 pers. fiecare cu 20 kg/pers bagaj cala + masa la bord + locuri rezervate = 35 eur 2 - KUL-DSP-KUL - 2 pers. fiecare cu 20 kg/pers bagaj cala + masa la bord + locuri rezervate = 145 eur
Fata de preturile de ieri, care oricum nu erau mari, am salvat in total 130 eur/2 pers.
Pe mine astea m-au interesat. Daca va tenteaza dati un ochi, poate va coafeaza ceva. Bafta !
| |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: AirAsia - 4 zile de superpreturi !!! Lun 12 Dec 2011, 19:54 | |
| Un update la AirAsia, pentru cei care calatoresc in zona:
AirAsia a introdus zboruri din KL si BK catre Surat Thani ( Thai ). Asta vine la aprox. 120 km de Ko Samui. Google zice ca faci pana in 3 ore ( terestru + ferry ), vezi aici. | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: AirAsia - 4 zile de superpreturi !!! Lun 12 Dec 2011, 21:01 | |
| Eu am zburat in 2008 cu AirAsia din Bangkok in Surat Thani si intr-adevar fix 3 ore faci de acolo pana in Koh Samui. O ora cu autobusul si 2 cu feribotul. | |
|
| |
metalactual Membru activ
| Subiect: Re: AirAsia - 4 zile de superpreturi !!! Dum 18 Dec 2011, 19:09 | |
| Multumesc @Mengelaus pentru detalii. Noutatea o reprezinta cursa dinspre KUL nu dinspre BKK, m-a lamurit @Imperator acum cateva zile. Cum a fost transferul, lejer/complicat, ceva pret ? | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: AirAsia - 4 zile de superpreturi !!! Lun 19 Dec 2011, 11:23 | |
| Pentru preturi trebuie sa ma consult cu sotia ca nu mai tin minte dar transferul a fost super simplu. Din aeroport in bus si dupa aia pe ferry. Drumul cu ferry a fost super fain, am mers printre insule, apa curata cer senin, de vis, ce mai. Cand ajungi in Koh Samui, terminalul ferry e foarte scurt si in capatul lui te asteapta taxiurile sa te duca unde vrei. Nu sunt batai de cap. | |
|
| |
metalactual Membru activ
| Subiect: Re: AirAsia - 4 zile de superpreturi !!! Mier 21 Dec 2011, 12:58 | |
| Multumesc pentru infos. Nu imi trebuiesc detalii acum, sa te implici cu memoria . Oricum se mai schimba preturile in timp iar eu nu plec la anul. Vreau pentru 2013 - februarie/martie. In ce perioada a anului ai fost si cum ai prins vremea ? Am cam deviat cu subiectul...ai postat undeva impresii ? | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: AirAsia - 4 zile de superpreturi !!! Mier 21 Dec 2011, 14:55 | |
| Da, sunt impresii pe blogul de la semnatura, ca sa nu mai lungim cu off-topicul Din pacate nu reusesc sa-mi amintesc preturi, stiu doar ca din aeroport am cumparat un singur bilet bus+ferry. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: AirAsia - 4 zile de superpreturi !!! | |
| |
|
| |
| AirAsia - 4 zile de superpreturi !!! | |
|