Un scurt trip report din zborul Luton -Baneasa-Luton cu Blueair-ul Boeing 737-400 si la dus si la intoarcere.In ciuda faptului ca avioanele sunt cam vechi,ma refer la cele doua cu,care am zburat ,totul a fost ok,fie ca este vorba de decolari sau aterizari fie comportamentul aeronavelor in timpul zborului.Este prima data cand zbor cu aceasta companie si mi-au facut o impresie buna.Nu au avut intarzieri,personalul de la bord amabil si spatiu suficient intre scaune ,nu ca la Wizzair.In continuare cateva poze din Aeroportul Luton care nu este chiar asa aglomerat,asa ca am putut fotografia doar cateva pasari.
Boeingul 737-400 care avea sa ma duca in Romania ,mentionez ca era proaspat vopsit cel putin asa cred
Imediat dupa cursa de Bucuresti a aterizat si cursa de Bacau cel vopsit cu albastru
Debarcare celor veniti de la Bucuresti
Pregatirea avionului pentru noi care plecam spre Bucuresti
A venit randul nostru la imbarcare
Alimentarea celui de Bacau
Pasarea cu ,care plecam
si ultima poza dupa care am intrat in avion
Cate ceva din impejurimile Londrei ,atmosfera fiind putin cam incarcata si pozele nu au iesit chiar clare
Pamantul Frantei
O imagine din interiorul aeronavei,dotata cu televizoare,pacat ca am stat in fata pe primul scaun si nu am vazut daca se rula ceva pe ecrane
un cer partial noros
Deasupra patriei noastre aproape de capitala
Si aterizarea
la intoarcere am zburat tot cu boeing 737-400 ZU
IMBARCAREA DIN BANEASA
si zborul catre Londra
o imagine din interior
Marea Nordului si pamantul Regatului Unit
Si aterizarea pe Luton
Pe curand!