ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Trip to London

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
davidteen14
Airport Level
Airport Level
davidteen14

Numarul mesajelor : 46
Varsta : 30
Localizare : near STJ
Data de inscriere : 03/09/2010

Trip to London Empty
MesajSubiect: Trip to London   Trip to London EmptyMar 01 Mar 2011, 23:13

Salutari !
In vara acestui an, mai precis in luna august planuiesc sa calatoresc la in UK, la Londra.Avand in vedere ca vreau sa ma duc cu avionul, doresc sa va intreb cum este mai rentabil:sa zbor cu escala sau direct ?
La Wizz biletul este in jur de 900 de RON,Blue Air-600 RON, KLM-700 RON iar Lufthansa-800 RON.Cu Lufthansa as face o doua escale, una la DUS la plecare si una la MUC la intors.De mentionat faptul ca la intoarcere as pleca de pe LCY cu Avro Cool.La KLM, evident escala la AMS...
Cum credeti ca este mai rentabil?Ma tem sa nu ma coste transferul de la Luton la hotel multi bani plus ca este o alta experienta cu Lufthansa pe LCY sau KLM pe AMS.
Astept parerile voastre ! Multumesc ! Smile
Sus In jos
Daniel
Flight Level 200
Flight Level 200
Daniel

Numarul mesajelor : 267
Varsta : 34
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 23/02/2009

Trip to London Empty
MesajSubiect: Re: Trip to London   Trip to London EmptyJoi 03 Mar 2011, 00:45

Eu as opta pentru KLM, pentru ca este compania mea preferata, traficul de pe AMS, si evident mai multe aterizari si decolari. Very Happy
Sus In jos
davidteen14
Airport Level
Airport Level
davidteen14

Trip to London Empty
MesajSubiect: Re: Trip to London   Trip to London EmptyJoi 03 Mar 2011, 00:51

In principiu si eu as face aceeasi alegere dar avand in vedere ca LH imi ofera posibilitatea cu a zbura cu 4 avioane diferite cred ca ar fi mai tare.Totusi,pe mine ma intereseaza care varianta este mai rentabila Very Happy
Sus In jos
bogdan81
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 70
Data de inscriere : 16/12/2008

Trip to London Empty
MesajSubiect: Re: Trip to London   Trip to London EmptyJoi 03 Mar 2011, 09:05

davidteen14 a scris:
Salutari !
In vara acestui an, mai precis in luna august planuiesc sa calatoresc la in UK, la Londra.Avand in vedere ca vreau sa ma duc cu avionul, doresc sa va intreb cum este mai rentabil:sa zbor cu escala sau direct ?
La Wizz biletul este in jur de 900 de RON,Blue Air-600 RON, KLM-700 RON iar Lufthansa-800 RON.Cu Lufthansa as face o doua escale, una la DUS la plecare si una la MUC la intors.De mentionat faptul ca la intoarcere as pleca de pe LCY cu Avro Cool.La KLM, evident escala la AMS...
Cum credeti ca este mai rentabil?Ma tem sa nu ma coste transferul de la Luton la hotel multi bani plus ca este o alta experienta cu Lufthansa pe LCY sau KLM pe AMS.
Astept parerile voastre ! Multumesc ! Smile

900 RON cu Wizz, este inexplicabil de scump! Mergi cu lufthansa, chiar daca ai escala!
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

Numarul mesajelor : 1297
Varsta : 45
Localizare : Torino, Italia (TRN)
Data de inscriere : 07/08/2008

Trip to London Empty
MesajSubiect: Re: Trip to London   Trip to London EmptyJoi 03 Mar 2011, 10:13

Ciao DavidTeen,

In ceea ce priveste transferul inspre si dinspre aeroporturile londoneze pe care zboara companiile lowcost, o varianta interesanta, care rezervata din timp este si foarte ieftina, este cea oferita de EasyBus (www.easybus.bo.uk). Preturile de obicei sunt foarte bine, si ca smecherie poti alege ora de plecare si in functie de pret, suntmulte curse in fiecare zi deci ai de unde alege.

In ceea ce priveste insa decizia legata de zbor, date fiind preturile indicate de tine e clar ca e o decizie personala. Nu stiu daca in calculul facut ai luat in considerare si pretul bagajelor, in cazul in care ai calatori cu un operator lowcost.
Daca te intereseaza sa zbori cat mai mult, o alternativa pot sa fie si zborurile cu escala cu operatori lowcost. Exista si un downside, practic la fiecare schimb va trebui sa refaci check-in-ul daca ai bagaj. Daca te poate totusi interesa varianta aceasta da-mi de stire si vedem care sunt posibilitatile.

Numai bine.

Ultima editare efectuata de catre mario antonio in Joi 03 Mar 2011, 10:43, editata de 1 ori
Sus In jos
bogdan81
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 70
Data de inscriere : 16/12/2008

Trip to London Empty
MesajSubiect: Re: Trip to London   Trip to London EmptyJoi 03 Mar 2011, 10:29

Asa este cu easybusurile, noi am prins bilete si bilete cu 2 lire de persoana dus, deci gratis as zice!
Misto este ca poti sa iti faci pe net toate rezervarile, printezi biletul si gata, mergi fff ieftin de la aeroport in Londra!
Sus In jos
davidteen14
Airport Level
Airport Level
davidteen14

Trip to London Empty
MesajSubiect: Re: Trip to London   Trip to London EmptyJoi 03 Mar 2011, 14:07

Spuneti-mi David Smile
Nu am luat in calcul bagajele, dar nu cred ca se va adauga o suma mare in plus intrucat voi avea decat un bagaj de cala.Mi-ar face placere sa zbor cu escala si low cost dar nu am gasit alternative...Daca aveti idee cu ce companii as putea sa zbor nu ezitati sa imi spuneti.
Multumesc !
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

Numarul mesajelor : 1297
Varsta : 45
Localizare : Torino, Italia (TRN)
Data de inscriere : 07/08/2008

Trip to London Empty
MesajSubiect: Re: Trip to London   Trip to London EmptyJoi 03 Mar 2011, 14:52

Ciao David,

Bagajul de cala iti adauga la pretul initial, in cazul lowcost-urilor, circa 25-30 de euro (in functie de compania folosita). Uitandu-ma la preturile tale inseamna o majorare de circa 10%-15%, deci oricum ceva de luat in considerare.

In ceea ce priveste variantele de zbor combinand companii lowcost, iata cateva idei, desi pentru Londra sunt mult mai multe.

Zbor Bucuresti Baneasa - Milano Bergamo - Wizzair sau BlueAir. Zbor Milano Bergamo - Londra (Stansted sau Luton) cu Ryanair.
Zbor Bucuresti Otopeni - Milano Malpensa cu Easyjet. Zbor Milano Malpensa - Londra Stansted/Gatwick cu Easyjet.
Zbor Bucuresti Baneasa - Roma Ciampino cu Wizzair. Zbor Roma Ciampino - Londra Stansted cu Ryanair.
Zbor Bucuresti Baneasa - Roma Fiumicino cu BlueAir. Zbor Roma Fimicino - Londra cu Easyjet.
Zbor Bucuresti Baneasa - Bolonia cu BlueAir. Zbor Bolonia - Londra cu Ryanair.
Zbor Bucuresti Baneasa - Bruxelles Charleroi cu Wizzair. Zbor Bruxelles Charleroi - Londra cu Ryanair.
Zbor Bucuresti Baneasa - Bruxelles cu BlueAir. Zbor Bruxelles - Londra cu Easyjet.
Zbor Bucuresti Baneasa - Paris Beauvais cu BlueAir sau Wizzair. Zbor Paris Beauvais - Londra cu Ryanair.
Zbor Bucuresti Baneasa - Pisa cu Wizzair. Zbor Pisa - Londra cu Ryanair.
Zbor Bucuresti Baneasa - Treviso cu Wizzair. Zbor Treviso - Londra cu Ryanair.

Sunt doar cateva. Practic din aeroporturile vest-europene gasesti sigur zboruri catre Londra, mai ales cu Ryanair sau Easyjet. Deci poti incerca sa combini zboruri din Bucuresti catre unul dintre acestea si apoi de acolo catre Londra.

Iti sugerez sa folosesti un motor interesant de cautare, se numeste SkyScanner si il gasesti la www.skyscanner.com. E destul de bun la a face astfel de combinatii.

Pentru orice alta chestiune da-mi de stire.

Numai bine!
Sus In jos
davidteen14
Airport Level
Airport Level
davidteen14

Trip to London Empty
MesajSubiect: Re: Trip to London   Trip to London EmptyJoi 03 Mar 2011, 15:26

Multumesc de informatii ! Chiar cu skyscanner am cautat, mai arun o privire si daca mai apar nelamuriri revin Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

Trip to London Empty
MesajSubiect: Re: Trip to London   Trip to London Empty

Sus In jos

Trip to London
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cu Blueair London-Bucharest-London
» East London (ELS / FAEL)
» Londra - City Airport (LCY / EGLC)
» Londra - Heathrow (LHR / EGLL)
» Vremea rea a inchis London Gatwick (LGW) [EN]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Bilete de avion si transport - Airline Route and Ticket Information-
Mergi direct la: