ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!!

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
kill3r999
Flight Level 100
Flight Level 100
kill3r999

Numarul mesajelor : 144
Varsta : 44
Localizare : Constanta - LRCK(CND), Romania
Data de inscriere : 28/03/2008

Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!! Empty
MesajSubiect: Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!!   Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!! EmptyDum 17 Aug 2008, 16:58

Nu stiu daca stiti de articol, dar iata-l. Merita citit! lol! Eu am ras cu lacrimi de cata prostie poate sa existe!
http://www.menreport.ro/alpha-male/men-plan/aeroportul-otopeni-va-fi-invadat-de-caini.html
Absolut GENIAL!
Sus In jos
http://simairline.net/
horizob
Fotograf
horizob

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 36
Localizare : Hamburg
Data de inscriere : 05/06/2008

MesajSubiect: Re: Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!!   Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!! EmptyDum 17 Aug 2008, 21:40

N-ar fi mai bine şi ieftin cu aşa ceva?
Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!! Elmer-fudd
P.S. S-ar rezolva problema definitiv!
Sus In jos
aegean
Membru activ
aegean

Numarul mesajelor : 852
Localizare : LEMD
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!!   Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!! EmptyDum 17 Aug 2008, 21:49

Pe mine m-a amutit.Pe cuvantul meu. Exclamation
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!!   Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!! EmptyDum 17 Aug 2008, 22:15

initial am cosiderat asta o idee buna dar dupa ce am citi chestiunea din link mi se pare absurd si enorm de scump ( ce mananca cainii respectivii? doar limbi de canar???) in fine si pentru pasarile in zbor?? or sa cumpere cine stie ce dihanii zburatoare care sa le plateasca cu 2000 de euroi pe luna ......... LOL
Sus In jos
kill3r999
Flight Level 100
Flight Level 100
kill3r999

Numarul mesajelor : 144
Localizare : Constanta - LRCK(CND), Romania
Data de inscriere : 28/03/2008

MesajSubiect: Re: Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!!   Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!! EmptyDum 17 Aug 2008, 23:27

Ne afundam din ce in ce mai mult in nota de prost gust pentru aviatie si orice implica ea pe care ne-am atribuit-o singuri, cu mana noastra, de-a lungul anilor. Off, mare Ti-e gradina Doamne, da' si multi Ti-au sarit gardu'!
Sus In jos
http://simairline.net/
hayabusa
Membru activ
hayabusa

Numarul mesajelor : 904
Varsta : 41
Localizare : Lost Haven - Oradea
Data de inscriere : 30/03/2008

MesajSubiect: Re: Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!!   Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!! EmptyLun 18 Aug 2008, 21:04

Inca un articol scris cu dosul.

Citat :
Simplu si ieftin, nu? Bineinteles ca nu: contractul are prevazut un deviz de 546.000 de euro pentru sase caini pe perioada a cinci ani. Ceea ce revine la peste 1500 de euro pe luna per caine. Bani la care m-as angaja si eu sa alerg toata ziua pe Otopeni si sa latru la vrabii si-s convins ca si nevasta-mea ar fi mandra de mine

De unde d-zeu rasariti voi jurnalistilor deontologi... care sunteti? Surprised

Citat :
Avionul are roti, deci calca, plus ca produce un zgomot si niste curenti de aer care pot face din Border Collie kebab in cateva minute
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!!   Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!! Empty

Sus In jos

Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Traficul pasagerilor pe Aeroportul Otopeni a scazut cu 11%
» Vizite si amintiri pe Aeroportul Otopeni
» Cursele low cost vor fi transferate pe Aeroportul Otopeni
» AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII
» Aeroportul Otopeni cumpara echipamente de 6,4 mil. euro

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Stiri din aviatie - Aviation News-
Mergi direct la: