kill3r999 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 144 Varsta : 44 Localizare : Constanta - LRCK(CND), Romania Data de inscriere : 28/03/2008
| Subiect: Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!! Dum 17 Aug 2008, 16:58 | |
| Nu stiu daca stiti de articol, dar iata-l. Merita citit! Eu am ras cu lacrimi de cata prostie poate sa existe! http://www.menreport.ro/alpha-male/men-plan/aeroportul-otopeni-va-fi-invadat-de-caini.html Absolut GENIAL! | |
|
horizob Fotograf
Numarul mesajelor : 829 Varsta : 36 Localizare : Hamburg Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!! Dum 17 Aug 2008, 21:40 | |
| N-ar fi mai bine şi ieftin cu aşa ceva? P.S. S-ar rezolva problema definitiv! | |
|
aegean Membru activ
Numarul mesajelor : 852 Varsta : 44 Localizare : LEMD Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!! Dum 17 Aug 2008, 21:49 | |
| Pe mine m-a amutit.Pe cuvantul meu. | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!! Dum 17 Aug 2008, 22:15 | |
| initial am cosiderat asta o idee buna dar dupa ce am citi chestiunea din link mi se pare absurd si enorm de scump ( ce mananca cainii respectivii? doar limbi de canar???) in fine si pentru pasarile in zbor?? or sa cumpere cine stie ce dihanii zburatoare care sa le plateasca cu 2000 de euroi pe luna ......... LOL |
|
kill3r999 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 144 Varsta : 44 Localizare : Constanta - LRCK(CND), Romania Data de inscriere : 28/03/2008
| Subiect: Re: Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!! Dum 17 Aug 2008, 23:27 | |
| Ne afundam din ce in ce mai mult in nota de prost gust pentru aviatie si orice implica ea pe care ne-am atribuit-o singuri, cu mana noastra, de-a lungul anilor. Off, mare Ti-e gradina Doamne, da' si multi Ti-au sarit gardu'! | |
|
hayabusa Membru activ
Numarul mesajelor : 904 Varsta : 41 Localizare : Lost Haven - Oradea Data de inscriere : 30/03/2008
| Subiect: Re: Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!! Lun 18 Aug 2008, 21:04 | |
| Inca un articol scris cu dosul. - Citat :
- Simplu si ieftin, nu? Bineinteles ca nu: contractul are prevazut un deviz de 546.000 de euro pentru sase caini pe perioada a cinci ani. Ceea ce revine la peste 1500 de euro pe luna per caine. Bani la care m-as angaja si eu sa alerg toata ziua pe Otopeni si sa latru la vrabii si-s convins ca si nevasta-mea ar fi mandra de mine
De unde d-zeu rasariti voi jurnalistilor deontologi... care sunteti? - Citat :
- Avionul are roti, deci calca, plus ca produce un zgomot si niste curenti de aer care pot face din Border Collie kebab in cateva minute
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aeroportul otopeni va fi invadat de... caini!!! | |
| |
|