ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Un mic ajutor

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
kayala
Flight Level 300
Flight Level 300
kayala

Numarul mesajelor : 333
Varsta : 30
Localizare : Adjud
Data de inscriere : 15/10/2009

Un mic ajutor Empty
MesajSubiect: Un mic ajutor   Un mic ajutor EmptyMier 09 Feb 2011, 20:21

Salutare. Am cateva nelamuriri si va intreb pe voi, pentru ca am sunat la Blue Air si dupa ce ca imi ia si 62 centi / min imi mai si zice ca toti operatorii sunt ocupati Evil or Very Mad .
Prima intrebare. Vreau sa cumpar un bilet pe ruta BCM-FCO. Daca am card pe numele meu , avand in vedere ca sunt minor , 16 ani , pot plati cu acesta?
si a doua intrebare..in pasii de urmat la cumpararea biletului, imi zice acolo de alte servicii..unul din ele Minor Neinsotit. Voi zbura singur, dar daca am imputernicire trebuie sa selectez acolo ca sunt neinsotit, pentru ca selectez si de la BCM la FCO si invers si in total imi arata 100 de euro..??
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

Numarul mesajelor : 2730
Varsta : 32
Localizare : EBBR/LFBO/LROP
Data de inscriere : 03/08/2008

Un mic ajutor Empty
MesajSubiect: Re: Un mic ajutor   Un mic ajutor EmptyMier 09 Feb 2011, 20:29

Da, minorii neinsotiti trebuie ghidati de la check-in pana la avion si invers la destinatie de angajatii aeroportului. Imputernicirea e importanta cand pleci doar cu unul dintre parinti sau cu o alta persoana.

La prima intrebare nu-ti pot raspunde.
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

Un mic ajutor Empty
MesajSubiect: Re: Un mic ajutor   Un mic ajutor EmptyMier 09 Feb 2011, 20:58

Atat timp cat ai card nu vad de ce nu poti plati. Poti plati si cu cardul altuia daca ai toate datele, ce sa mai zic de al tau Smile.
Legislatia romana spune ca minor este copilul pana in 18 ani si nu poate parasi tara decat cu o declaratie notariala in care scrie ca ambii parinti sunt de acord ca el sa plece. Pe langa asta compania nu te ia decat contracost. Pana acum vreo cativa ani cam la toate companiile era gratis, dupa aia au inceput sa ceara bani. Tarom cere 40 de euro pentru o ruta externa si 20 pentru una interna.
Sus In jos
Raduq
Fotograf

Numarul mesajelor : 1764
Varsta : 33
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 06/05/2008

Un mic ajutor Empty
MesajSubiect: Re: Un mic ajutor   Un mic ajutor EmptyMier 09 Feb 2011, 21:23

Atata timp cat detii cardul inseamna ca poti sa faci orice tranzactie.
Sus In jos
kayala
Flight Level 300
Flight Level 300
kayala

Numarul mesajelor : 333
Varsta : 30
Localizare : Adjud
Data de inscriere : 15/10/2009

Un mic ajutor Empty
MesajSubiect: Re: Un mic ajutor   Un mic ajutor EmptyMier 09 Feb 2011, 21:26

Bun. am uitat sa specific , ca pe imputernicirea de la parinti scrie ca sunt insotit de un membru al echipajului. am rezolvat si treaba asta. multumesc mult de ajutor.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Un mic ajutor Empty
MesajSubiect: Re: Un mic ajutor   Un mic ajutor Empty

Sus In jos

Un mic ajutor
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» GLA-OTP-GLA, un mic ajutor va rog
» Embleme de aviatie
» Cluj Napoca - Aeroclubul "Traian Darjan"
» Un pic de ajutor An-2
» Blue Air (0B / JOR)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Bilete de avion si transport - Airline Route and Ticket Information-
Mergi direct la: