ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Elicoptere din Strainatate

In jos 
+13
VIC
ALMI
Edi
Balki
nrares
horizob
Griff
mckingtom
gabi-737
E-one
Voicu
Samyr444
Capt_Vio
17 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Capt_Vio
Fotograf
Capt_Vio

Numarul mesajelor : 1327
Varsta : 43
Localizare : Canada
Data de inscriere : 04/01/2008

Elicoptere din Strainatate Empty
MesajSubiect: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptyJoi 07 Aug 2008, 21:21

Am facut acest topic in "Aeroporturi din Strainate" ca nu este inca rubrica "Aeronave in Strainatate"... daca se va face, il voi muta acolo...

Asa deci, uite pun si eu citeva poze cu elicoptere, cu toate ca nu am prea avut eu mare interes in aceste zburatoare. In ultima vreme, parca tot mai mult mi-am aruncat privirile dupa ele, mai ales ca Vancouver e plin de ele…

Acest elicopter e un MBB BO-105S (daca gresesc cumva, sa ma corectati), si ai apartine la “Canadian Coast Guard / Fisheries and Oceans Canada”. L-am pozat in satul Tofino, pe Vancouver Island, unul dintre cele mai vestice locuri populate din Canada (chiar pe Pacific)

Aterizarea la baza Canadian Coast Guard, din Tofino
Elicoptere din Strainatate DSC_7959

Si citeva poze de mai aproape
Elicoptere din Strainatate DSC_7980

Elicoptere din Strainatate DSC_7981

Elicoptere din Strainatate DSC_7977

Elicoptere din Strainatate DSC_7982

Elicoptere din Strainatate DSC_7983

Elicoptere din Strainatate DSC_7985

Elicoptere din Strainatate DSC_8004

Elicoptere din Strainatate DSC_8005

Si acum un alt elicopter, tot de la Canadian Coast Guard & Fisheries Oceans Canada… Asta e un Bell 212. Scuze de calitatea proasta, dar a fost facut din barca in timp ce mergeam sa vedem balene…

Elicoptere din Strainatate DSC_8050

Elicoptere din Strainatate DSC_8052
Sus In jos
Samyr444
Airport Level
Airport Level
Samyr444

Numarul mesajelor : 90
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 03/02/2008

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptyJoi 07 Aug 2008, 22:19

Superbe cadre Capt_Vio, sper ca mai urmeaza si altele. Apropo, ceva fotografii cu Snowbirds?
Sus In jos
Capt_Vio
Fotograf
Capt_Vio

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptyJoi 07 Aug 2008, 22:49

Samyr444 a scris:
Superbe cadre Capt_Vio, sper ca mai urmeaza si altele. Apropo, ceva fotografii cu Snowbirds?

Mersi de tot Samyr... Am ceva dar sunt naspa de tot... Simbata asta, este cel mai mare airshow din Canada, la Abbotsford si vor venii Snowbirds si Thunderbirds. Promit ca pun poze multe si le veti vedea Duminica asta... o sa fac un trip report.
Sus In jos
Samyr444
Airport Level
Airport Level
Samyr444

Numarul mesajelor : 90
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 03/02/2008

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptyJoi 07 Aug 2008, 22:53

Capt_Vio a scris:
Samyr444 a scris:

Mersi de tot Samyr... Am ceva dar sunt naspa de tot... Simbata asta, este cel mai mare airshow din Canada, la Abbotsford si vor venii Snowbirds si Thunderbirds. Promit ca pun poze multe si le veti vedea Duminica asta... o sa fac un trip report.

Astept cu mare nerabdare noi fotografii de la Abbotsford, cat despre Thunderbirds anul trecut am ratat Flight Display-ul lor de la M.Kogalniceanu AB, fiind plecat din Constanta la acel moment.
Sus In jos
Voicu
Moderator
Voicu

Numarul mesajelor : 2513
Varsta : 62
Localizare : Arad - ARW - LRAR
Data de inscriere : 28/12/2007

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptyVin 08 Aug 2008, 01:05

Superbe pozele....mai asteptam si altele !! bounce
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptyVin 08 Aug 2008, 13:52

Samyr444 a scris:
Capt_Vio a scris:
Samyr444 a scris:

Astept cu mare nerabdare noi fotografii de la Abbotsford, cat despre Thunderbirds anul trecut am ratat Flight Display-ul lor de la M.Kogalniceanu AB, fiind plecat din Constanta la acel moment.

In primul rand salutare tuturor, ca nu am mai postat pana cum! Am fost eu la MK la Tunderbirds si am o gramada de poze, dar topicul asta nu e potrivit pt a le posta. unde e indicat sa le pun?
Sus In jos
E-one
Flight Level 200
Flight Level 200
E-one

Numarul mesajelor : 291
Varsta : 59
Localizare : Tg. Mures Romania
Data de inscriere : 27/08/2008

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptySam 20 Sept 2008, 09:22

Paza de coasta Malteza intr-un exercitiu/antrenament
Elicoptere din Strainatate Malta_14

Elicoptere din Strainatate Malta_15
Sus In jos
gabi-737
Membru activ
gabi-737

Numarul mesajelor : 4453
Varsta : 47
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 26/12/2007

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptySam 20 Sept 2008, 15:31

HA-PMK / 16.08.08 / LHKE.
Elicoptere din Strainatate Pictu286
Sus In jos
mckingtom
Fotograf
mckingtom

Numarul mesajelor : 422
Varsta : 54
Localizare : Bern, Bucharest
Data de inscriere : 27/02/2008

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptySam 25 Oct 2008, 01:07

Citeva elicoptere din Africa. Cu unele am si zburat.

Compania Paramount Airlines facea naveta intre Freetown - Lungi International Airport (FNA) si un heliport in Freetown. Echipament si echipaj din Ukraina. In iunie 2007 a avut loc un accident cu 22 de fatalitati dupa care compania a fost grounded http://en.wikipedia.org/wiki/Paramount_airlines

9L-LBT, Mil Mi8,
Elicoptere din Strainatate Fna_9l10

9L-LFG, Mil Mi8,
Elicoptere din Strainatate Fna_9l11

Elicoptere din Strainatate Fna_9l13

9L-LBU, Mil Mi8
Elicoptere din Strainatate Fna_9l14
Sus In jos
http://www.crisan.ro
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptySam 25 Oct 2008, 07:42

Africa sau mai bine zis continentul unde poti sa vezi orice , frumos elicopter dar in prima poza ce avion era abandonat acolo Very Happy
Sus In jos
Griff
Moderator
Griff

Numarul mesajelor : 1400
Varsta : 41
Localizare : two steps from Hell
Data de inscriere : 27/09/2008

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptySam 25 Oct 2008, 10:39

Pare a fi un L-410
Sus In jos
horizob
Fotograf
horizob

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 36
Localizare : Hamburg
Data de inscriere : 05/06/2008

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptySam 25 Oct 2008, 13:25

Fain mckingtom, tare fain. Mie îmi place Mi-8/17 cel mai mult la capitolul elicoptere. Interesant că nu au filtre speciale pe admisie.
Sus In jos
mckingtom
Fotograf
mckingtom

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptySam 25 Oct 2008, 13:46

kkk a scris:
Africa sau mai bine zis continentul unde poti sa vezi orice , frumos elicopter dar in prima poza ce avion era abandonat acolo Very Happy

Intr-adevar, se pot vedea multe in Africa; problema e ca uneori aparatul foto trezeste suspiciuni, mai ales pe aeroporturi (cam ca la noi la OTP/BBU). Avionul abandonat este, cum a scris Johnny, un L-140. Se pare ca este o victima colaterala a razboiului civil din Sierra Leone (approx. 1996 - 2002). Pur si simplu l-au lasat acolo. (Posibil sa fi arata asa in zilele lui mai bune: http://www.airliners.net/open.file/938729/M/)
Sus In jos
Capt_Vio
Fotograf
Capt_Vio

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptyLun 27 Oct 2008, 20:14

Buna mckingtom! Foarte misto Mil-ul!!! Un Elicopter cu adevarat unic!

Asa... in alta ordine de idei. Weekendul asta am fost intr-o expeditie pe munte, vreo 3 zile, unde am parcurs 3 creste de munti si ne-am catarat vreo 11 ore / zi. A fost groaznic de greu, dar frumos... cu niste peisaje beton. Am stat noaptea intr-o cabana pe malul lacului Elsay, care e plasat intr-o vale, care si ea e la vreo 1000 de metri deasupra marii.

Poza luata de pe Wikipedia:
Elicoptere din Strainatate 800px-Elsay_Lake

In timp ce ne indreptam spre casa (11 ore de mers pe jos pina in Vancouver), un elicopter a incercuit lacul si a aterizat pe apa... A stat vreo 2 minute dupa care s-a ridicat si a plecat... Am crezut ca a venit dupa noi, deorece e un traseu dificil si de multe ori trimit elicoptere dupa alpinisti sa vada daca sunt okay... Dar se pare ca nici nu ne-a bagat in seama:

Ceva poze cu acest Bell 206B (C-GTYV). Pozele sunt cam de proasta calitate ca n-am avut lumina buna si elicopterul era in partea cealalta a lacului...

Elicoptere din Strainatate DSC_2814

Elicoptere din Strainatate DSC_2817

Elicoptere din Strainatate DSC_2822-1

Elicoptere din Strainatate DSC_2823

Elicoptere din Strainatate DSC_2827

Elicoptere din Strainatate DSC_2829

Elicoptere din Strainatate DSC_2832

Elicoptere din Strainatate DSC_2834-1

Elicoptere din Strainatate DSC_2838

Elicoptere din Strainatate DSC_2843-1

Si inca vreo patru-cinci poze cu peisajul:
Elicoptere din Strainatate DSC_2788

Elicoptere din Strainatate DSC_2792

Elicoptere din Strainatate DSC_2796

Elicoptere din Strainatate DSC_2797

Elicoptere din Strainatate DSC_2801

Ultima editare efectuata de catre Capt_Vio in Lun 27 Oct 2008, 21:51, editata de 1 ori
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptyLun 27 Oct 2008, 21:37

Vio elicopterul ca elicopterul dar peisajul ii mirific..........
Sus In jos
nrares
Flight Level 100
Flight Level 100
nrares

Numarul mesajelor : 102
Localizare : Cluj-Napoca RO, Crema IT
Data de inscriere : 11/08/2008

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptyLun 27 Oct 2008, 22:05

Capt_Vio a scris:
... Am crezut ca a venit dupa noi, deorece e un traseu dificil si de multe ori trimit elicoptere dupa alpinisti sa vada daca sunt okay... ...

Pe mine unul m-ai terminat cu afirmatia asta. Atunci cand se va intampla si in Romania asa ceva o sa zic ca sunt in Rai.

PS. Chiar daca nu postez pe topicele tale nu inseamna ca nu-ti apreciez la superlativ activitatea.
Sus In jos
gabi-737
Membru activ
gabi-737

Numarul mesajelor : 4453
Varsta : 47
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 26/12/2007

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptyMar 28 Oct 2008, 18:40

Vorba lu' Iri Columbeanu: "MISTO" peisaj, dar si pozele, e premiera pe forum un elicopter decoland de pe apa Basketball
La voi predomina Bell, Eurocopter e mai rar...
Sus In jos
mckingtom
Fotograf
mckingtom

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptyMier 29 Oct 2008, 21:05

Capt_Vio a scris:

Asa... in alta ordine de idei. Weekendul asta am fost intr-o expeditie pe munte, vreo 3 zile, unde am parcurs 3 creste de munti si ne-am catarat vreo 11 ore / zi. A fost groaznic de greu, dar frumos... cu niste peisaje beton. Am stat noaptea intr-o cabana pe malul lacului Elsay, care e plasat intr-o vale, care si ea e la vreo 1000 de metri deasupra marii.

Capt_Vio, elicopterul ca elicopterul, da' cele 3 zile prin munti... n-am mai facut asta din frageda tinerete Smile Felicitari!
Sus In jos
Balki
Moderator
Balki

Numarul mesajelor : 1683
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/10/2008

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptyLun 10 Noi 2008, 18:25

pun si eu ceva poze cu un elicopter Sikorsky S-61N de la "HM Coast Guard" fotografiat in sudul Angliei, mai exact in West Lulworth:

Elicoptere din Strainatate Img1131qg3

Elicoptere din Strainatate Img1132jn7

Elicoptere din Strainatate Img1133ri8

Elicoptere din Strainatate Img1156ns5

Elicoptere din Strainatate Img1157rb0

L.E.: si mie imi place sa balauresc cu cortu`n spate prin salbaticiile muntilor
Sus In jos
Edi
Membru activ
Edi

Numarul mesajelor : 712
Localizare : Ilfov
Data de inscriere : 26/02/2008

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptyLun 10 Noi 2008, 18:42

Bă, da zici că-i tramvai G-BDIJ ăsta, atâta-i de lung... Wink

Edi
Sus In jos
ALMI
Flight Level 200
Flight Level 200
ALMI

Numarul mesajelor : 279
Varsta : 51
Localizare : Vancouver, Canada
Data de inscriere : 16/09/2008

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptyVin 21 Noi 2008, 21:00

Intr-o zi de toamna, doua Sikorsky S76A (Helijet) se bronzau la soare (in Vancouver)

Elicoptere din Strainatate 200811190425xi2

Unul dintre ele s-a plictisit si a plecat

Elicoptere din Strainatate 200811190431resizedxj1

Pacat ca nu eram mai aproape...

Elicoptere din Strainatate 200811190435rb0

Si a ramas unul singur la plaja

Elicoptere din Strainatate 200811190436di3
Sus In jos
ALMI
Flight Level 200
Flight Level 200
ALMI

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptyMier 21 Ian 2009, 01:21

Fotografiat in curtea muzeului de aviatie din Palm Springs, California

N62LH - 1980 Bell Helicopter Textron 206L-1 (cn 45587)

Tipul din prima poza este pilotul care tocmai ne spusese ca trebuie sa mergem in spatele unui gard pentru ca urma sa decoleze.

Elicoptere din Strainatate 200812260410vk5

Elicoptere din Strainatate 200812260411fg4
Sus In jos
ALMI
Flight Level 200
Flight Level 200
ALMI

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptyMier 21 Ian 2009, 19:56

Inca una cu acelasi elicopter de mai sus

Elicoptere din Strainatate 200812260422tx2
Sus In jos
VIC
Fotograf

Numarul mesajelor : 1128
Varsta : 33
Localizare : cluj-napoca
Data de inscriere : 13/03/2008

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptyJoi 22 Ian 2009, 07:57

nice pictures Cool
Sus In jos
Boeing777-300
Fotograf

Numarul mesajelor : 857
Localizare : Macondo
Data de inscriere : 02/12/2008

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate EmptyJoi 29 Ian 2009, 06:47

Polizia survoland aeroportul Fiumicino, Roma.

Agusta A109A MKII Hirundo
Elicoptere din Strainatate Img3131800x566lw9
Elicoptere din Strainatate W800
Elicoptere din Strainatate Polizia800x566nz4
Elicoptere din Strainatate W800
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Elicoptere din Strainatate   Elicoptere din Strainatate Empty

Sus In jos

Elicoptere din Strainatate
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» La MAv sunt avioane/elicoptere sau machete de avioane/elicoptere?
» Aeronave militare in strainatate
» Dubai - International (DXB / OMDB)
» Dileme
» elicoptere utilitare din perioada 1970-1980

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Discutii generale - Aviation Chat-
Mergi direct la: