| Aeroport Sportiv si Scoala de Pilotaj la Pitesti - Subiect Diploma Arhitectura - Ajutor | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Aeroport Sportiv si Scoala de Pilotaj la Pitesti - Subiect Diploma Arhitectura - Ajutor Mier 19 Ian 2011, 01:02 | |
| Sunt student la facultatea de arhitectura din bucuresti si mi-am ales aces subiect pentru diploma si licenta(disertatie). Nu sunt pilot sau am facut vreo scoala de pilotaj, dar sper sa am ajutorul unor oameni dornici de a impartasii informatiile stiute si cu mine. Subiectul meu se bazeaza pe stramutarea aeroclublui de la geamana,pitesti intr-o alta locatie din care eu vreau sa propun ceva asemanator cu cele de afara, de care nu prea am dat, nu am stiut dupa ce nume sa caut; Numindu-se generic aeroport sportiv.
O sa mai pun intrebari pe parcurs: - niste exemple de aerodromuri/aeroport turistic in straintate - studiu vanturilor in romania, precipitatii, migratia pasarilor, culoare de zbor, densitatea traficului in romania - diagrame de decolare si aterizare, diagrama puterii vanturilor cu alegerea pozitionarii pistei. - Unde as putea gasii astfel de informatii
Multumesc |
|
| |
cavver Airport Level
Numarul mesajelor : 76 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/01/2010
| Subiect: Re: Aeroport Sportiv si Scoala de Pilotaj la Pitesti - Subiect Diploma Arhitectura - Ajutor Mier 19 Ian 2011, 05:04 | |
| Poti incepe cu documentele ICAO , Anexa 14 - aeroporturi , Anexa 4 harti. | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Aeroport Sportiv si Scoala de Pilotaj la Pitesti - Subiect Diploma Arhitectura - Ajutor Mier 19 Ian 2011, 13:44 | |
| Directia pistelor in cam toata Romania este predominant Est-Vest, vantul fiind cel mai des slab de sector est-nord-est. Sunt convins ca daca mergi la ANM la Baneasa poti gasi informatii statistice detaliate.
Iti pot da un exemplu de aerodrom de placere din Olanda: http://www.zeeland-airport.nl/Engels/index.html - vei gasi pe site si hartile de apropiere. Acolo problema pasarilor e una reala, aerodromul fiind sub nivelul marii si intre doua estuare. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroport Sportiv si Scoala de Pilotaj la Pitesti - Subiect Diploma Arhitectura - Ajutor Joi 27 Ian 2011, 10:50 | |
| O harta cu aerodromurile din romania si cu cele din europa ? poza are cineva ? |
|
| |
Edi Membru activ
Numarul mesajelor : 712 Varsta : 54 Localizare : Ilfov Data de inscriere : 26/02/2008
| Subiect: Re: Aeroport Sportiv si Scoala de Pilotaj la Pitesti - Subiect Diploma Arhitectura - Ajutor Joi 27 Ian 2011, 23:55 | |
| AIP România, 15 februarie 2011. Partea a 3-a (Aerodromes), secţiunea AD 1.3, pagina 3 (AD 1.3-3).
Edi
| |
|
| |
claudiup Membru activ
Numarul mesajelor : 973 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Re: Aeroport Sportiv si Scoala de Pilotaj la Pitesti - Subiect Diploma Arhitectura - Ajutor Sam 29 Ian 2011, 17:39 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroport Sportiv si Scoala de Pilotaj la Pitesti - Subiect Diploma Arhitectura - Ajutor Mier 06 Apr 2011, 02:29 | |
| Salut, ma intereseaza si pe mine sa stiu cat are un hangar, ca dimensiune pentru 6 aviane Ultra usoare cu circulatia lor pe mijloc . 3 dispuse pe stanga, si 3 pe dreapta? |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Aeroport Sportiv si Scoala de Pilotaj la Pitesti - Subiect Diploma Arhitectura - Ajutor Mier 06 Apr 2011, 07:30 | |
| Salut! Nu stiu daca sunt niste dimensiuni standard, fiecare isi construieste hangarul in functie de ce are nevoie. Uite, ai in link-urile de mai jos cateva fotografii facute intr-un hangar nou facut la Suceava sau alte fotografii din aceeasi locatie care pot fi vazute pe site-ul nostru PhotoaviaForum: https://romanian-spotters.forumgratuit.ro/t5320-bucovina-fly-club-salcea-suceavaPhotoavia: http://www.photoavia.net/photo/search/location/5523 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aeroport Sportiv si Scoala de Pilotaj la Pitesti - Subiect Diploma Arhitectura - Ajutor | |
| |
|
| |
| Aeroport Sportiv si Scoala de Pilotaj la Pitesti - Subiect Diploma Arhitectura - Ajutor | |
|