| Scoala Pilotaj Rosiori de Vede | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Scoala Pilotaj Rosiori de Vede Sam 11 Iul 2009, 12:41 | |
| buna ziua,
are idee cineva, sau a auzit de asa ceva.Prin anii '40 exista o scoala de pilotaj nr. 2 Rosiori de Vede .Arhiva acestei scoli stie careva pe unde ar putea fi.
cu stima, Lascu Leonard |
|
| |
Adrian Nicula Airport Level
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 28/01/2010
| Subiect: Re: Scoala Pilotaj Rosiori de Vede Dum 21 Feb 2010, 01:55 | |
| - Vizitato a scris:
- buna ziua,
are idee cineva, sau a auzit de asa ceva.Prin anii '40 exista o scoala de pilotaj nr. 2 Rosiori de Vede .Arhiva acestei scoli stie careva pe unde ar putea fi.
cu stima, Lascu Leonard cautal pe mihaiatanasie pe aici prin forum | |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Scoala Pilotaj Rosiori de Vede Dum 21 Feb 2010, 17:03 | |
| Am vazut intrebarea de cand a fost postata, dar nu cunosc raspunsul. Mi-am propus atunci sa pun intrebari, dar cred ca am uitat ... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Scoala Pilotaj Rosiori de Vede Lun 29 Noi 2010, 23:49 | |
| - Vizitato a scris:
- buna ziua,
cu stima, Lascu Leonard TELEORMANUL SI AERONAUTICA - Valeriu AVRAM si Sorin TURTURICAPE AVIATORI LASA-I SA ZBOARE - gen.av. Aurel NICULESCU si Sorin TURTURICA |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Scoala Pilotaj Rosiori de Vede Mar 30 Noi 2010, 10:38 | |
| Cunosc volumele astea inca din stadiul de elaborare, binenteles, dar nu asta nu raspunde la intrebarea initiala. | |
|
| |
D13-th_TakeOff Membru activ
Numarul mesajelor : 247 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 27/06/2009
| Subiect: Re: Scoala Pilotaj Rosiori de Vede Mar 30 Noi 2010, 12:46 | |
| Daca nu ma insel acolo se zbura, printre altele, RWD-8 | |
|
| |
voicu.iulian.silviu Airport Level
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 49 Localizare : Rosiorii de Vede Data de inscriere : 30/01/2011
| Subiect: Scoala de Pilotaj Aviatic de la Rosiorii de Vede 1941 Dum 30 Ian 2011, 20:07 | |
| In Orizont Aviatic nr.25 se vorbeste despre Ioan Stoian care a absolvit Scoala Militara de Pilotaj de la Rosiorii de Vede in 1941. Mai multe despre acest subiect poti citi accesind urmatorul link: http://www.virtualarad.net/orizont_aviatic/noiembrie_2004/articol8/articol_8.htm
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Scoala Pilotaj Rosiori de Vede | |
| |
|
| |
| Scoala Pilotaj Rosiori de Vede | |
|