| airliners.net (part one) | |
|
+50Skywalker mihaiatanasie felix vishzu Vreauinaer DIESEL gaudi randi Daniel Alex_tm Geo delu codrutz Vici xpino loplo claudiup crokodilu Vladut Quebec Boeing777-300 Red13 Edi VIC flaviu Thomas Mengelaus arianne CDA Raduq ALMI llobregat mario antonio YR-DNY valavia horizob aegean bobocell gabi-737 ovidiu51 Capt_Vio Virusu Dylan hayabusa alexandru mckingtom crisvsv Nic RATus Voicu 54 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
horizob Fotograf
Numarul mesajelor : 829 Varsta : 36 Localizare : Hamburg Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Mier 09 Sept 2009, 11:59 | |
| Felicitări Dylan, you're the man! Nu că aş fi avut îndoieli că va ajunge pe locul 1 la Photographer's Choice, dar e bine să avem şi dovada: | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Mier 09 Sept 2009, 12:20 | |
| cataline... superb! splendid! dinvin! incredibil! genial! PBF dragul meu... multumiri lui radu pt sansa si salutari de la virusu! | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Mier 09 Sept 2009, 15:33 | |
| Multumesc baieti! Vali m-a sunat si mi-a zis ce se intampla pe aici cu PBFlorea. E mare lucru pentru mine, care am avut de abia in februarie anul asta prima poza acceptata in baza lor de date! Multumiri in primul rand lui Radu Trelea pentru ideea geniala din ziua aia!!! Am vorbit acum cateva minute cu el si i-am cerut acordul de a posta si o fotografie cu el, facuta tot atunci. Scuzati levelul adevarat, dar din cauza luminii am tinut aparatul in asa fel incat sa iasa ceva, ceva Iar pana la urma, sa fim seriosi! Fara aportul vizitatorilor Airliners , deci al vostru in primul rand, poza nu s-ar fi cocotat acolo unde este acum... | |
|
| |
Geo Fotograf
Numarul mesajelor : 602 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Mier 09 Sept 2009, 22:21 | |
| Inca una de MAV: http://www.airliners.net/photo/Romania---Air/IAR-316B-Alouette-III/1576586/L/ | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Mier 09 Sept 2009, 22:44 | |
| | |
|
| |
alexandru Flight Level 200
Numarul mesajelor : 211 Localizare : Singeorz-Bai Data de inscriere : 19/03/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Joi 10 Sept 2009, 08:36 | |
| | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Joi 10 Sept 2009, 18:41 | |
| Intreb si eu, poate nu mai vad bine. Poza asta (nu stiu de ce nu o mai am la rejected la A.net, in fine, e identica doar ca am scos gardul de sarma ruginit din josul pozei in PS ca sa nu-i supar pe airlinersi) a fost refuzata asa: "soft" si "oversharpened/jagged", chiar si dupa appeal. Ce sa inteleg eu prin asta? Doua enunturi contradictorii se anuleaza? -1 + 1 = 0? http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=6652832&nseq=14 | |
|
| |
crokodilu Membru activ
Numarul mesajelor : 625 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/11/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Joi 10 Sept 2009, 18:46 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Joi 10 Sept 2009, 18:49 | |
| - arianne a scris:
- Intreb si eu, poate nu mai vad bine.
Poza asta (nu stiu de ce nu o mai am la rejected la A.net, in fine, e identica doar ca am scos gardul de sarma ruginit din josul pozei in PS ca sa nu-i supar pe airlinersi) a fost refuzata asa: "soft" si "oversharpened/jagged", chiar si dupa appeal. Ce sa inteleg eu prin asta? Doua enunturi contradictorii se anuleaza? -1 + 1 = 0?
http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=6652832&nseq=14 Eu unu cam sunt deacord cu ei.... daca te uiti atent deriva este extrem de soft, cumva in ceata parca nu este conturata bine.... Daca te uiti la partea din fata si la aripa o sa observi efectul de fierastrau. Daca te uiti la hublouri se vede clar cat sunt de slab conturate. Am impresia ca aparatul a focalizat un punct undeva si in rest a iesit doar ceva.... Personal mie mi se pare mult sub calitatea ta poza asta si sincer nici pe JP nu prea are ce sa caute. P.S. @Crokodilu : mai nou vad ca iar suferi de prea multa buna dispozitie si entuziasm si cam postezi de dragul de a posta...... Cred ca daca esti asa de bine dispui vei sti unde sa cauti sa gasesti regulamentul ......... |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Joi 10 Sept 2009, 18:52 | |
| Asa o fi, cred ca n-am (inca) ochiul asa sensibil. Mersi kkk. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Joi 10 Sept 2009, 18:53 | |
| - arianne a scris:
- Asa o fi, cred ca n-am (inca) ochiul asa sensibil. Mersi kkk.
Din pacate ii sensibil la pozele altora si le rateaza pe ale mele .... apropo astia de la A.net nu mai trimit mailuri? Mi-au dat reject la bordul lui Falke si mailul cu un minim de informatii nu a mai ajuns....... Oricum am facut Apel |
|
| |
alexandru Flight Level 200
Numarul mesajelor : 211 Localizare : Singeorz-Bai Data de inscriere : 19/03/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Vin 11 Sept 2009, 09:11 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Vin 11 Sept 2009, 21:51 | |
| Am si eu o problema cu pozna asta care a intrat pe Jetphotos : http://jetphotos.net/viewphoto.php?id=6661305&nseq=4 si care a luat reject pe Airliners pe motiv de : - Citat :
- These photo(s) are partly or fully surrounded by light or dark borders.
In most cases it's very easy to remove these borders. If you want to read more about this problem, and about possible ways to correct it and hopefully attempt a re-upload, please go to http://www.airliners.net/faq/rejection_reasons.php#borders Si cu urmatorul mesaj de la screener : - Citat :
- "Lower left hand corner."
daca aveti o idee despre ce hantatar vor sa zic tranti si dupa mine cu o explicatie as fi tare fericit pentru ca eu asa cum am mai spus nu inteleg de multe ori care este cauza problemei la pozele mele. Multumesc |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Vin 11 Sept 2009, 22:30 | |
| - kkk a scris:
- daca aveti o idee despre ce hantatar vor sa zic tranti si dupa mine cu o explicatie as fi tare fericit pentru ca eu asa cum am mai spus nu inteleg de multe ori care este cauza problemei la pozele mele.
Multumesc Cumva nu le place reflectia blitz-ului pe tapiterie? Eu zic ca cea mai buna idee ar fi un crop mai strans in care pur si simplu sa nu intre coltul ala cu scaunul cu care au ei o problema. | |
|
| |
Geo Fotograf
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Vin 11 Sept 2009, 23:00 | |
| Nu stiu care e treaba cu 'dark borders', dar ce am observat este incadratura nu tocmai potrivita. Daca privesti in ansamblu poza, o sa observi ca toate punctele de interes sunt concentrate in partea de sus. Este deci dezechilibrata din punct de vedere compozitional, nu-i nici un element 'greu' in partea de jos, care sa compenseze ponderea pe care o au in cadru detaliile bordului. Incearca un altfel de crop. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Sam 12 Sept 2009, 22:22 | |
| - Geo a scris:
- Nu stiu care e treaba cu 'dark borders', dar ce am observat este incadratura nu tocmai potrivita. Daca privesti in ansamblu poza, o sa observi ca toate punctele de interes sunt concentrate in partea de sus. Este deci dezechilibrata din punct de vedere compozitional, nu-i nici un element 'greu' in partea de jos, care sa compenseze ponderea pe care o au in cadru detaliile bordului. Incearca un altfel de crop.
Nu despre vorba despre asta Geo, nu as fi putut sa plantez nimic acolo ca sa nu mai fie dezechilibrata, asa ararata bordurile de ULM-uri..... mai am si altele si nu au o consistenta asa cum te exprimi tu. Multumesc pentru efortul de a incerca sa descoperiti care ii faza intre timp m-am mai uitat si eu cu si mai multa atentie la ea si am observat ca defapt in coltul stang in partea de jos cand am facut CROP am lasat o parte gri ( in momentul asta ca sa nu mai gresesc griul ala l-am facut rosu sa imi sara in ochi) si la asta se refera ei cu borders chestiune care fiind gri cu tapeteria gri le-a scapat celor de la JP. Multumesc! |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Sam 12 Sept 2009, 22:29 | |
| - kkk a scris:
- Geo a scris:
- Nu stiu care e treaba cu 'dark borders', dar ce am observat este incadratura nu tocmai potrivita. Daca privesti in ansamblu poza, o sa observi ca toate punctele de interes sunt concentrate in partea de sus. Este deci dezechilibrata din punct de vedere compozitional, nu-i nici un element 'greu' in partea de jos, care sa compenseze ponderea pe care o au in cadru detaliile bordului. Incearca un altfel de crop.
Nu despre vorba despre asta Geo, nu as fi putut sa plantez nimic acolo ca sa nu mai fie dezechilibrata, asa ararata bordurile de ULM-uri..... mai am si altele si nu au o consistenta asa cum te exprimi tu. Multumesc pentru efortul de a incerca sa descoperiti care ii faza intre timp m-am mai uitat si eu cu si mai multa atentie la ea si am observat ca defapt in coltul stang in partea de jos cand am facut CROP am lasat o parte gri ( in momentul asta ca sa nu mai gresesc griul ala l-am facut rosu sa imi sara in ochi) si la asta se refera ei cu borders chestiune care fiind gri cu tapeteria gri le-a scapat celor de la JP.
Multumesc! WOW! M-am uitat la coltul ala vreo 3-4 minute in continuu si n-am observat marginea gri! Baietii astia de la A.net se uita la ele cu lupa! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Sam 12 Sept 2009, 22:31 | |
| Au ori un soft bestial cu care le purica ori sunt profesionistii profesionistilor in ale puricatului. Daca nu mi-ar fi dat reject si nu as fi avut motiv sa imi chinui ochii sa vad de ce am luat reject nu as fi observat ever...... |
|
| |
Geo Fotograf
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Sam 12 Sept 2009, 23:05 | |
| Ha ha! Asta e culmea. M-am uitat si eu o gramada dupa margini, dar n-as fi vazut in vecii vecilor coltul. Nu degeaba le zice 'airliners.net' . Edit: Bre Rares, ai mancat si din coltul dreapta sus, acum am vazut . | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Dum 13 Sept 2009, 10:49 | |
| Eram pe pagina cu Romania pe A.net si dupa ce am dat un refresh...a aparut....o poza de-a lui Vishzu: Besenyei la Ghimbav!!! Bravo doctore! | |
|
| |
vishzu Moderator
Numarul mesajelor : 1036 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/04/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Dum 13 Sept 2009, 11:13 | |
| - Citat :
- Bravo doctore!
Multami frumos. In momentul de fata sunt tare mandru de obiectivul meu (Nikkor 18-105 VR). Nu e cine stie ce dar si-a facut traba. | |
|
| |
Red13 Moderator
Numarul mesajelor : 715 Varsta : 42 Localizare : De Ronde Venen Data de inscriere : 12/06/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 14 Sept 2009, 08:18 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 14 Sept 2009, 18:47 | |
| Si de la mine jucaria lui Ratus
SMILE IN THE SKY |
|
| |
Dylan Moderator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 14 Sept 2009, 22:55 | |
| Dragii mei colegi....multumita lui Mengelaus care tocmai are un dar primit pe Airliners....puteti vedea ULM-ul din care am facut fotografia cu parasutistul care a stat pe primele pagini la A.net si Jeti....YR-5230 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: airliners.net (part one) | |
| |
|
| |
| airliners.net (part one) | |
|