ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

airliners.net (part one)

In jos 
+50
Skywalker
mihaiatanasie
felix
vishzu
Vreauinaer
DIESEL
gaudi
randi
Daniel
Alex_tm
Geo
delu
codrutz
Vici
xpino
loplo
claudiup
crokodilu
Vladut
Quebec
Boeing777-300
Red13
Edi
VIC
flaviu
Thomas
Mengelaus
arianne
CDA
Raduq
ALMI
llobregat
mario antonio
YR-DNY
valavia
horizob
aegean
bobocell
gabi-737
ovidiu51
Capt_Vio
Virusu
Dylan
hayabusa
alexandru
mckingtom
crisvsv
Nic
RATus
Voicu
54 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

airliners.net (part one) - Pagina 35 Empty
MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptyDum 25 Oct 2009, 15:12

Inca 3 si de la mine si de data asta la 1200px . Mai am nevoie doar de doua sa ajung la 100 (greu ii drumu asta)

YR-SBM - arata de parca ar vrea sa ma ia la bataie....

HA-LOL sau cum sa primesti un salut prietenos de la pilotul unui avion cu inscriptii prietenoase (Mesajul din sigla UE suna ceva de genu : Noi nu unim tari noi unim oameni ....sau cam asa ceva)

YR-ASA Pilotii de la Tarom (ATR si B737) ar trebui sa invete din comportamentul colegilor de pe A318......
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptyDum 25 Oct 2009, 16:18

arianne a scris:
LHBP

Ala close-up ! Erau cam surprinsi pilotii Smile

kkk
Citat :
YR-SBM - arata de parca ar vrea sa ma ia la bataie....

Foarte "pozabil" e Saabul asta, imi place mult cum ti-a iesit.
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

Numarul mesajelor : 1497
Varsta : 40
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptyDum 25 Oct 2009, 20:23

la 15 minute dupa upload, acceptata:

airliners.net (part one) - Pagina 35 1599996
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptyDum 25 Oct 2009, 20:59

Numai tu poti face asa ceva pe Cluj, asta-i clar. Le-ai spus ca-i Hot Photo sau cum de au acceptat-o asa repede?
Sus In jos
Geo
Fotograf

Numarul mesajelor : 602
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptyDum 25 Oct 2009, 23:13

Foarte frumoasa poza cu BGF-ul, dar de ce watermark-ul pe strong, intins pe tot avionul ?
Mi-ar fi palcut mai mult sa vad Boeing-ul in toata splendoarea si scrisul 'airliners.net' in partea inferioara sau superioara.
Zic si eu...
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

Numarul mesajelor : 1497
Varsta : 40
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptyDum 25 Oct 2009, 23:34

e cu watermark din cauza pretenilor nostri de la presa, doctoranzi in copyright
Sus In jos
delu
Membru activ
delu

Numarul mesajelor : 438
Varsta : 39
Data de inscriere : 24/09/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptyLun 26 Oct 2009, 20:24

Acum o saptamana din plictiseala acuta si lipsa de fotografii de prelucrat, mi-am indreaptat atentia catre niste capturi mai vechi si cum nu prea am poze pe airliners am spus ca situatia trebuie schimbata asa cam am uplodat 2, pe YR-BGR care a primit un reject pentru soft (am dat appeal dar o sa ii mai dau ceva sharp ca nu cred ca va trece) si pe G-EUUG care a intrat:

http://www.airliners.net/photo/British-Airways/Airbus-A320-232/1600617/L/
Sus In jos
http://claudiuprioroc.blogspot.com
Dylan
Moderator
Dylan

Numarul mesajelor : 4876
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 15/04/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptyLun 26 Oct 2009, 20:44

Bravo Delu! cheers
Mai da-le screener-ilor de lucru! Timp si rabdare trebuie. La cate vedem ca stii in ceea ce priveste fotografia ar trebui sa ai cozile pline pe Airliners!
Sus In jos
delu
Membru activ
delu

Numarul mesajelor : 438
Varsta : 39
Data de inscriere : 24/09/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptyLun 26 Oct 2009, 20:48

Multumesc de incurajari dylan! In ultimul timp nu prea am mai incarcat tocmai ca nu prea ma cred un mare fotograf. Dar este placut sa vezi ca mai poti face si fotografii de calitate, mai mult din motivul asta incarc!
Sus In jos
http://claudiuprioroc.blogspot.com
lrbc
Fotograf
lrbc

Numarul mesajelor : 1823
Varsta : 110
Localizare : Bacău
Data de inscriere : 08/05/2009

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptyMar 27 Oct 2009, 06:47

Beechcraft Super King Air 350/YR-CAA
airliners.net (part one) - Pagina 35 1600821
Sus In jos
allex
Membru activ
allex

Numarul mesajelor : 3096
Varsta : 51
Localizare : SATU MARE
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptyMier 28 Oct 2009, 21:46

...am ajuns si aici cu prima poza ....
airliners.net (part one) - Pagina 35 1601520
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptyMier 28 Oct 2009, 21:52

Bravo Alex! cheers De cand iti spune lumea sa incerci?!? Nu lasa coada goala pe Airliners! Ai o gramada de poze faine!
Sus In jos
allex
Membru activ
allex

Numarul mesajelor : 3096
Varsta : 51
Localizare : SATU MARE
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptyMier 28 Oct 2009, 21:58

...mere si cu sapuniera da mai incet.... airliners.net (part one) - Pagina 35 Icon_biggrin
Sus In jos
lrbc
Fotograf
lrbc

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptyMier 28 Oct 2009, 22:02

airliners.net (part one) - Pagina 35 1601573
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptyVin 30 Oct 2009, 22:29

Numarul 99:

Minibusul in lumina soarelui de toamna! Personal o consier printre cele mai reusite ale mele!
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptyVin 30 Oct 2009, 22:53

Zic si eu ca Red: Bestial unghiul!!!
Il incerc si eu...dar tre' sa stau undeva intre VOR si pragul pistei si MAI ALES doar in anumite momente ale zilei si daca nu e lumina nasoala. Cu lumina nasoala vom avea de furca iarna asta....
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptyVin 30 Oct 2009, 22:58

dylan a scris:
Zic si eu ca Red: Bestial unghiul!!!
Il incerc si eu...dar tre' sa stau undeva intre VOR si pragul pistei si MAI ALES doar in anumite momente ale zilei si daca nu e lumina nasoala. Cu lumina nasoala vom avea de furca iarna asta....

Daca am avea traficul de vara iarna la Cluj am fi printre cei mai tari, atat de frumos arata albul in soarele de toamna de nu iti vine a crede si soarele de toamna excelent plasat, ce mai o incantare a si sa nu uit de cantitatea mai mica de praf care bantuie cerul...... mai am nevoie doar de scaner..... asa ca Traznet.ro vor fi prietenii mei Razz

P.S. si ca sa ma laud putin fotografia ii 1200px Razz
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptyVin 30 Oct 2009, 23:47

O sa imi unesc posturile mai tarziu ca acuma nu pot sa spun decat 100 cheers

100 de imagini implinite cu ocazia lui SBM Very Happy

Ultima editare efectuata de catre dylan in Sam 31 Oct 2009, 02:29, editata de 1 ori (Motiv : marcat cu BOLD numarul de fotografii ale lui KKK pe Airliners (nu e "pupincurism")...)
Sus In jos
lrbc
Fotograf
lrbc

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptySam 31 Oct 2009, 00:02

Bravo! La cat mai multe sute! cheers
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptySam 31 Oct 2009, 00:07

lrbc a scris:
Bravo! La cat mai multe sute! cheers

Mersi mult, suta asta mi-a refacut moralul Razz si sper sa fie cat mai multe mai ales ca soarele (cand nu ii camuflat de ceata sau nori) tine cu mine Razz
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptySam 31 Oct 2009, 01:14

@KKK: Nu e nevoie sa le unesti! Mergem asa cum am fost invatati de o buna bucata de vreme.....adica moderatorul modereaza postul moderatorului Razz .... (vezi mai sus Rolling Eyes )

Uite ce lumina era cand am fost admis si eu printre cei alesi....prima poza acceptata pe Airliners.net, poza care poate tii minte, a trecut prin mainile tale, ceea ce am si scris in field-ul "remark". Poze la care in timp au avut un rol hotarator si Ratus si Codrutz prin tehnica pusa la dispozitie si mai mult prin sfaturile fara de care niciodata nu ajungeam pe Airliners! De aceea intotdeauna langa numele meu (ca de obicei pentru ne-cititorii de diacritice) va aparea si ROMANIAN SPOTTERS... Ca membru al acestei comunitati, adunari, gasti, etc am ajuns sa pot gandi critic o fotografie, culmea, facuta de mine....si in acelasi timp am ajuns sa am puterea sa spun: asta nu e o poza care sa faca fata "vicisitudinilor" screeningului de pe A.net. (asta e mai mult pentru cei care ma tot intreaba de ce adaug langa numele meu si numele Romanian Spotters... o voi face intotdeauna de acum inainte pentru ca aici am invatat cel mai mult despre fotografia de aviatie)

Am sa va rog sa trageti o privire si pe prima mea poza pe net cu avioane (poza scanata) si pe prima mea poza digitala facuta de mine cu un aparat Mercury, era al lui Sharky - colegul nostru de forum.
Putini dintre voi va puteti inchipui ce sarbatoare poate fi in ziua in care poti sa-ti vezi o poza facuta de tine pe internet....pentru cei care sunt mai noi in ale pozatului de avioane....in anii aia, sa ai o poza pe internet, cu sculele pe care le aveam atunci, era mare lucru! Alexandru poate sa confirme...cate mail-uri i-am dat in legatura cu fotografia de aviatie... cat l-am stresat cu intrebarile....cate explicatii si cata rabdare...nu va puteti inchipui!!!

As vrea ca aceste "destainuiri" sa fie citite si de cei care au comentat fara rost si mai ales fara sa trimita nicio fotografie la concursul lunar propus de Arianne, un coleg forumist si moderator exemplu prin obiectivism si corectitudine, mai ales avand in vedere varsta sa...

Ultima editare efectuata de catre dylan in Sam 31 Oct 2009, 10:07, editata de 1 ori
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

Numarul mesajelor : 2881
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptySam 31 Oct 2009, 02:13

Rares prietene, pentru suta asta tocmai beau un pahar de vin. Felicitari tinere, le meriti din plin Wink
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptySam 31 Oct 2009, 09:41

Fratilor nu pot sa spun decat MULTUMESC.

Nu ne putem ocupa mai mult de spotting decat de povesti cu pesti? Nu va este asa putin ciuda ca eu am suta pe A.net si voi nu? Eu am o suta cu cel mai slab DSLR posibil, folosesc obiective Sigma (18-200 OS si 17-70) si Tamron (70-300 obiectiv care focalizeaza cand vrea muschii lui) impreuna cu un Nikon D40 si desi aparatura are limite si i-am ajuns la limita daca sunt atent pot sa scap cu putine rejecturi si pot sa realizez imagini de calitate. Incercati sa folositi paratura ( multi aveti aparate si obiective mult mai bune decat ale mele) si photoshopul asa cum trebuie, incercati sa evoluati tot timpul si sa nu va limitati la una si aceeasi metoda de prelucrare, cautati alte metode de fiecare data si veti avea surprize placute ( sa ai o poza pe primul loc in topul zilei este fantastic). Sa nu imi spuneti ca aveti compacte pentru ca nu este concludent, la Cluj ( am adoptat si Virusul ca si Clujean) avem 3 persoane cu compacte care au poze BUNE pe net chiar si pe Airliners ..... Allex, Virusu si RAduq si daca imi aduc bine aminte chiar si Mengelaus are...... Deci nu neg ca aparatura este importanta pentru ca este cea mai importanta dar este foarte important sa vrei sa evoluezi sa o faci din pasiune. Eu stiu cui am de multumit pentru cea ce stiu si le multumesc din nou dar sincer as vrea sa vad si altii (din cei 520 de useri) care isi dau interesul.

Sper ca am fost destul de coerent pentru ca azi noapte am prelucrat poze pana dupa 1 si acuma inca nu am devorat o cafea!
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptySam 31 Oct 2009, 09:55

Inca patru de la mine, trei intrate azi-noapte si una de acum cateva zile pe care am omis s-o pun si aici pe forum: "Batrana Doamna".
airliners.net (part one) - Pagina 35 1602665 airliners.net (part one) - Pagina 35 1602664
airliners.net (part one) - Pagina 35 1602666 airliners.net (part one) - Pagina 35 1601625
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 EmptySam 31 Oct 2009, 11:20

Rares felicitari pentru hotarul numit 100 cheers Cand ajungi la 1000 nu mai scapi doar cu vorbe, tre' sa dai si de baut drunken
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 35 Empty

Sus In jos

airliners.net (part one)
Sus 
Pagina 35 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» airliners.net (part three)
» airliners.net (part two)
» METEOROLOGIE AERONAUTICA - Radarul Doppler
» RailPictures.net
» Cum se posteaza poze de pe airliners.net, de ex?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Spotting Websites-
Mergi direct la: