Dragi spotteri,
S-a creat o situatie jenanta pentru toata lumea in urma postarilor facute de colegul nostru de la SAS si as vrea sa lamurim putin problema fiindca, in esenta, cred ca este vorba doar despre o comunicare deficitara si nu despre rea intentie.
Colegul meu Andrei a incercat sa faca o fapta buna in esenta si sa creeze un topic pe forum despre compania noastra. Majoritatea companiilor aeriene din Romania aveau un subiect dedicat insa SAS, care a facut in atatea randuri deliciul spotterilor la mitingurile aviatice si nu numai, nu avea. La cat au fost de fotografiate aeronavele noastre, s-a gandit ca ar merita adunate imaginile pe un topic dedicat.
Asa ca el s-a apucat sa faca acest topic si a inceput sa-l populeze cu imagini ale aeronavelor noastre pe care le-a gasit in calculatorul de la serviciu, imagini despre care el a inteles ca puteau fi folosite de SAS. Dar exact aici s-a strecurat eroarea... Andrei nu este un obisnuit al lumii fotografilor. Nu stia ce fel de masuri trebuie sa intreprinda pentru a se asigura asupra drepturilor de folosire. Nu a fost nicidecum o chestiune de rea intentie. Pur si simplu nu a fost informat corect / a fost informat partial iar aceasta deficienta de informare ne-o asumam aici la SAS si le cerem scuze tuturor celor carora le-am produs neplaceri. O sa avem grija sa nu mai apara astfel de incidente din partea noastra. Repet, nu a fost cu rea intentie. Noi apreciem extrem de mult ceea ce faceti cu acest forum si cum reusiti sa mentineti cald un spiritul nobil al aviatiei.
Tin sa precizez, de asemenea, ca de acum inainte User-ul Special Air Services reprezinta compania noastra.
Va invitam asadar sa nu abandonam topicul creat de Andrei si sa continuati acest subiect cu imaginile voastre cu YR-SBS, YR-SCS si YR-SES. Mai ales ca, in curand, YR-SES o sa aiba o noua infatisare!
Cu pretuire,
Ion Draganescu
General Manager Special Air Services Bucuresti