ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Capt_Vio
Fotograf
Capt_Vio

Numarul mesajelor : 1327
Varsta : 43
Localizare : Canada
Data de inscriere : 04/01/2008

Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice Empty
MesajSubiect: Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice   Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice EmptyJoi 24 Iul 2008, 06:46

Malev a decis sa anuleze zborurile trans-Atlantice la Toronto si New-York din cauza ca pierd foarte multi bani. Dupa cite am auzit, avionele tip Boeing 767 vor fi returnate la companiia de leasing si celalate vandute.

Aici e linkul oficial:

http://www.malev.hu/BP/ENG/I_NEWS_ENG/2008-0723-1410-11ASPE.asp

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pacat de tot. Dupa cite am auzit, sunt svonuri ca si CSA va face la fel, si vor vinde A310s... Se duce pe mama dracului industria de aviatie... Baieti, cred ca timpul sa ne reintoarcem la vapoare cu pinze si carute! lol!
Sus In jos
RwO
Membru activ
RwO

Numarul mesajelor : 767
Varsta : 41
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 11/03/2008

MesajSubiect: Re: Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice   Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice EmptyJoi 24 Iul 2008, 10:04

Da, companiile mici resimt cel mai puternic criza pretului petrolului. Din ce am citit MALEV o sa inlocuiasca CRJ-urile si F70 -urile cu Dash8. Deci pana la urma cei de la ROT nu s-au pacalit cand au decis sa isi mareasca flota de ATR-uri.
Sus In jos
http://transeuroex.blogspot.com
YR-DNY
Membru activ
YR-DNY

Numarul mesajelor : 669
Varsta : 42
Localizare : Cluj-Napoca

MesajSubiect: Re: Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice   Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice EmptyJoi 24 Iul 2008, 12:05

Pentru reducerea costurilor de operare io as reintroduce in serviciu planoarele alea din WWII folosite la transport parasutisti. Razz
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

Numarul mesajelor : 2688
Varsta : 38
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 30/12/2007

MesajSubiect: Re: Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice   Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice EmptyJoi 24 Iul 2008, 12:39

YR-DNY a scris:
Pentru reducerea costurilor de operare io as reintroduce in serviciu planoarele alea din WWII folosite la transport parasutisti. Razz

alea nu duceau parasutisti bre ca stii si tu ca sectoarele planorism si parasutism nu sunt chiar pe felie Razz aia sareau din avioane, astea duceau pe aia ce erau saracii carne de tun, si le era frica sa sara cu parasuta Basketball
Sus In jos
YR-DNY
Membru activ
YR-DNY

Numarul mesajelor : 669
Varsta : 42
Localizare : Cluj-Napoca

MesajSubiect: Re: Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice   Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice EmptyJoi 24 Iul 2008, 12:52

Ie! M-ai prins, ai fo pe faza! Razz Am scris paratusisti? Vroiam sa zic trupe. Laughing
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

Numarul mesajelor : 2688
Varsta : 38
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 30/12/2007

MesajSubiect: Re: Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice   Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice EmptyJoi 24 Iul 2008, 13:21

si in cele din urma, ca nu mai fac ungurii zboruri transoceanice nu e cea mai mare problema... sunt destule companii care o sa le faca, cu speranta ca nu se va ajunge la monopol, ca atunci frate sa te tii la preturi!
cred ca, toate companiile astea gen romania ungaria etc, vor ramane la nivel regional in umbra aliantelor, si nu stiu de ce, am impresia ca, asta e si dorinta companiilor mari din aliante... sa ii bage pe astia mici la ture de pista... intru binele aliantei, vezi nato si romania Razz
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice   Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice Empty

Sus In jos

Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Pilotul a murit in timpul unui zbor trans-Atlantic al Continental Airlines
» TRANS AERO (UN / TSO)
» Tarom long-haul Trans-Atlantic ... intrebari
» Romania's Daily Group partners Cobrex Trans for charters
» Bye-bye Malev B767..

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum