Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice Joi 24 Iul 2008, 06:46 | |
| Malev a decis sa anuleze zborurile trans-Atlantice la Toronto si New-York din cauza ca pierd foarte multi bani. Dupa cite am auzit, avionele tip Boeing 767 vor fi returnate la companiia de leasing si celalate vandute. Aici e linkul oficial: http://www.malev.hu/BP/ENG/I_NEWS_ENG/2008-0723-1410-11ASPE.asp ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pacat de tot. Dupa cite am auzit, sunt svonuri ca si CSA va face la fel, si vor vinde A310s... Se duce pe mama dracului industria de aviatie... Baieti, cred ca timpul sa ne reintoarcem la vapoare cu pinze si carute! | |
|
RwO Membru activ
Numarul mesajelor : 767 Varsta : 41 Localizare : Constanta Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice Joi 24 Iul 2008, 10:04 | |
| Da, companiile mici resimt cel mai puternic criza pretului petrolului. Din ce am citit MALEV o sa inlocuiasca CRJ-urile si F70 -urile cu Dash8. Deci pana la urma cei de la ROT nu s-au pacalit cand au decis sa isi mareasca flota de ATR-uri. | |
|
YR-DNY Membru activ
Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice Joi 24 Iul 2008, 12:05 | |
| Pentru reducerea costurilor de operare io as reintroduce in serviciu planoarele alea din WWII folosite la transport parasutisti. | |
|
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| |
YR-DNY Membru activ
Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice Joi 24 Iul 2008, 12:52 | |
| Ie! M-ai prins, ai fo pe faza! Am scris paratusisti? Vroiam sa zic trupe. | |
|
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice Joi 24 Iul 2008, 13:21 | |
| si in cele din urma, ca nu mai fac ungurii zboruri transoceanice nu e cea mai mare problema... sunt destule companii care o sa le faca, cu speranta ca nu se va ajunge la monopol, ca atunci frate sa te tii la preturi! cred ca, toate companiile astea gen romania ungaria etc, vor ramane la nivel regional in umbra aliantelor, si nu stiu de ce, am impresia ca, asta e si dorinta companiilor mari din aliante... sa ii bage pe astia mici la ture de pista... intru binele aliantei, vezi nato si romania | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Malev nu va mai efectua zboruri trans-Atlantice | |
| |
|