ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII

In jos 
+32
B773-R
mistretzu40
Griff
fularU
Edi
cipi_TM
Alex_tm
vishzu
evo
Robiee_ms
roger
transporter
Miţă_KRP
BOBO
mesterul manolescu
norwegian
loplo
Tila
CalinCLJ
Raduq
allex
lrbc
Iulius
Thomas
VicMures
E-one
dudueleven
kampfmaschine
B32fly
Mengelaus
gabi-737
malev2009
36 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyMier 06 Apr 2011, 16:53

Va salul! Plec si eu sambata din aeroportul Transilvania catre Budapesta, insa am o problema. O sa vin cu masina din Brasov si nu stiu exact unde sa las masina pana ma intorc( in afara de parcarea aeroportului, care este f scumpa). Am niste cunostinte in Targu Mures si as putea sa o lasa acolo, insa de aici pana la aeroport din ce am vazut este un singur microbuz care pleaca la ora 12:00. Iar avionul meu decoleaza la 13:35, ceea ce inseamna ca sunt cam la limita. Ce sfaturi imi dati?
Va multumesc !
Sus In jos
malev2009
Flight Level 400
Flight Level 400
malev2009

Numarul mesajelor : 523
Varsta : 42
Localizare : Targu-Mures
Data de inscriere : 24/09/2009

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyMier 06 Apr 2011, 18:04

Andrei_N a scris:
Va salul! Plec si eu sambata din aeroportul Transilvania catre Budapesta, insa am o problema. O sa vin cu masina din Brasov si nu stiu exact unde sa las masina pana ma intorc( in afara de parcarea aeroportului, care este f scumpa). Am niste cunostinte in Targu Mures si as putea sa o lasa acolo, insa de aici pana la aeroport din ce am vazut este un singur microbuz care pleaca la ora 12:00. Iar avionul meu decoleaza la 13:35, ceea ce inseamna ca sunt cam la limita. Ce sfaturi imi dati?
Va multumesc !

Salutare.Vezi ca poti sa stai la gara in statie (daca ai cunostinte o sa iti zica unde) si de acolo sunt maxi-taxi spre Ludus,Iernut,Turda,etc si daca zici sa te lase la aeroport o sa te lase,in cursul saptamanii din jumatate in jumatate de ora gasesti maxi, daca nu sa stai la ocazie la Combinatul Azomures (la iesire din oras spre Cluj) daca nu poti sa mergi cu taxiul (in jur de 40 si ceva de lei te costa).
Sus In jos
loplo
Fotograf
loplo

Numarul mesajelor : 911
Varsta : 45
Localizare : EDDK
Data de inscriere : 19/01/2009

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyMier 06 Apr 2011, 18:47

1 microbuz / zi intre oras si aeroport si cica CJ se straduieste sa puna la punct aeroportul. Pai asa?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyJoi 07 Apr 2011, 00:09

malev2009 a scris:
Andrei_N a scris:
Va multumesc !

Salutare.Vezi ca poti sa stai la gara in statie (daca ai cunostinte o sa iti zica unde) si de acolo sunt maxi-taxi spre Ludus,Iernut,Turda,etc si daca zici sa te lase la aeroport o sa te lase,in cursul saptamanii din jumatate in jumatate de ora gasesti maxi, daca nu sa stai la ocazie la Combinatul Azomures (la iesire din oras spre Cluj) daca nu poti sa mergi cu taxiul (in jur de 40 si ceva de lei te costa).

Mersi mult pentru raspuns!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyJoi 14 Apr 2011, 17:44

salut

tot despre transport (auto)gara-aeroport

pentru inceput..eu sosesc de la Budapesta...ce mijloc de transport este catre (auto)gara?...trebuie sa plec mai departe la Bistrita...din cate imi amintesc eu sunt ceva firme de transport care au curse catre Bistrita din autogara...poate ma lamuriti voi de unde pleaca in general cursele interjudetene.si cum se poate ajunge acolo de la aeroport.

acum...inspre aeroport...doar un microbus pe zi si acela dupa ora 12?...asta nu ar fi problema...ori fac cum a spus malev2009 sau iau un taxi.

mersi.
Sus In jos
dudueleven
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 46
Varsta : 49
Localizare : TGM LRTM
Data de inscriere : 27/04/2010

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyJoi 14 Apr 2011, 21:47

La cursa Wizz de la budapesta este un microbuz (Ballintrans) care te duce pana in centrul Tirgu-Mures-ului si poti sa-i spui la sofer sa te lasa la Autogara sau la Gara. Daca mai vrei si alte info nu ezita sa ma contactezi!
Sus In jos
dudueleven
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 46
Varsta : 49
Localizare : TGM LRTM
Data de inscriere : 27/04/2010

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyVin 15 Apr 2011, 09:02

http://wizzair.com/about_us/news/?language=RO#wizro036
Sus In jos
malev2009
Flight Level 400
Flight Level 400
malev2009

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyVin 15 Apr 2011, 09:21

Titlu:Wizz Air mută 26% din activitate de la Cluj la Târgu-Mureş
Sursa: http://www.zi-de-zi.ro/detalii-articol/back_to/lista-prima-pagina/article/wizz-air-muta-26-din-activitate-de-la-cluj-la-targu-mures.html
Autor: Sanda VIŢELAR
Data: 15.04.2011

Citat :
Conducerea companiei aeriene Wizz Air a anunţat, ieri, că-şi reduce capacitatea de transport de la Aeroportul Internaţional Cluj cu 26%, operaţiunile respective urmând să fie mutate pe Aeroportul Târgu-Mureş. Directorul comercial al companiei, Gyorgy Abran, a precizat, într-o conferinţă de presă susţinută joi la Târgu-Mureş că această decizie a fost luată în urma divergenţelor cu managementul Aeroportului Cluj-Napoca, care a deschis discuţia referitoare la contractul existent şi a anunţat introducerea unor noi taxe de aeroport. “Decizia a fost luată în urma recentelor divergenţe cu managementul Aeroportului Cluj Napoca care a deschis discuţia referitoare la contractul existent şi a anunţat introducerea unor noi taxe de aeroport. Compania a punctat clar faptul că noile condiţii vor determina reducerea operaţiunilor din Cluj şi alocarea respectivei capacităţi de transport în Târgu-Mureş”, a explicat Gyorgy Abran.
În acelaşi timp, Wizz Air reduce flota compusă din trei aeronave de la baza din Cluj cu un aparat Airbus A320, pe care îl va muta tot la Târgu-Mureş. Conducerea Wizz Air anunţă că, în acest fel, destinaţiile Weeze-Dusseldorf, Roma Fumicino şi Dortmund nu vor mai fi disponibile din Cluj acestea urmând să fie accesibile din Târgu-Mureş. În paralel, Wizz Air lansează, începând cu data de 5 mai, curse spre Paris, Dortmund, Roma, Londra şi Dusseldorf de pe Aeroportul din Târgu-Mureş. Potrivit reprezentantului WizzAir aceste decizii au fost luate pentru client, pentru a putea menţine preţuri mici. ”Rămânem dedicaţi obiectivului de a oferi pasagerilor noştri cele mai scăzute tarife posibile. Dacă un aeroport va creşte taxele pentru orice motive noi vom reacţiona pentru a ne proteja călătorii de costuri şi tarife mai mari”, a completat Gyorgy Abran. Wizz Air este cea mai mare companie low cost care operează în România şi în Europa Centrală şi de Est, cu 9,8 milioane de pasageri în ultimele 12 luni.

Sus In jos
malev2009
Flight Level 400
Flight Level 400
malev2009

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyVin 15 Apr 2011, 09:31

Titlu: Wizz Air muta mai multe zboruri de la Cluj la Targu Mures!Sursa: http://www.citynews.ro/mures/eveniment-29/wizz-air-muta-mai-multe-zboruri-de-la-cluj-la-targu-mures-115857/
Autor: A B
Data: 15.04.2011

Citat :
Wizz Air, compania aeriana low-cost a decis sa mute mai multe zboruri de la Cluj la Targu Mures din cauza unor divergente avute cu managementul aeroportului clujean. Insa neintelegerile dintre companie si autoritatile clujene vor fi in favoarea celor de la Targu Mures.

Cursele anulate de pe Aeroportul din cluj sunt spre Dortmund (de cinci ori pe saptamana), Roma Fumicino (de cinci ori pe saptamana) si Dusseldorf (de doua ori pe saptamana). De asemenea, frecventa zborurilor spre Milano, Bergamo si Londra Lutton va fi redusa cu unul, respective trei zboruri pe saptamana. Toate aceste zboruri, impreuna cu alte noi destinatii, vor fi operate incepand cu 5 mai din Targu Mures.

“Daca un aeroport va creste taxele pentru orice motive noi vom reactiona pentru a ne proteja calatorii de costuri si tarife mai mari. Este greu de inteles de ce aeroportul din Cluj creste taxele in mijlocul crizei economice in Romania. Astfel se pierd un sfert de million de pasageri si se pun in pericol sute de locuri de munca din regiune”, a declarat John Stephenson, vicepresedintele Wizz Air.

Potrivit reprezentantilor companiei, s-a luat decizia ca un aparat din cele trei de pe Aeroportul Cluj sa fie mutat din 5 mai la Targu Mures.

Wizzair renunta la zborurile spre Dortmund si Weeze Dusseldorf deoarece 50% din pasagerii ce folosesc aceste zboruri provin din Targu-Mures, iar zborul din Roma va fi anulat din cauza unei restrictii orare.Reprezentantii companiei aeriene au precizat ca in cazul in care aeroportul clujean continua sa nu isi respecte contractul exista posibilitatea sa se renunte si la cele doua aeronave din Cluj-Napoca, respectiv sa renunte la toate zborurile.

In 2010 in Romania Wizzair a transportat 2,2 milioane de pasageri, iar estimarea pe 2011 este de 2,7 milioane de pasageri.

Sus In jos
norwegian
Airport Level
Airport Level
norwegian

Numarul mesajelor : 58
Varsta : 46
Localizare : Cluj
Data de inscriere : 09/09/2009

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyVin 15 Apr 2011, 09:44

Acesta stire figureaza si in sectiunea - Companii aeriene in Romania - WizzAir - unde cred ca are si locul.
Sus In jos
Thomas
Membru activ

Numarul mesajelor : 913
Varsta : 59
Localizare : Göttingen
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptySam 16 Apr 2011, 12:12

Tila a scris:
Frumos, numai ca Air Europa nu are Boeing 737-300 ci numai Boeing 737-800 (capacitate 186 de locuri) ...

Eu sincer vorbind, am ceva dubii asupra acestei oferte, nu cumva sa fie vreo teapa Rolling Eyes

Asa ca am scris urmatorul mail la Air Europa, sa vedem ce zic ... Wink

Citat :
clientes@air-europa.com

Dear Sir or Madam,

I´m living in Romania and found some interesting offers for travelling to Spain, Palma de Mallorca for my summer vacation including charter flights with your company.

But looking at the webpage of the tour-operator, which is quite unknown in Romania I have some doubts, if this is a real offer or maybe it is some fraud: www.europolistravel.com

The companies e-mail adress is europolistravel@yahoo.com , they are announcing flights with Air Europes 737-300, they publish a flight schedule looking like the Air Europe aircraft would be based in Romania.

So please can you confirm, that you have really signed an agreement with this tour operator from Romania to operate charter flights from BBU, CLJ, TSR, TGM, SBZ, OMR, IAS, CRA and BCM to PMI operating from 12.06.2011 to 25.09.2011?

If the offer is real, I would like to book it and would be very pleased to fly with Air Europa, so I´d really apreciate it, if I could get a reply as quick as possible.

Thank you for your help.

With kind regards

Thomas
Sus In jos
gabi-737
Membru activ
gabi-737

Numarul mesajelor : 4453
Varsta : 47
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 26/12/2007

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptySam 16 Apr 2011, 20:00

Si eu am indoieli in privinta asta, cel putin la noi e cam greu sa utilizezi pista cu Boeing, si in plus de asta, daca oferta ar exista cu adevarat, ar fi promovata in mass-media, internet, bannere, etc.
Sus In jos
E-one
Flight Level 200
Flight Level 200
E-one

Numarul mesajelor : 291
Localizare : Tg. Mures Romania
Data de inscriere : 27/08/2008

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptySam 16 Apr 2011, 21:16

gabi-737 a scris:
Si eu am indoieli in privinta asta, cel putin la noi e cam greu sa utilizezi pista cu Boeing, si in plus de asta, daca oferta ar exista cu adevarat, ar fi promovata in mass-media, internet, bannere, etc.

Ce dreak are de a face pista cu BOINGU'? Caz doara au mai aterizat Boinguri la Vasarhely. Si n-or facut urticarie. Si Wizz Air aterizeaza cu Airbus fara probleme. Si nici Hercules n-or tusit. Aaa, ca e alte apecte care poate fi luate in discutie, aiasta-i alta mamaliga.
Sus In jos
gabi-737
Membru activ
gabi-737

Numarul mesajelor : 4453
Varsta : 47
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 26/12/2007

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptySam 16 Apr 2011, 22:21

Ma referam la cazul aeroprtului OMR, daca tot a fost amintit in articol.
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

Numarul mesajelor : 1031
Varsta : 62
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 15/10/2008

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyLun 18 Apr 2011, 14:08

[quote="Thomas"]:

Citat :
Dl Thomas,

Se pare ca sunteti om priceput la aviatie. Ziaristul a gresit tipul aeronavei, este Boeing 737-800 cu 186 locuri.
Daca aveti timp si placere va rog sa ne vizitati la Agentie pe str. Bolyai nr. 28

Cu stima

1."-Transport cu avionul cursa charter Boeing 737-300" - de pe site-ul companiei.

Cine minte?

2. A aparut "orar estimativ de zbor" :

Orar informativ de zbor – Compania Aeriana AIR EUROPA
ROMANIA ORA 08.00 – PALMA DE MALLORCA 09.45 ORA SPANIEI
PALMA DE MALLORCA ORA 11.00 – ROMANIA 14.45 ORA ROMANIEI

Intrebari : acelasi orar indiferent ca e IAS sau OMR ? Rotatie de genul XXX (Rom) - PMI - XXX (Rom) ???? Ce naiba , doar nu face 2 leg-uri ferry la distanta asta !

Thomas , ti-a raspuns UX ?
Sus In jos
Thomas
Membru activ

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyLun 18 Apr 2011, 21:30

Înca nu mi-au raspuns, sa vedem ...
Sus In jos
malev2009
Flight Level 400
Flight Level 400
malev2009

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyJoi 28 Apr 2011, 14:02

Titlu:Inca 26 de posturi la Aeroportul Transilvania
Sursa: http://www.citynews.ro/mures/joburi-21/inca-26-de-posturi-la-aeroportul-transilvania-117267/
Autor: A.B
Data: 28.04.2011

Citat :
Numarul personalului operational pe Aeroportul Transilvania Targu Mures va fi suplimentat cu 26 de posturi, in conditiile reorganizarii programului de lucru zilnic al regiei la 24 ore dupa suplimentarea numarului de curse.

Consilierii judeteni au aprobat in sedinta ordinara de Consiliu Judetean Mures din 28 aprilie, pe langa suplimentarea numarului de posturi , si o lista suplimentara a obiectivelor de investitii pe 2011, in valoare de 967.000 de lei si un buget echilibrat.

Veniturile si Cheltuielile totale pentru 2011 sunt de 7.260.000 de lei, din care pentru investitii vor fi alocate 2.938.000 lei si cheltuieli cu personalul de 3.477.107 lei.

Sus In jos
mesterul manolescu
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 134
Varsta : 60
Localizare : Moinesti-Bacau
Data de inscriere : 24/03/2010

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyJoi 28 Apr 2011, 17:11

Scria cineva mai sus ,ca doreste sa plece de pe TGM si sa vina cu masina [ ceea ce va fi si cazul meu...] . Am ramas surprins sa citesc ca nu vrea sa lase masina la aeroport din cauza taxelor mari !!! Chiar asa o fi ? Stie cineva cat costa stationarea pe o zi/mai multe...?
Sus In jos
loplo
Fotograf
loplo

Numarul mesajelor : 911
Varsta : 45
Localizare : EDDK
Data de inscriere : 19/01/2009

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyJoi 28 Apr 2011, 19:59

Apare chiar si pe pagina aeroportului.

Tarif - Orar
Nr. de locuri : 280.
Primele 10 minute gratuite.
2,5 lei / ora.
Primele 24 ore - 60 lei
Urmatoarele zile (24h) - 25 lei/zi.
Sus In jos
Thomas
Membru activ

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyLun 02 Mai 2011, 11:52

Thomas a scris:
Înca nu mi-au raspuns, sa vedem ...

Pâna la urma tot nu mi-au raspuns cei de la Air Europa, dar poate au actionat în umbra, cine stie ...

Site suspendat ! Acest site a fost suspendat pentru neplata serviciilor.

În orice caz se pare ca am simtit eu bine ca e vreo teapa la mijloc ... Neutral
Sus In jos
malev2009
Flight Level 400
Flight Level 400
malev2009

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyMier 04 Mai 2011, 18:26

Titlu:Se deschide baza Wizz Air la Aeroportul Targu Mures
Sursa: http://www.citynews.ro/mures/eveniment-29/se-deschide-baza-wizz-air-la-aeroportul-targu-mures-117983/#Scene_1
Autor: citynews.ro
Data: 04.05.2011

Citat :
Cea de-a 15-a baza de operare la Aeroportul Transilvania Targu Mures se va deschide in aceasta seara.

Deschiderea bazei a fost anuntata initial in data de 16 Iunie, la Targu Mures, insa aceasta s-a decalat odata cu decizia Wizz Air de a transfera o aeronava de tip A 320 de pe baza de operare din Aeroportul Cluj incepand cu 5 Mai.

Zborurile planificate din 16 Iunie 2011 cu aeronava bazata la Aeroportul Transilvania Targu Mures se mentin, ele fiind practic suplimentate ca frecvente de operare, dar si de noi destinatii de catre cealalta aeronava bazata din 5 Mai 2011.

Astfel, incepand cu 5 mai 2011, sunt disponibile in plus de pe Aeroportul Transilvania Targu Mures 3 zboruri pe saptamana la Paris-Beauvais, 5 zboruri pe saptamana la Dortmund, 5 zboruri pe saptamana la Roma-Fiumicino, 4 zboruri pe saptamana la Londra-Luton si o ruta noua la Dusseldorf cu 2 zboruri pe saptamana, a anuntat conducerea Aeroport Transilvania Targu Mures.

Prima cursa Londra-Luton aterizeaza in aceasta seara, la ora 23:00.

Sus In jos
BOBO
Airport Level
Airport Level
BOBO

Numarul mesajelor : 57
Varsta : 40
Localizare : LRTM
Data de inscriere : 06/12/2008

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyMier 04 Mai 2011, 19:30

Mig 21 in parcarea aeroportului

Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 Img0334o

cred ca l-am mai vazut pe forum
Sus In jos
Miţă_KRP
Flight Level 200
Flight Level 200

Numarul mesajelor : 222
Varsta : 29
Localizare : Timisoara - LRTR - TSR
Data de inscriere : 12/02/2010

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyMier 04 Mai 2011, 20:32

Eu nu mai inteleg chiar nimic... Zborurile spre Dortmund, Roma, si Paris au frecventa mare doar pana pe 18 Iunie, apoi merg la opereare de 2 /sapt, iar Weeze se opereaza doar pana pe !8 Iunie. Deci probabil restul zborurilor la aduc iar pe Cluj.
Sus In jos
allex
Membru activ
allex

Numarul mesajelor : 3096
Varsta : 51
Localizare : SATU MARE
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyMier 04 Mai 2011, 21:36

...21-le va fi amplasat prin zona?!....sau ce cauta pe acolo?
Sus In jos
Raduq
Fotograf

Numarul mesajelor : 1764
Varsta : 33
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 06/05/2008

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 EmptyMier 04 Mai 2011, 23:43

Am gasit pe site-ul aeroportului detalii legate de transport..
Citat :
Plecarile se efectueaza din centru din statia din fata Agentiei Tarom, in fiecare marti, joi si sambata la ora 12.00, cu opriri intermediare la statia OMV langa gara CFR, Autogara, Cristesti, Ungheni si Aeroport
Retur de la Aeroport in jurul arei 14:30, in functie de aterizarea avioanelor si iesirea pasagerilor.
Rolling Eyes
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII   Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Aeroportul Targu Mures(Transilvania) -STIRI - DISCUTII
Sus 
Pagina 4 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aeroportul Targu Mures(Transilvania)-Mai 2010
» Aeroportul Targu Mures (Transilvania) - Mai 2016
» Aeroportul Targu-Mures (Transilvania) - 2008
» Aeroportul Targu Mures(Transilvania)-Ianuarie 2011
» Aeroportul Targu Mures(Transilvania)- Mai 2011

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Aeroporturi din Romania - Romanian Airports :: Targu-Mures - Transilvania (TGM / LRTM)-
Mergi direct la: