La unele forumuri care au direct posibilitatea de a introduce doar adresa prin click pe iconita de flash, se introduce doar adresa http://www.360trip.ro/aeroshow/aeroshow2.swf .
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
Am vazut si celelalte panorame, mi se par adevarate opere de arta. Felicitari!
Vizitato Vizitator
Subiect: Mersi Vin 20 Aug 2010, 16:20
Multumesc. Sper insa ca pana data viitoare sa pot face concurenta Realitatii si sa termin constructia unui quadcopter sau octocopter pentru a face panorame din aer.
bonsai Airport Level
Numarul mesajelor : 64 Varsta : 65 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/06/2008
Subiect: Re: TransilvAeroShow 2010 - POZE Sam 21 Aug 2010, 17:39
Pun si eu cateva poze de atmosfera. Frumusetea, gratia si viitorul aviatiei au fost cu noi la Ghimbav.
mariusandrei Airport Level
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 31 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 14/04/2010
Subiect: Re: TransilvAeroShow 2010 - POZE Sam 21 Aug 2010, 21:11
Un filmulet cu domnul Valer Novac si Dauphin-ul:
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
Subiect: Re: TransilvAeroShow 2010 - POZE Dum 22 Aug 2010, 11:34
O poza mai speciala pentru mine, obtinuta dupa o zi de stat in 30+ grade. La ora la care am facut-o, toti spotterii prezenti aratam ca si crevetii
Veres Zoltan - Baloon Hunting
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
Subiect: Re: TransilvAeroShow 2010 - POZE Dum 22 Aug 2010, 11:37
Faina! Fii atent! Balonul era deja crapat si inca statea umflat.... Cat priveste temperatura...pot sa spun ca abia la 40 de ani am realizat cat de bine venita poate sa fie o gura de apa...chiar aproape fierbinte, atunci cand iti fierbe gatul si stomacul Tre' sa-mi fac si eu timp sa pun ceva poze de la Ghimbav ca indata vine Satu-Mare si eu nimic.....
b707nicolae Flight Level 100
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 23/04/2008
Subiect: Re: TransilvAeroShow 2010 - POZE Dum 22 Aug 2010, 13:53
Hop si eu cu pozele pe care le-am facut, intrucat de mult timp tot vreau sa pun, dar de fiecare data imi ies proaste, si nu pot sa apar cu ele pe site, mai ales cand, in paralel, voi puneti poze mult mai clare si mai calumea. Dar de data asta chiar au fost cateva de care sunt mandru, mi se par reusite si.. ma mandresc cu ele. Pana imi cumpar un DSLR (la show-ul asta s-a simtit cel mai mult lipsa lui) si pana invat sa prelucrez pozele acasa, va prezint ce am facut cu o pseudo-sapuniera, poze needitate (decat luminositate si contrast, doar cateva).
Si am ajuns la Ghimbav duminica dimineata, in jur de ora 10 fara ceva.. Cum am ajuns tocmai evoluau Zlin-urile, dar m-am grabit sa ajung pe iarba si nu am facut poze. Odata ajuns acolo, am mers direct unde vroiam:
Dupa care am dat o tura spre hangare inapoi:
Si apoi am mers in parcarea VIP, langa zona de leagane sau ce erau alea de antrenament acolo, de unde am reusit sa scot urmatoarele:
Inainte sa iasa inima, au iesit artificii, lucru care l-am vazut prima data la otopeni, dar eram atat de atent ca nu am apucat sa prind in poza:
Si aici a venit Armata:
Iar astea sunt 2 poze, cele de care sunt poate cel mai mandru, pe care le dedic prietenului si colegului horizob, si colegilor de forum de la Bacau, care se delecteaza cu MiG-uri on a regular basis :
Apoi au urmat Pumele, care au fost mai putine fata de anul trecut, dar au mentinut totusi o coerenta in display-ul fortelor aeriene (3 Delfini, 3 Miguri si 3 Pume):
Si cele doua Diamonduri, care mi s-au parut o aparitie inedita si, in acelasi timp, foarte binevenita :
Dupa asta am mai dat o tura pe la elicoptere, ca era cazul:
si apoi am zis ca nu strica sa ma uit si prin parcare, neinteresandu-ma evident masinile, ci Ghimbavul in sine. Ciudata poza, pacat ca nu am apucat sa o fac de sus:
M-am intors in zona show-ului, dezamagit de faptul ca incercasem de 3 ori sa imi iau un mic, dar nu erau gata.. Pana la urma am lasat mancatul balta si am continuat sa ma bronzez.. la avioane, desigur. Aici e Francesco Fornabaio care abia dupa ce s-a dat jos din avion si i-am strans mana sa-l felicit, am inteles de ce ii tot facea atat reclama Mihaela Radulescu. Chiar e un tip super simpatic, mi-a placut foarte mult. Face show, si in aer si la sol, rade, vorbeste cu toata lumea.. Intr-un cuvant: Italian Iata-l:
Apoi o sesiune de poze cu SCS (nu chiar pentru lumea de rand .. dar asta e, nu se supara nimeni):
Intre timp am prins si o veverita zburatoare, care se invartea, probabil in cautarea ghindei :
Si aici a inceput show-ul domnului Novac, care pentru mine de fiecare data este mult mai impresionant in evolutiile sale decat pilotii de acrobatii:
Si, la sfarsit, festivitatea de premiere, cu trofee si blugi rupti (abia acasa am sesizat detaliul asta):
Ultima poza. Piloti, strangeri de mana, felicitari, aplauze, poze, confetti si... AVIATIE !!
Cam atata am prins eu, plecand acasa dupa festivitatea de premiere, desi am senzatia ca am ratat o parte destul de spectaculoasa de show.. Dar nu-i nimic, atat cat am fost, m-am simtit bine, a fost superb si tin sa multumesc tuturor celor care au realizat aceasta intalnire. Felicitari !
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 31 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 14/04/2010
Subiect: Re: TransilvAeroShow 2010 - POZE Dum 22 Aug 2010, 22:00
Pun si eu cateva fotografii:
Dupa un zbor perfect:
Inima celor doi Soimi:
Spotteri la datorie:
Yak-arul singuratic:
Soimi si Spotteri
Mig-ul
Forta nene:
Toata lumea se uita la domnisoarele din avionul aeroclubului (cred ca si pilotul de pe elicopter)
Parca era miting aviatic...
Genial:
Domnul Novac si jucaria sa:
Spotteri si Domnul Novac:
Jos palaria!
Spotteri la datorie:
Ce s-a intamplat mai exact cu avionul sau?
Iubesc poza asta:
electric Membru activ
Numarul mesajelor : 1166 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 10/03/2008
Dinc ate stiu (tm), in capul pistei e un sant facut de tractoare. Duminica dimineata, Zoli ar fi venit scurt la aterizare si l-a pus pe trei puncte, foarte aproape de capul pistei. Ar fi lovit cu bechia in sant si a crapat structura de fibra din zona bechiei. nu e o informatie sigura, este doar ce stiu eu.
thx dd
horizob Fotograf
Numarul mesajelor : 829 Varsta : 36 Localizare : Hamburg Data de inscriere : 05/06/2008
Hehe, mulţam fain pentru dedicaţie, Nicule! Mă bucur că ai postat, şi încă ce poze faine. Într-adevăr nu mă satur de MiG-uri şi de Pume şi se pare că vom mai avea ocazii multe să le vedem. Aştept să postezi şi să redevii activ pe forum, că ai cu ce! Şi ca să respect topicul, poze de sâmbătă, toate cu elicoptere: Un bâzgăure
Mi-17 aşa cum nu l-am mai văzut niciodată
Şi Domnul Valer Novac la manşă!
Dinc ate stiu (tm), in capul pistei e un sant facut de tractoare. Duminica dimineata, Zoli ar fi venit scurt la aterizare si l-a pus pe trei puncte, foarte aproape de capul pistei. Ar fi lovit cu bechia in sant si a crapat structura de fibra din zona bechiei. nu e o informatie sigura, este doar ce stiu eu.
thx dd
Multumesc mult pentru informatii!
b707nicolae Flight Level 100
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 23/04/2008
Subiect: Re: TransilvAeroShow 2010 - POZE Mar 24 Aug 2010, 22:05
Placerea e de partea mea. Sper sa nu fie doar o intamplare si sa continui cu poze macar la fel de bune, mai ales ca aparatul (pe care il consideram vinovat pana acum) se pare ca poate (Olympus SP560UZ). Imi pare tare rau ca nu am prins epoca MiG-urilor 29.. Mi-ar fi placut sa il vad zburand, si mai ales sa il aud.. Dar poate cine stie, tot raul inspre bine
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
Dragii mei spotteri, cine are poze cu standu Aripi Romanesti, e invitat sa trimita acele poze la flori@aripiromanesti.ro De asemenea, si cateva poze frumoase cu avioane
multzaaaammm
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
Cu mare, mare intarziere vine si contributia mea de la Ghimbav. Din pacate pozele sunt amestecate de catre image shack si mi-e foarte greu sa le re-aranjez: