Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
Subiect: TransilvAeroShow 2010 - POZE Sam 14 Aug 2010, 07:25
Cateva poze la repezeala:
win_oradea Flight Level 100
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 36 Localizare : Shanghai Data de inscriere : 06/10/2008
Subiect: Re: TransilvAeroShow 2010 - POZE Dum 15 Aug 2010, 11:09
Din pacate am ajuns foarte tarziu ieri si am ratat miezul showului. Iata insa ce am prins:
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
Subiect: Re: TransilvAeroShow 2010 - POZE Dum 15 Aug 2010, 11:38
Doua poze la repezeala inainte sa plec in concediu
Gasca (o poza facuta de mine si una de Codrut cu aparatul meu...a facut poza cu Nikon ))))
Va mai asteapta suprize pe care sper ca cei prezenti le-au imortalizat cum se cuvine si ni le vor prezenta aici !
horizob Fotograf
Numarul mesajelor : 829 Varsta : 36 Localizare : Hamburg Data de inscriere : 05/06/2008
Subiect: Re: TransilvAeroShow 2010 - POZE Dum 15 Aug 2010, 16:34
O fost un miting care mi-o plăcut foarte mult! Îţi mulţumesc Flori pentru primirea călduroasă şi pentru legitimaţia de acces. Vali şi Bogdan, vă mulţumesc pentru efortul şi organizarea care a permis intrarea noastra în zona fotografilor şi mai ales pentru excursia pe partea cealaltă a aerodromului. Mi-a făcut mare plăcere să cunosc membri noi de pe forum şi să mă întâlnesc cu prieteni buni! Şi nu în ultimul rând, un mare MULŢUMESC domnului Valer Novac, care ne-a oferit trei demonstraţii extraordinare! Acum o parte din poze: MiG-21MF LanceR 9611 - avionul în a cărui carlingă am stat la Kecskemet acum o săptămână!!!
Mi-17-1V 108 - un fotograf în condiţii grele de lucru, tot respectul din partea mea
Spotterilor, aveţi grijă cum vă purtaţi, cineva ne filmează acolo sus. Griff, recunoşti pe cineva în poza asta?
Veres Zoltan - magistral cu o tentă ne nebunie curată, ca de obicei
Domnul Valer Novac - cu vestimentaţie şi stil de pilotaj impecabile
O maşinărie zgomotoasă, murdară şi pentru mulţi urâtă - dar pentru trupa de haiduci din mărăcini cea mai frumoasă zburătoare de la miting! Dylan, şi pentru tine e valabilă afirmaţia...
În acţiune - Valer Novac la manşa Kamov Ka-26 YR-CYB
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
Ma bucur ca am intalnit lume multa si am avut ocazia sa ne cunoastem mai bine mai multi, si chiar sa bem niste beri reci impreuna. Urmeaza si poze ca doar asa e fain!
Unul dintre prietenii de pahar ai Virusului.
Flori Fotograf
Numarul mesajelor : 765 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 11/01/2009
Parcă am fi la premiile Oscar, dar chiar trebuie să-i mulţumim lui Flori pentru că ne-a obţinut accesul în zone foarte bune pentru fotografiat. Spectacolul a fost frumos, multe aeronave, evoluţii deosebite, unele mai bune şi altele mai puţin strălucite decât la alte mitinguri de anul acesta. Vorba lungă - sărăcia omului, aşa că trec la poze. Vizionare plăcută!
Aeronava simbol a TransilvAeroShow
Eşti sigur că vezi avionul?
Public încântat de evoluţia domnului Novac
Concursul de spart baloane
şi la sfârşitul zilei, cireaşa de pe tort pentru mulţi dintre noi, domnul Novac la manşa unui Ka-26
codrutz Fotograf
Numarul mesajelor : 447 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/08/2008
Invit audienta sa arunce un ochi mai atent pe imaginile de mai sus! Si evident, multumiri lui LRBC pentru primele imagini in chestiune, vor mai veni!
Dragilor, nu ma pot gandi la o invitatie mai potrivita spre performanta decat sa atrag atentia asupra imaginilor de mai sus.
Siglele RoSpotters si Photoavia au fost la inaltime. Va trebui sa fim si noi la inaltime. Ma hazardez sa spun "in continuare".
Mii de multumiri lui Alex Trandafir, Emil Olteanu si Florin Ionescu pentru ca au acceptat o idee indrazneata intr-o situatie in care ar fi avut toata dreptatea din lume sa refuze.
Deci MULTUMIM!
vishzu Moderator
Numarul mesajelor : 1036 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/04/2008
Subiect: Re: TransilvAeroShow 2010 - POZE Mar 17 Aug 2010, 00:23
Mii de multumiri pilotilor de pe Soimi care ne-au facut o super surpriza cu siglele Rospotters & Fotoavia. Gest extrem de frumos il consider ca pe un semn de multumire la pozele de calitate pe care membrii comunitatii le-au facut cu ei in cursul anului; in plus consider ca astfel ne-au motivat si mai mult sa facem poze de calitate in activitatea noastra.
Si preferata mea
Pozele cu restul zburatoarelor or sa vina cat de curand
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
Subiect: Re: TransilvAeroShow 2010 - POZE Mar 17 Aug 2010, 16:28
Dupa fotografiile postate inteleg ca a fost un eveniment extrem de reusit. Marea mi-a fost mirarea cand am vazut cele doua sigle pe Soim, un gest laudabil, ceea ce ma face sa ma simt mandru ca fac parte din aceasta comunitate minunata
Felicitari spotterilor si organizatorilor.
Flori Fotograf
Numarul mesajelor : 765 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 11/01/2009
Subiect: Re: TransilvAeroShow 2010 - POZE Mar 17 Aug 2010, 20:36
Fotografii panoramice de la eveniment, facute de Mike, un prieten al asociatiei "Aripi Romanesti" (momentan doar una, multe vor veni)
Daca va uitati cu atentie, veti recunoaste cateva personaje
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
Subiect: Re: TransilvAeroShow 2010 - POZE Mar 17 Aug 2010, 20:43
Hehe! Arianne, Valavia Vishzu, Propellerdream si RaduT de pe forum...
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
Subiect: Re: TransilvAeroShow 2010 - POZE Mar 17 Aug 2010, 21:27
superbe pozele Arianne! Mai ales cele "air-to-air" Dar cum de ai nimerit asa fain?
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
Subiect: Re: TransilvAeroShow 2010 - POZE Mar 17 Aug 2010, 21:53
virusu a scris:
superbe pozele Arianne! Mai ales cele "air-to-air" Dar cum de ai nimerit asa fain?
Am vazut ce nebunii facea - toata dupa-amiaza cu asta s-a ocupat SCS-ul - si am luat telecabina pentru 8 lei
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
Subiect: Re: TransilvAeroShow 2010 - POZE Mar 17 Aug 2010, 22:01
Superbe pozele!!! Chestia e adevarata cu sticker de Romanian Spotters, sau Photoshoped?
Flori Fotograf
Subiect: Re: TransilvAeroShow 2010 - POZE Mar 17 Aug 2010, 22:05
Nici o urma de photoshop, e pe bune
Imagineaza-ti socul nostru. Stiam ca cei de la Bobocu ne pregateau o supriza, dar ne asteptam sa le tina in momentul trecerii, pe geamu de la cabina...
Cand le-am vazut pe avion direct.. a fost absolut genial!
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: TransilvAeroShow 2010 - POZE Mar 17 Aug 2010, 22:19
Cateva poze:
Flori Fotograf
Subiect: Re: TransilvAeroShow 2010 - POZE Mar 17 Aug 2010, 22:38
Bei baieti, da mie chiar nu mi-ati facut nici macar o poza??? hmmmm
mihaiatanasie Membru activ