| Croatia - bird & boat spotting | |
|
+8Voicu valavia metalactual fularU claudiup mihail Iulius lrbc 12 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
lrbc Fotograf
Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 110 Localizare : Bacău Data de inscriere : 08/05/2009
| Subiect: Croatia - bird & boat spotting Vin 16 Iul 2010, 15:19 | |
| | |
|
| |
Iulius Flight Level 100
Numarul mesajelor : 162 Localizare : Brasov Data de inscriere : 02/04/2008
| Subiect: Re: Croatia - bird & boat spotting Vin 16 Iul 2010, 15:28 | |
| | |
|
| |
mihail Flight Level 200
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/12/2009
| Subiect: Re: Croatia - bird & boat spotting Vin 16 Iul 2010, 16:38 | |
| intr-adevar, imagini superbe | |
|
| |
claudiup Membru activ
Numarul mesajelor : 973 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Re: Croatia - bird & boat spotting Vin 16 Iul 2010, 16:46 | |
| Dupa ce am vazut pozele acestea ma simt de parca m-am intors din concediu! :-)) Superbe! Multumim frumos! | |
|
| |
fularU Fotograf
Numarul mesajelor : 1725 Varsta : 57 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 22/04/2009
| Subiect: Re: Croatia - bird & boat spotting Sam 17 Iul 2010, 08:31 | |
| Nea Cornele................ jos palaria ! S U P E R B E !!!!! M U L T U M I M !!! | |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: Croatia - bird & boat spotting Sam 31 Iul 2010, 16:01 | |
| Exceptional !!! Atat pot sa spun. E clar, daca Tarom-ul mai tine cursa de Dubrovnik, la anul ma bate gandul. Thx @lrbc !! | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Croatia - bird & boat spotting Sam 31 Iul 2010, 23:23 | |
| Cornel, pozele is absolut geniala si la fel pare si Croatia. Cum ti s-a parut ca preturi? Din auzite cica e scumpa tare!
Multam de delectare! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Croatia - bird & boat spotting Sam 31 Iul 2010, 23:29 | |
| - metalactual a scris:
- Exceptional !!! Atat pot sa spun.
E clar, daca Tarom-ul mai tine cursa de Dubrovnik, la anul ma bate gandul. Thx @lrbc !! sa stii ca se merita sa mergi cu masina ca sa poti sa vezi si Muntenegru , si in special canionul Tara si fiordul Kotor ! |
|
| |
Voicu Moderator
Numarul mesajelor : 2513 Varsta : 62 Localizare : Arad - ARW - LRAR Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: Croatia - bird & boat spotting Sam 31 Iul 2010, 23:59 | |
| Cornele.....jos palaria ....superbe pozele .... | |
|
| |
codz Airport Level
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 05/01/2010
| Subiect: Re: Croatia - bird & boat spotting Dum 01 Aug 2010, 11:05 | |
| Superbe pozele .. ai mana si ochi am fost si eu in Croatia cam peste tot acum vreo 10 ani, dar pozele tale sunt mai frumoase, parca s-a facut si mai frumos acolo | |
|
| |
lrbc Fotograf
Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 110 Localizare : Bacău Data de inscriere : 08/05/2009
| Subiect: Re: Croatia - bird & boat spotting Dum 01 Aug 2010, 12:08 | |
| Mulţumesc de aprecieri. Meritele pentru fotografii nu-s ale mele, ci ale naturii, ale oamenilor care trăiesc acolo şi ale celor care au făcut PENTAX-ul. Prietenii ştiu de ce (mai ales cei cu Canon şi Nikon). Croaţia e o ţară care merită văzută. La fel e şi Slovenia şi, cu siguranţă dar încă nu am ajuns, Muntenegru. Un coleg de-al nostru de forum a fost la rafting pe Tara şi apoi s-a întors prin Croaţia şi Serbia. Întâmplarea a făcut să fim amândoi la Dubrovnik exact în aceeaşi zi şi între aceleaşi ore dar, fir-ar mama lor de telefoane mobile, bineînţeles că n-am aflat decât după ce ne-am întors în ţară. Preţurile pot fi şi mai mari şi mai mici faţă de cele de la noi, depinde de pretenţii, zonă şi alte detalii. Pe noi ne-a costat 450 de euro (pentru 2 persoane) 7 nopţi cu demipensiune la mare şi una la Zagreb. Oferte sunt multe, aşa că se poate găsi orice. Scumpă e autostrada, am dat cam 80 de euro cat am folosit-o, dar măcar o au. Se plăteşte pe fiecare segment de drum, nu e cu vignetă ca la unguri. Mâncarea e foarte bună, meniurile încep de la 6 euro. Cam 15 euro costă biletul pentru parcurile Plitvice sau Krka. Am spune că e scump faţă de cât sunt la noi, dar se merită. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Croatia - bird & boat spotting Lun 02 Aug 2010, 11:37 | |
| - metalactual a scris:
E clar, daca Tarom-ul mai tine cursa de Dubrovnik, la anul ma bate gandul. !! Same here! Superbe pozele, peisajele..o destinatie care merita toti banii! Bravo! |
|
| |
lrbc Fotograf
| Subiect: Re: Croatia - bird & boat spotting Lun 02 Aug 2010, 12:19 | |
| - Basti a scris:
- metalactual a scris:
E clar, daca Tarom-ul mai tine cursa de Dubrovnik, la anul ma bate gandul. !! Same here!
Superbe pozele, peisajele..o destinatie care merita toti banii! Bravo! Dacă vreţi să vedeţi Croaţia, atunci mergeţi cu maşina. Dubrovnik-ul e chiar în sud, la vreo 250km de Split şi 500km de Zagreb... | |
|
| |
propellerdream Flight Level 400
Numarul mesajelor : 622 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/07/2008
| Subiect: Re: Croatia - bird & boat spotting Lun 02 Aug 2010, 13:43 | |
| Mda, Coratia e intr-adevar foarte frumoasa. Pacat, insa, ca e locuita... Am strabatut-o de la nord la sud si am avut de foarte multe ori neplaceri cu accentele de xenofobie ale croatilor. I-au prajit la creier rau de tot conflictele prin care a trecut tara... | |
|
| |
daryus_i Flight Level 100
Numarul mesajelor : 107 Varsta : 43 Localizare : Sibiu Data de inscriere : 17/02/2010
| Subiect: Re: Croatia - bird & boat spotting Lun 02 Aug 2010, 14:32 | |
| Sal...acum 3 zile am venit din Croatia (concediu cu masina) si intr-adevar, ceea ce spui tu este f corect...civilizatia, curatenia, infrastructura, turismul...jos palaria. Nu sunt in UE, dar cu toate astea s-au organizat f bine si au stiut cum si unde sa investeasca. Ma intreb ce au ei si nu avem noi, si ar fi cam multe...dar cel mai mult ne lipseste interesul de a face ceva si plus ca mai e nevoie si de persoane capabile. In fine, nu mai zic nimic ca raman cu zis-ul. Mi-a placut Croatia foarte mult...felicitariu pentru trip !!! | |
|
| |
eddyz Flight Level 100
Numarul mesajelor : 167 Varsta : 37 Localizare : Canada Data de inscriere : 06/04/2008
| Subiect: Re: Croatia - bird & boat spotting Mar 03 Aug 2010, 10:47 | |
| Superbe poze! Imi amintesti de locuri pe care le-am vazut si eu in urma cu o luna. Din pacate nu am reusit sa ajung la plitvice, dar macar am un motiv in plus sa merg si la anul :d | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Croatia - bird & boat spotting | |
| |
|
| |
| Croatia - bird & boat spotting | |
|