| Spotting in Croatia | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
duron Airport Level
Numarul mesajelor : 33 Varsta : 45 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 27/11/2008
| Subiect: Spotting in Croatia Joi 06 Aug 2009, 09:52 | |
| Nu intamplator am ales ca si destinatie Trogir-ul, la 2 km de aeroportul din Split, al doilea oras ca marime din Croatia. Au destul de mult trafic de vara, evident mai ales low costuri. Pe langa German Wings si Easy Jet am prins un S7 din Rusia si o ambulanta aeriana de la ADAC Germania. Adac AvCraft 328-310 Croatia Air AirBus A320-214 EasyJet Airbus A319 GermanWings Airbus A319 Norvegian Boeing 737-300 S7 Boeing 737-400 Intr-o duminica dimineata, pe la 7 (cum e si normal in concediu ) ma trezesc in zgomot asurzitor de avioane. Oricat de mult mi-ar place sunetul, era o senzatie destul de ciudata. Faceam calcule in minte ca nu stiu sa fie ceva miting aerian, desi eram destul de aproape de aeroportul din Split. Intr-un tarziu ma ridic din pat sa vad despre ce e vorba, tocmai cand o minunatie de Canadair CL-415 nou-nout trece exact la verticala mea. Apoi am vazut de fapt ce se intamplase. Padurea luase foc, iar avioanele pompieri roiau de zor deasupra ei aruncand zeci de tone de apa. Evenimentul in sine e destul de tragic, dar din fericire au reusit sa stapaneasca incendiul iar eu am avut parte de cateva ore de miting aerian gratuit. Mai tarziu au aparut si 2 AirTractor AT-802F. AirTractor AT-802F CanadAir CL-415 Si un Piper PA-28RT ratacit... | |
|
| |
lrbc Fotograf
Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 110 Localizare : Bacău Data de inscriere : 08/05/2009
| Subiect: Re: Spotting in Croatia Joi 06 Aug 2009, 17:58 | |
| Foarte faina poza cu amerizarea. | |
|
| |
Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Re: Spotting in Croatia Joi 06 Aug 2009, 18:52 | |
| Foarte tari pozele cu aruncarea apei... Chiar ai fost norocos sa prinzi asa ceva, desi evident cauza nu este tocmai fericita.
Daca ai tot pe-acolo, ceva poze cu peisaje, plaje n-ai? | |
|
| |
shouriken Administrator
Numarul mesajelor : 3451 Varsta : 69 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Spotting in Croatia Joi 06 Aug 2009, 19:17 | |
| - lrbc a scris:
- Foarte faina poza cu amerizarea.
Cred ca nu este amerizare ci realimentare cu apa. Liviu | |
|
| |
duron Airport Level
Numarul mesajelor : 33 Varsta : 45 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 27/11/2008
| Subiect: Re: Spotting in Croatia Joi 06 Aug 2009, 20:41 | |
| Confirm, e alimentare cu apa. Incredibil cum incarca 6 tone de apa in 12 secunde. Peisaje si alte poze pe http://www.bydan.info . | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Spotting in Croatia Joi 06 Aug 2009, 21:30 | |
| Super pozele, pacat de incendiu Or avea si-un muzeu de aviatie p'acolo? |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: Spotting in Croatia Sam 08 Aug 2009, 18:13 | |
| Foarte frumoase imaginile din Croatia, iar pozele cu avioanele sunt de calitate. Draguta istorioara "cu burta la soare". Thx !!! | |
|
| |
geno Airport Level
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 41 Localizare : CLJ/LYS(pentru o vreme) Data de inscriere : 27/01/2008
| Subiect: Re: Spotting in Croatia Lun 10 Aug 2009, 11:27 | |
| Am prins si eu intr-o zi la plaja o desfasurare de forte impresionanta la un incendiu, mai jos de split la Omis. Tot asa faceau realimentare si apoi stingeau , au venit si 2 elicoptere de la armata care aveau legate de ele un butoi mare care il realimentau la fel.Din pacate eram la plaja si nu am avut chef sa ma duc dupa aparat desi a fost impresionanta miscarea si focul(foarte aproape de pensiunile de locuit.)
Off-topic:Nu cumva erai cu un ford argintiu cu nr de genul DTZ? | |
|
| |
duron Airport Level
| Subiect: Re: Spotting in Croatia Lun 10 Aug 2009, 13:43 | |
| Multumesc pentru aprecieri. Off-Topic: Intr-adevar eram intr-un ford argintiu, dar cu numar B-64-YTJ. De ce? Sper ca nu ne-am urcat pe vreun prosop pe plaja . Oricum, fiind in concediu, nu prea am scos masina din curte, am umblat mai mult cu barcuta. | |
|
| |
fularU Fotograf
Numarul mesajelor : 1725 Varsta : 57 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 22/04/2009
| Subiect: Re: Spotting in Croatia Lun 10 Aug 2009, 14:08 | |
| Superbe imaginile ,ai fost tare norocos sa prinzi asa ceva ....... mai putin pagubele produse de incendiu. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spotting in Croatia | |
| |
|
| |
| Spotting in Croatia | |
|