ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)

In jos 
+19
valavia
fularU
Dylan
mckingtom
horizob
arianne
Mengelaus
arnold757
YR-DNY
RATus
andi28
metalactual
aegean
Capt_Vio
VIC
gabi-737
flaviu
llobregat
Maverick
23 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Dylan
Moderator
Dylan

Numarul mesajelor : 4876
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 15/04/2008

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)   Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 EmptyMar 09 Feb 2010, 09:25

Premiera?!? Frumos Maverick! Super 747-le ala nou! Multumim! cheers
Sus In jos
fularU
Fotograf
fularU

Numarul mesajelor : 1725
Varsta : 57
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 22/04/2009

MesajSubiect: Re: Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)   Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 EmptyMar 09 Feb 2010, 09:42

Superbe fotografii Maverick !!!!!! Cea cu B-747 -8 ce intra in nori este zdrobitoare! parerea mea ! Acolo la gard fratilor !!!
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

Numarul mesajelor : 2881
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)   Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 EmptyMar 09 Feb 2010, 11:11

Am vazut si eu live pe net aseara prima decolare a 747-8. Intr-adevar o frumusete!

Maverick, pozele is absolut geniale, multumim pentru ele si pentru relatarile de la fata locului. Asteptam altele si pe viitor!
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

Numarul mesajelor : 2730
Varsta : 32
Localizare : EBBR/LFBO/LROP
Data de inscriere : 03/08/2008

MesajSubiect: Re: Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)   Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 EmptyMar 09 Feb 2010, 13:44

Super, thanks pentru premiera! Nu difera cu mult de -400 dar pot spune ca e putin mai gratios.

Mai, voi acolo (ma rog, pe aproape de Seattle) gazduiti Jocurile Olimpice si vad lume in maneca scurta??? Shocked Iar eu deger la M04??? Neutral
Sus In jos
kampfmaschine
Moderator
kampfmaschine

Numarul mesajelor : 1927
Varsta : 45
Data de inscriere : 09/01/2010

MesajSubiect: Re: Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)   Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 EmptyMier 10 Feb 2010, 00:41

Care sunt principalele diferente fata de -400 ? nu prea am acces foarte des la net, dar tot am deschis un pic sa vad pozele astea. Foarte reusite!
Sus In jos
gabi-737
Membru activ
gabi-737

Numarul mesajelor : 4453
Varsta : 47
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 26/12/2007

MesajSubiect: Re: Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)   Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 EmptyMier 10 Feb 2010, 09:22

Arata intradevar superb, dar pozele postate pe romanian spotters...sunt excelente cheers

@kampfmaschine: diferente mari nu sunt, cu ochiul liber vazut la 10000m deasupra e cam greu sa il poti distinge de 400. Totusi e mai lung cu aprox 6m, aripile nu mai au wingletele clasice de A340 sau 747 ci sunt asemanatoare cu cele de la B773 si unele 772, motoarele sunt de generatie noua ( GE nx - 2B67) privite din spate se vad mai bine diferentele.

Eu atat am observat ca diferente majore, restul la configurarea locurilor nu ma pronunt. Razele de actiune sunt asemanatoare in jur de 14000km iar 747-8 in configuratia PAX cu doua clase duce ceva mai m ulti pasageri decat seria 400 cu 50 pax.
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)   Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 EmptyMier 10 Feb 2010, 10:50

Maverick, niste poze extraordinare. Multumirile mele, tot timpul reusesti sa ne surprinzi cu locuri exotice sau poze in premiera. cheers
Sus In jos
DIESEL
Flight Level 100
Flight Level 100
DIESEL

Numarul mesajelor : 131
Varsta : 32
Localizare : Calgary, Canada
Data de inscriere : 30/11/2008

MesajSubiect: Re: Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)   Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 EmptyJoi 11 Feb 2010, 01:42

Bravo Maverick!!

Apara cam mare, nu ? Laughing
Sus In jos
https://www.facebook.com/MadeInRomania
Maverick
Fotograf

Numarul mesajelor : 116
Varsta : 48
Localizare : North Vancouver
Data de inscriere : 02/04/2008

MesajSubiect: Re: Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)   Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 EmptyJoi 11 Feb 2010, 19:54

Hi guys,

va multumesc tuturor pentru aprecieri. In acest caz am fost norocos ca totul s-a legat perfect si nu au existat aminari in programul de teste al celor de la Boeing. Daca s-ar fi intimplat o zi mai tirziu sau o zi mai devreme nu as fi fost acolo Sad

Oricum zborul a fost programat pentru 10 dimineata dar la acea ora totul era sub o ceata groasa iar conditiile erau sub VFR minimal. Ca o regula pentru "frist flight" conditiile meteo trebuie sa fie VFR. La un moment dat cind asteptam, am vazut cu oamenii de la Boeing se duceau inapoi la munca si pentru citeva minute a parut ca totul este terminat pentru ziua de luni. In final norii s-au spart in nordul aeroportului (la "first flight" intotdeauna se decoleaza catre nord pentru ca este o zona mai putin populata in caz ca ceva nu merge conform planului) si atunci am inceput sa speram ca zborul va fi aprobat. Au fost 3 ore de asteptare dar a meritat.

Un lucru care nu reiese din imagine este cit de silentios este noul 747-8... diferenta fata de versiunile anterioare este semnificativa din acest punct de vedere. D-abia astept sa vad primul "-8I" iesind de pe linia de asamblare!

arianne a scris:

Mai, voi acolo (ma rog, pe aproape de Seattle) gazduiti Jocurile Olimpice si vad lume in maneca scurta??? Shocked Iar eu deger la M04??? Neutral

Cam asa e... jocolor ... trebuiau sa se bage la Olimpiada de vara ca de iarna nu prea sint sanse pe aici. Zilele trecute au fost 14 grade cu plus... merg la munca in camasa. Ca sa tina zapada rece pe muntii unde vor fi probele de snowboard si ski artistic folosesc "dry ice". La Vancouver trebuiau sa aiba "Jocurile acvatice" in loc de jocurile olimpice la cit ne-a plouat toamna si iarna asta. Rant over!

cheers
Maverick
Sus In jos
Maverick
Fotograf

MesajSubiect: Re: Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)   Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 EmptyMier 06 Apr 2011, 17:57

Hello,

vinerea trecuta (1 Aprilie Wink ) am mers la Portland si pe drum am oprit la Paine Field ca sa vad ce se mai intimpla la Boeing. Din pacate vremea a fost tipica pentru Pacific Northwest in perioada aceasta a anului: ploaie cu bulbuci si norii la probabil 200 de metri. Din cauza asta imaginile de mai jos au doar valoare de document... cind lumina este practic inexistenta este greu sa scoti calitate.

cheers,
Maverick

Egyptair - B777-300ER - Imediat ce am ajuns in parcarea de la Future of Flight acest Egyptair si-a facut aparitia intorcindu-se dintr-un zbor de test
Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C3538

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C3551

Convair 580 - Honeywell Flight Test - Surpriza zilei
Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C3561

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C3565

Boeing B747 Dreamlifter - Stiu ca Dreamlifter-ul nu este favoritul multora dar nu am putut sa nu ratez citeva imagini cind l-am gasit parcat chiar linga Future of Flight. Ca sa va faceti o idea cit de aproape eram, aceasta imagine este ce iesit direct din camera la 70mm pe un full frame!
Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C3608

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C3603

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C3599

B787-8 Dreamliner - Pe platforma din spatele Dreamlifter-ului Boeing a inceput sa ingramadeasca Dreamlinerele care sint in asteptarea ultimelor modificari structurale inainte de a fi omologate
Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C3617

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C3606

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C3631

Cargolux - B747-8F - Din pacate am ratat aterizarea acestui 747-8 Sad asa ca tot ce am putut sa obtin a fost aceasta imagine de departe.
Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C3649

Cathay Pacific Cargo - B747-8F - Un special paint pentru acest 747-8F
Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C3622

B747-8F - M-a bucurat mult sa observ ca flight line-ul la Boeing a inceput sa contina din nou 747 pe linga 777 si 787. Se pare ca inca mai sint sperante sa vedem 747 in aer in urmatorii ani.
Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C3584

Qatar Airways - B777-300ER - Ultima captura a zile a fost acest Qatar Air care a plecat spre Doha in "delivery flight". Dupa cum puteti observa vremea a fost a fost pur si simplu atroce pentru spotting!
Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C3660

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C3675

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C3686

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C3697
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)   Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 EmptyMier 06 Apr 2011, 20:38

Wow, foarte faine pozele. Toate noutatile le poti prinde acolo, incredibil! Multumesc ca le-ai impartasit cu noi cheers
Sus In jos
loplo
Fotograf
loplo

Numarul mesajelor : 911
Localizare : EDDK
Data de inscriere : 19/01/2009

MesajSubiect: Re: Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)   Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 EmptyMier 06 Apr 2011, 21:07

Chiar si cu vreme proasta, aceste poze sunt "grele".
Cum ai zis tu, sunt documente.
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

Numarul mesajelor : 2881
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)   Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 EmptyMier 06 Apr 2011, 21:17

Wow....absolut super tare. Multumim ca ne arati si noua ce mai e nou pe la Boing.

LE: Frumoasa linia de 747-8F
Sus In jos
ROT_046
Airport Level
Airport Level
ROT_046

Numarul mesajelor : 58
Localizare : Seattle
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)   Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 EmptyDum 07 Aug 2011, 09:19

In asteptarea clientilor:
Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 Dsc0626o

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 Dsc0706e

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 Dsc0746j

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 Dsc0758h

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 Dsc0638es

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 Dsc0721l

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 Dsc0727mg

Sus In jos
https://www.youtube.com/user/Jordache22222
Maverick
Fotograf

MesajSubiect: Re: Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)   Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 EmptyLun 08 Aug 2011, 03:35

Hi guys,

Revin cu un nou episod din ciclul "Ce se mai intimpla la Paine Field".

In ziua in care am fost acolo stiam ca un 747-8 urma sa se intoarca dintr-un zbor de test. Am sperat ca poate prind Intercontinental-ul cel rosu dar nu am fost chiar asa de norocos.

In final veti vedea mai jos ce a iesit... nu e rau tinind cont ca am stat mai putin de o ora si jumatate...

For ROT_046: faine imaginile airside de la KPAE. Sper sa ajung si eu in urmatoarele saptamini acolo cu un DA-40 ca sa pot face ceva poze din unghiuri asemanatoare.

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57820

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57652

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57654

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57658

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57666

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57668

Noroc tipul cu Piper-ul... a facut circuite vreo 45 de minute pe pista mare de la KPAE pina au inceput "baietii cei mari" sa se joace to T7F si 737 Wink
Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57673

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57680

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57711

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57727

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57742

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57749

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57763

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57799

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57806

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57851

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57879

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57886

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57891

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57900

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57916

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57922

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57952

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 _D7C57960
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)   Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 EmptyLun 08 Aug 2011, 09:35

Wow, foarte frumoase pozele, multumim!
Sus In jos
ROT_046
Airport Level
Airport Level
ROT_046

Numarul mesajelor : 58
Localizare : Seattle
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)   Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 EmptyLun 08 Aug 2011, 10:58

Maverick a scris:

For ROT_046: faine imaginile airside de la KPAE. Sper sa ajung si eu in urmatoarele saptamini acolo cu un DA-40 ca sa pot face ceva poze din unghiuri asemanatoare.

Multumesc ca v-au placut. O sa ma fac poze daca mai a ocazia; pana una-alta asteptam fotografiile tale.

Pentru mine a fost o surpriza - se pare ca Boeing are o intarziere de 2 ani si inghesuie 787-urile pe unde apuca. Inca putin si or sa isi ia zborul.

Numai bine!
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/Jordache22222
loplo
Fotograf
loplo

Numarul mesajelor : 911
Localizare : EDDK
Data de inscriere : 19/01/2009

MesajSubiect: Re: Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)   Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 EmptyJoi 11 Aug 2011, 01:58

Ohohooo, Maverick strikes again.
Superbe pozele, sper sa ajung si eu prin zona (candva).

787urile stau acolo de zici ca sunt in cimitir, deja.
Asteptam pozele din aer.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)   Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE) - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Paine Field - Everett, Washington State (PAE / KPAE)
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Boeing 787 has just lifted off from Paine Field
» Future of Flight Aviation Center- Paine Field
» Linkuri interesante
» De prin Alaska si putin Washington
» Washington Dulles International Airport ( IAD / KIAD)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Aeroporturi din strainatate - Airports outside Romania :: America de Nord-
Mergi direct la: