| Parcare aeroport Baneasa | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
daryus_i Flight Level 100
Numarul mesajelor : 107 Varsta : 43 Localizare : Sibiu Data de inscriere : 17/02/2010
| Subiect: Re: Parcare aeroport Baneasa Mar 25 Mai 2010, 21:45 | |
| Mi-am cumparat si eu bilete pt Roma cu Blue-Air, in septembrie...si nu stiu unde pot lasa masina cand ajung in Baneasa...exista o parcare cu plata nu foarte scumpa? sau exista o alta solutie ca sa-mi las masina in siguranta 3 zile?
Si daca tot exista un flux asa mare de calatori pe Baneasa...nu exista niciun plan de renovare, marire sau ceva de genu? | |
|
| |
TheAce Airport Level
Numarul mesajelor : 67 Data de inscriere : 17/02/2009
| Subiect: Re: Parcare aeroport Baneasa Mier 26 Mai 2010, 09:42 | |
| Exista o parcare la aeroport, nu stiu care sunt tarifele. Pentru trei zile eu as gasi un loc pe o strada din apropriere si as lasa-o acolo, am vazut multe masini cu numere de provincie prin zona aeroportului. | |
|
| |
NATO Flight Level 400
Numarul mesajelor : 764 Varsta : 57 Localizare : bucuresti-nord Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: parcare Mier 26 Mai 2010, 14:36 | |
| Poti incerca pe str Gratioasa, langa aeroport,la capul tramvaiului 5, langa AACR. Atentie, daca vii dinspre Ploiesti, trebuie sa NU intri in pasaj la Baneasa. Tii banda 1 in apropiere de intrarea in oras, si faci stanga pe Aerogarii ,la primul semafor. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 107 Varsta : 43 Localizare : Sibiu Data de inscriere : 17/02/2010
| Subiect: Re: Parcare aeroport Baneasa Mier 26 Mai 2010, 21:31 | |
| Multumesc f mult pentru ajutor si sfaturi... E in siguranta daca o las asa langa blocuri, intr-o parcare sau pe un trotuar?Nu-mi salta masina sau sa ma trezesc cu zgarieturi, oglinzi rupte , stergatoare sau altceva? | |
|
| |
NATO Flight Level 400
Numarul mesajelor : 764 Varsta : 57 Localizare : bucuresti-nord Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: parcare Baneasa Joi 27 Mai 2010, 08:04 | |
| in interiorul cartierului, nu se ridica. am intrebat chiar acum , persoane care locuiesc acolo | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcare aeroport Baneasa Vin 28 Mai 2010, 17:31 | |
| - NATO a scris:
- in interiorul cartierului, nu se ridica. am intrebat chiar acum , persoane care locuiesc acolo
multumesc mult... Ma intrebam sa nu cumva sa parchez "in locul" altuia sa ma trezesc cu masina zgariata sau altceva. | |
|
| |
JAMS Airport Level
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 10/09/2009
| Subiect: Re: Parcare aeroport Baneasa Vin 28 Mai 2010, 18:56 | |
| Uita-te cu atentie sa nu fie locul marcat, lasa si un numar de telefon la vedere. Eu ti-as sugera sa o lasi mai degraba vizavi de aeroport, pe Bd Ion Ionescu de la Brad (deaasupra pasajului faci la dreapta, cum vii dinspre Ploiesti), eu de obicei parchez in zona pizzeriei Capriciossa. Bafta! | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcare aeroport Baneasa Vin 28 Mai 2010, 22:37 | |
| - JAMS a scris:
- Uita-te cu atentie sa nu fie locul marcat, lasa si un numar de telefon la vedere. Eu ti-as sugera sa o lasi mai degraba vizavi de aeroport, pe Bd Ion Ionescu de la Brad (deaasupra pasajului faci la dreapta, cum vii dinspre Ploiesti), eu de obicei parchez in zona pizzeriei Capriciossa. Bafta!
multzam fain | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Parcare aeroport Baneasa | |
| |
|
| |
| Parcare aeroport Baneasa | |
|