ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Parcare aeroport Baneasa

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
daryus_i
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 107
Varsta : 43
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 17/02/2010

Parcare aeroport Baneasa Empty
MesajSubiect: Re: Parcare aeroport Baneasa   Parcare aeroport Baneasa EmptyMar 25 Mai 2010, 21:45

Mi-am cumparat si eu bilete pt Roma cu Blue-Air, in septembrie...si nu stiu unde pot lasa masina cand ajung in Baneasa...exista o parcare cu plata nu foarte scumpa? sau exista o alta solutie ca sa-mi las masina in siguranta 3 zile?

Si daca tot exista un flux asa mare de calatori pe Baneasa...nu exista niciun plan de renovare, marire sau ceva de genu?
Sus In jos
TheAce
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 67
Data de inscriere : 17/02/2009

MesajSubiect: Re: Parcare aeroport Baneasa   Parcare aeroport Baneasa EmptyMier 26 Mai 2010, 09:42

Exista o parcare la aeroport, nu stiu care sunt tarifele. Pentru trei zile eu as gasi un loc pe o strada din apropriere si as lasa-o acolo, am vazut multe masini cu numere de provincie prin zona aeroportului.
Sus In jos
NATO
Flight Level 400
Flight Level 400

Numarul mesajelor : 764
Varsta : 57
Localizare : bucuresti-nord
Data de inscriere : 17/12/2008

MesajSubiect: parcare   Parcare aeroport Baneasa EmptyMier 26 Mai 2010, 14:36

Poti incerca pe str Gratioasa, langa aeroport,la capul tramvaiului 5, langa AACR. Atentie, daca vii dinspre Ploiesti, trebuie sa NU intri in pasaj la Baneasa. Tii banda 1 in apropiere de intrarea in oras, si faci stanga pe Aerogarii ,la primul semafor.
Sus In jos
daryus_i
Flight Level 100
Flight Level 100

MesajSubiect: Re: Parcare aeroport Baneasa   Parcare aeroport Baneasa EmptyMier 26 Mai 2010, 21:31

Multumesc f mult pentru ajutor si sfaturi...
E in siguranta daca o las asa langa blocuri, intr-o parcare sau pe un trotuar?Nu-mi salta masina sau sa ma trezesc cu zgarieturi, oglinzi rupte , stergatoare sau altceva?
Sus In jos
NATO
Flight Level 400
Flight Level 400

Numarul mesajelor : 764
Varsta : 57
Localizare : bucuresti-nord
Data de inscriere : 17/12/2008

MesajSubiect: parcare Baneasa   Parcare aeroport Baneasa EmptyJoi 27 Mai 2010, 08:04

in interiorul cartierului, nu se ridica. am intrebat chiar acum , persoane care locuiesc acolo
Sus In jos
daryus_i
Flight Level 100
Flight Level 100

MesajSubiect: Re: Parcare aeroport Baneasa   Parcare aeroport Baneasa EmptyVin 28 Mai 2010, 17:31

NATO a scris:
in interiorul cartierului, nu se ridica. am intrebat chiar acum , persoane care locuiesc acolo
multumesc mult...
Ma intrebam sa nu cumva sa parchez "in locul" altuia sa ma trezesc cu masina zgariata sau altceva.
Sus In jos
JAMS
Airport Level
Airport Level
JAMS

Numarul mesajelor : 45
Varsta : 46
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 10/09/2009

MesajSubiect: Re: Parcare aeroport Baneasa   Parcare aeroport Baneasa EmptyVin 28 Mai 2010, 18:56

Uita-te cu atentie sa nu fie locul marcat, lasa si un numar de telefon la vedere. Eu ti-as sugera sa o lasi mai degraba vizavi de aeroport, pe Bd Ion Ionescu de la Brad (deaasupra pasajului faci la dreapta, cum vii dinspre Ploiesti), eu de obicei parchez in zona pizzeriei Capriciossa. Bafta!
Sus In jos
daryus_i
Flight Level 100
Flight Level 100

MesajSubiect: Re: Parcare aeroport Baneasa   Parcare aeroport Baneasa EmptyVin 28 Mai 2010, 22:37

JAMS a scris:
Uita-te cu atentie sa nu fie locul marcat, lasa si un numar de telefon la vedere. Eu ti-as sugera sa o lasi mai degraba vizavi de aeroport, pe Bd Ion Ionescu de la Brad (deaasupra pasajului faci la dreapta, cum vii dinspre Ploiesti), eu de obicei parchez in zona pizzeriei Capriciossa. Bafta!

multzam fain Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Parcare aeroport Baneasa   Parcare aeroport Baneasa Empty

Sus In jos

Parcare aeroport Baneasa
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Aeroportul Bucuresti (Aurel Vlaicu / Baneasa) - Ianuarie 2009
» Aeroport Baneasa - Statie Eroii Revolutiei
» BUCURESTI BANEASA-ARAD si ARAD-BUCURESTI BANEASA cu BluAir la 25 euro
» Cat costa parcarea la Otopeni PE ZI
» Parcare Viena

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Bilete de avion si transport - Airline Route and Ticket Information-
Mergi direct la: